Teşekkürler

Rakip Chelsea bile olsa bu kadronun 90 dakika boyunca tek şut çekememesinin izahı yok. Kusura bakmayacaklar çok sağlam bir protestoyu hakediyorlar, bunu da ilk defa yazıyorum.

me2y9ude.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Öyle hırs ruhla falan ilgisi yok

Sneijder sol açık olmaz, burak sağ açığı bırak sahada olmamalı, selçuk bu performansıyla tribünde oturmalıydı.

Ruh çağırma seansları mı yapalım.

Hem oyuncular havalandı hem de yanlış taktikle oynatılıyorlar.

Sezon sonu Sneijder ayarınde 3-4 adam alamazsan böyle devam eder.

Ya da Sneijderi meloyu muslerayı gönderin yazık oluyor onlara.

oncelikle fb ve yanindaki saksakci olan bjk icin bi cumlemi soyliyim, onlarda gitsinde avrupaya onlarda oynasin azcik mac. CL'de finale kadar gidemezsin heleki turkiye gibi 3. dunya ulkelerinin takimlari icin grupta 3. olmak buyuk bi basari. Sonuncu olmamak icin cabalamasi lazim turk takimlarinin. Fakat Galatasaray buna ragmen 2 senedir birisi zor olmak uzere 2 kez gruplardan cikti. 1 top16 1 tanede top8 yapmis. Bence 3. dunya ulkeleri icin buyuk bi basari. Bundan sonrasi zaten bayern, barca, chelsea gibi takimlarin isi. Turk takimlarinin yada turkiye gibi gelismemis ulkelerin takimlari icin degil.

yabanci sinirindan cok rahatsizim, örnek vermek gerekirse chelsea ile mac yapacaksin. Adamin sol bek eksigi var, stoper eksigi var, ortasaha eksigi var. istese 3 mevkisinede world class isimleri alip senin karsina cikabilirken senin federasyonun var olan yabanci sinirini dahada dusurup seni zor durumda birakmisken; ortasaha ve defansin komplesinde eksigin varken, forvetsizlikten oluyorken ve bahsettigim takimin karsisina cikacakken sana transfer yasagi koyuyorsa bu takim rakibiyle ancak bu kadar mucadele eder.

herkes takima kiziyor, tamam kizin hakliyizda evet ruhsuzuz, hoca hatali berbattik. Fakat rakibede biraz bakmak gerek. tac cizgisinin ordan kamera gostermisti oyun alanini tvye yakindan bakiyorum bide ekran buyuk, lampard'in bizim drogbaya bir pressi vardi tvden ben kacacaktim nerdeyse rakip dozer gibi insanin topu birakip kacasi geliyor. rakibin oyle saldiriyor sana oyun kurma imkani dahi vermediler. Arada bu kadar siklet farki varken takimlar arasinda, ulkeler arasinda bu kadar cag farki varken, federasyonlar arasinda sinif farki varken bence son 2 senedir yaptigimiz basaridir. takimin toparlanmasi icin 3-5 takviyeye ihtiyac var. defansin buyuk bolumu, 2 ortasaha ve 1 forvet.

Konu açma yarışına mı girdiniz önüne gelen konu açıyor

Böyle hapis,basiretsiz oyun sonunda ne t.direktöre,ne oyuncuya,ne başkana teşekkür ETMEM.

bu isin ruhla alakasi yok

maci izleyen arkadaslar da bunun farkina varabilirler

adamlar daha iyiydi yapacak birsey yok. fbde fi tarihinde chelseayle sahasinda oynayip umutlanmis, stamford bridgede sut cekemeden donmustu. bu isler boyle

bi sonraki turda b.münih yada real madrid gelsin de rahat geçsinler o zaman....

real madridden 6 yediğinde bile bu kadar zoruma gitmemişti maç BOYUNCA 0 POZİSYONLA TAMAMLADIK NEYİN TEŞEKKÜRÜ O KADAR PARA ALIYORLAR BEN MAÇ İZLERKEN BİR YERLERİMİ YIRTIYORUM o yanındaki adama pas atamıyor on da RUH YOK trabzondan gelenlerden artık kurtulmamız ARTIK YETER ! Bir daha burak yılmazı görürsem televizyonu kıracam!

maalesef olmadı....

[attachment=8791:1891068_10152298308422526_1186304307_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 1891068_10152298308422526_1186304307_n.webp
    1891068_10152298308422526_1186304307_n.webp
    73,3 KB · Görüntüleme: 175
Kusura bakmasınlar ama teşekkür geçen seneki 3-2'lik Madrid maçı gibi vedalardan sonra edilir.

6 yediğimiz Real maçı dahil Avrupa'da bu kadar basiretsiz bir Galatasaray hatırlamıyorum. Olmayan mücadaleye, mağlubiyeti peşinen kabullenmeye, kedi gibi pısmaya teşekkür edilmez.

Geri
Üst Alt