Teşekkürler ÜNAL AYSAL

Emre Saykal

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
Galatasaray tarihine altın harfler ile adını yazdırdın.

Türk sporunun 15 yıldır içinde bulunduğu, tezgah/kirli düzen/şike çetelerine karşı hep dik durdun. Sportif olarak belki yanlışların vardır ama umrumda değil.

Bugün yaptığın hamle gerçekten harikaydı. Şikeyi koruyan ve aklamaya çalışanların karşısında oldun, emek hırsızlarının yanında olmadın, 15 yıllık karanlık Türk sporuna karşı geldin.

Tekrar teşekkürler başkan.

basket şubelerine herhangi olumsuz bir hamlede bulunursan kötüsün

yoksa iyi

ben başkanı çok eleştirdim haksız olduğu noktalarda

böylesine önemli bi karar alacağını düşünmemiştim. İyiki başkan seçilmiş.

fbnin ligden düşürülmesi içinde mücadele edeceğimizi açıklarsa daha da benim gözümde efsane başkan olur

Çekilme veya küçülme gündem dahi olmasın başkan.

Bu maç için kararının ise sonuna kadar arkasındayız zaten.

Bakın bu adama güvenmemiz lazım, bu adam sayesinde her şeyi başarabiliriz. BÜYÜKSÜN BAŞKAN

Türk spor tarihinin belki de en cesur kararını verdi. Tebrik ediyorum büyüklüğünü gösterdi. Ama seneye ligden çekilme ya da branşları kapatma olmaz inşallah.

sonuna kadar arkandayız başkanım. bu köpek sürülerine hadlerini bildirmek için bi reaksiyon gerekiyordu. onu yapmış olduk

Çekilme veya küçülme gündem dahi olmasın başkan.

Bu maç için kararının ise sonuna kadar arkasındayız zaten.

çekilme olmasın diyosunda renkdaş federasyon ve aynı hakemler değişmedikçe seneye ne olacak?

şampiyonmu olacağımızı sanıyosun ?

şampiyon "yapılmayacağımız" yerde işimiz ne ? olamayacağımız değil yapılmayacağımız

u5e9uhed.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Şu hareketi 5 kupadan daha değerli. Büyüksün Başkan, işte büyüksün Galatasaray.

çekilme olmasın diyosunda renkdaş federasyon ve aynı hakemler değişmedikçe seneye ne olacak?

şampiyonmu olacağımızı sanıyosun ?

şampiyon "yapılmayacağımız" yerde işimiz ne ? olamayacağımız değil yapılmayacağımız

Hala TBF yerinde kalacaksa zaten bu ülkeden bir yol olmaz da, yine de bir basketbol sever olarak takımımı yarışın içinde görmek isterim.

Hayatımda her zaman en zor anda bile mücadeleye devam edilmesi gerektiğine inanan biriyim.

1 maçlık ders yetmeli Türk sporuna, mesaj gitmeli.

Geri
Üst Alt