Aziz Ozbek
Parçalı Üye
- 12 Eylül 2014
- 3.174
- 0
- 496
Küfür pls
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünal Aysal iyi manipule etmiş. Büyük iş adamı olduğu burdan beli oluyor zaten.
Bu adamın serveti dünyaları aşmış ve servetinin iki üç katı kadar da yatırımı olan bir adam. Yani Aziz maziz Aysal'ın yanında hikaye kalıyor. Bu adamı izlediğim canlı yayının birinde ben Galatasaray'a cebimden para harcayamam ( zaten kimsenin öyle bir beklentisi yok yıl olmuş 2500) ancak para değişimi yaparak Galatasaray'ı yıllık 15-20 milyon euro'luk bir faiz yükünden kurtarabilirim gibi bir ifadesi var yani bugün Arap şeyhlerinin İngiltere'de uyguladığı yöntem. Anlayacağınız servet serveti doğurur bunu bugün uygulayabilecek Aysal'dan başka büyük servete sahip benim bildiğim hiç bir Galatasaraylı yok! Liseliler bu yüzden ben kendimi bildim bileli Aysal'ı başkan yapmaya çalışıyorlardı ipini de bazı şahısların çıkarlarına ters geldiği çektiler. 3 yıl dayanabildik sadece 3 yıl. Ne başkanlar geldi 5-6 yıl boyunca transfer yok şampiyonluk yok yine futbolculara maaş ödeyemedik diğer branşlarda bir sürü maddi sıkıntı çektik o kadar kemer sıkmaya rağmen. Ama Ünal Aysal'a 3 yıl dayanabildik. Artık başkanlarımızı Aziz bile takmıyor anasını satıyım eskiden sinir küpü olan aziz. Çünkü tehlikenin farkındaydı.
Yaşlandı ondandır. Yoksa Dursun Özbek gibi dünyanın en vizyonlu adamı var başımızdaNedense hic kimse sorgulamiyor bunu. Aysal varken Aziz kudurmus köpek gibi saldiriyordu her gün yeni bir aciklamasi oluyordu.
Ne hikmettir Aysal gittikten sonra sustu, herhalde yaslandi ya artik ondandir
Unutmadan "Biz sizi degistirecegiz" diye bir aciklama yapmisti Fener sitesinden. O aciklamadan sonrada neler oldu neler, unutmamak lazim.

biz terimciler olarak kebabı severiz kebabdan da futboldan da anlarız
satmaktan da anlarsınız demi ozan beyyyyyyyyyyyyyyy
Hani la def edemedin beni def edmezsen adam değilsin hadi def et bakalim kendin def olmada gün sonundaBaak işine.. Benim yaptığım yoruma bir daha cevap yazma.
Hala aysal denen adamı savunuyorsan evet tekrar söylüyorum ben Galatasaraylıyım demeyeceksin defolup gideceksin.
Bu klübe ne futbolcular geldi saydırma bana şimdi..
Hadi lan sıkıyosa def etsene beni hadi la bi yapsana nasıl yapcan
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hani la def edemedin beni def edmezsen adam değilsin hadi def et bakalim kendin def olmada gün sonunda
SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anca ordan küfür edebilirsin zaten adamsın ya kendine göre delikanlılık klavyeden yada telefondan küfür etmekle oluyor dimi bu yani olm yanımda olcan varya seni ottururdum dişlerini eline verirdim de işte ahh şu sanal alem senin gibi madami adam yapar anca küfür etmek istemiyomus olm götün varya anca ona yer zaten tanımadığın bir insana uzaktan klavyeden küfür edebilmek şimdi senin gibi capsiza adamlik dersi olsun bana yazma olm fikirlerim batarsa gider şikayet edersin ama bak Gala def edemedin o senden büyük bişey çünkü heh şimdi hadi eğer delikanliysan küfür et bakalim ip adresin loglarda var anında hakkında mahkemeye suç duyurusunda buluniyim da o zaman bak klavyeden delikanlilik sana nelere mal olacak sen kimsin la bir insanı bir forumdan def edeceksin sen kimsin lan bana kufr edeceksin mahkeme geldiğinde gün bile başına neler gelecek bak olm hadi kufr et lan ette görüşelimsenin gibi bir çapsız yüzünden ceza almak istemiyorum. Sana küfretmek istemiyorum. o adam kelimesiyle yan yana hiç iyi durmuyorsun. Daha fazla ısrar edersen o adam kelimesini sana yediririm.