Habib Aslan
10 Numara!
- 10 Mayıs 2012
- 12.319
- 282
- 1.098
sneijderi 4. sıraya koyan teknik heyeti başkan o gün göndermek istemiştir 
beyinsizler yaw siz gidin kebap yapın

beyinsizler yaw siz gidin kebap yapın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Hasan Sas'i dinliyorum simdi, bir kez daha ne kadar dogru bir is yaptigi ortaya cikti.
Fatih Terim, Umit D. ve Hasan Sas'in GALATASARAY'a gecmiste verdiklerine lafim yok ama kalsalarmis sonumuz son degilmis.
--------
Ozet;
Once Sneijder'i elestirdi, 2 senede 4 mac oynadi dedi (34 mac oynadi, 4 degil), fiyati pahaliydi dedi sonra Matic'inde listede oldugunu soyledi (25M).
Sonra Amrabat'i savunmak icin Sneijder'i ornek gosterdi bu oyuncular alinir dedi.
Ondan sonra Bruma'yi U21'de bulduk dedi (U20 aslinda), ve neden biz hic genc oyunculari alamiyoruz dendigi icin alinmis yani bu adam genc birazda yetenekli hadi alalim deyip, 12M verdirmisler. Programin basinda ve bundan once Mancini'nin yaptirdigi genc transferleri elestirdi.
Sneijder sistemi bozdu dedi. Sneijder yerine aldiracagi adamlarin hepsi Sneijder ile ayni mevki oyunculari, nasil sistemi bozdu o zaman Sneijder. Diger adamlarida forvet arkasi oynattiracaktin, Sneijderide.
Erkan Zengin'i istemisler allahtan Eskisehirspor 10M istemis. Ikinci bir Amrabat vakasindan kurtulduk.
Son soz, Hasan Sas seneye hoca olmayi dusunuyormus. Piyango kime vuracak bakalim.
Zaten ne oldukları belliydi ya bu adamların Allah'ın gazmanları hakkında fazla konuşmaya gerek yok önümüze bakalım Mancini reise ve ekibine ve başkana sahip çıkalım.
Abi benim anlamadığım bir şey var, daha doğrusu çoğu dediğini anlamadım ama en önemlisi şu:
Bu Sneijder ortalığı sizin için bu kadar karıştıracakdıysa bu adamın ismi niye listenizdeydi?
Madem listenizdeydi alınma ihtimali olanlardandı, ve takibinizdeydi bu adam niye bu kadar karşı çıktınız?
Bu kadar saçma bir şey görmedim lan.
Bruma'yı alıp genç oyuncuları eleştirmsinde tezat yok.Bu ekip 3. yılına giriyordu genç oyunu alınması gayet normal.
Ama sen yeni gelmişsen, her maça farklı diziliş ve oyuncularla çıkıyorken ve ara transfer dönemindeysen takıma direkt katkı verecek oyncu almalısın.18 m euro harcadık Telles Veysel hariç elle tutulur transfer yok.Devre arası transfer politikası fiyasko.
Renktaş kimse Bruma'yı aldın diye eleştirmiyor eleştiri zihniyete.
Hasan dedi ki : Bizi genç oyuncu almıyor diye eleştiriyorlardı biz de gittik Bruma'yı aldık...
Yani adamlar yetiştirmek için almamış.Bu da numunelik olsun diye almış :S
Hasan'ı "Genç oyuncuya 10 m euro verilir mi" diye eleştirdiler.Hasan'da "İnsanlar; neden genç oyuncuları Manu'dan Porto'dan önce almıyolar diye eleştiriyor" diye cevapladı.Bizde bunu yaptık dedi ve 18 yaşında 18 m euro'ya alınan Ronaldo örneğini gösterdi.
İStemeden yaptıkları transferler bizi ayakta tutan isimler (Sneijder, Melo)
Kendi aldırdıkları adamların durumu ortada (Amrabat, Yiğit, Burak, Umut, Chedjou, Sercan)
Hasan iyi ki dün programa katılmış, şimdi çok daha iyi anlıyorum ki Ünal Aysal büyük adam. İçlerinden Ümit Davala düzgün adamdır, ne böyle bir programa katılır, ne de böyle açıklamalar yapar. Hasan ve Terim aynı tipte, egosu yüksek eğitimsiz adamlar.