- 15 Eylül 2009
- 64.966
- 11.141
- 2.833
Bizde attığı gibi zor ve güzel bir gol de değil, önünde kalmış dürtmüş. Niye coşulduysa?
bizde buna benzer bin tane pozisyon bulmustur hicbirini atamadi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde attığı gibi zor ve güzel bir gol de değil, önünde kalmış dürtmüş. Niye coşulduysa?
Nasıl gelsin ki? Adam kadroda 5.alternatif durumundaydı, kadro planlaması yanlış yapıldı, az şans bulduğundada iyi kullanamadı zaten.Tete'ye geçen sene Okan çok az şans verdi.Bu kadar maliyetli 1 oyuncu aldığında oynatırsın.Bu zamana kadar Galatasaray'da hiçbir hocaya bu kadar konforlu 1 kadro kurulmadı.Transferlerin hepsini kendisinin onayladığına dair açıklamalar var.Eğer bu açıklamaları da yapıyosa eleştirilerin hedefinde olmalıdır..
Tete, Sinan Kaya'nın kaynanası tadı veren boktan 1 sporcu. Fazla bile şans verildiTete'ye geçen sene Okan çok az şans verdi.Bu kadar maliyetli 1 oyuncu aldığında oynatırsın.Bu zamana kadar Galatasaray'da hiçbir hocaya bu kadar konforlu 1 kadro kurulmadı.Transferlerin hepsini kendisinin onayladığına dair açıklamalar var.Eğer bu açıklamaları da yapıyosa eleştirilerin hedefinde olmalıdır..
Transferleri onaylan kendisi reis.O kadar kanat transferine onay vereceğine 1 orta shaa aldırabilirdi.Okan'ı Beşiktaş Maç'ı öncesine kadar savunuyodum da artık işler değişti.O Maç'ta 2-0 Skor her türlü tutulurdu..Nasıl gelsin ki? Adam kadroda 5.alternatif durumundaydı, kadro planlaması yanlış yapıldı, az şans bulduğundada iyi kullanamadı zaten.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oynatmayacağı oyuncuyu aldırmasaydı o zaman reisTete, Sinan Kaya'nın kaynanası tadı veren boktan 1 sporcu. Fazla bile şans verildi
Erden fbye çalım ayağına alak demiştir. Okan da ok demiştir.Oynatmayacağı oyuncuyu aldırmasaydı o zaman reis![]()
O zaman Zaha veya Ziyech'i onaylamayıp orta saha aldıracaktı o parayla reis..Erden fbye çalım ayağına alak demiştir. Okan da ok demiştir.
zaten sayın hocamız da 2 sene üst üste galibiyet serisi rekoru kırdı ve son sezonunda 102 (rekor) puan ile şampiyon oldu.Tete'ye geçen sene Okan çok az şans verdi.Bu kadar maliyetli 1 oyuncu aldığında oynatırsın.Bu zamana kadar Galatasaray'da hiçbir hocaya bu kadar konforlu 1 kadro kurulmadı.Transferlerin hepsini kendisinin onayladığına dair açıklamalar var.Eğer bu açıklamaları da yapıyosa eleştirilerin hedefinde olmalıdır..
Beşiktaş Maç'ında yapılan hata bana hiç normal gelmiyo reis.Rakip senden o maçta daha fizikli kondisyonlu ve istekliyken sen gidip Torreira yerine Zaha'yı oyuna alıyosun.Beşiktaş o kadar üstün oynamasına rağmen korkarak oynuyodu bu değişikliklerden sonra riskleri daha çok almaya başladılar.Orda Maç 2-1 olsa Maç dönebilirdi.Ben bu Maç'a kadar savunuyodum ki bu Maç'tan sonra sevmemeye başladım.Şampiyonluk sonrası kendisini tekrar desteklerim ancakzaten sayın hocamız da 2 sene üst üste galibiyet serisi rekoru kırdı ve son sezonunda 102 (rekor) puan ile şampiyon oldu.
rakibimizin iki yıldır nasıl kollandığı da apaçık ortadayken hem de.
kendisi hatasızdır demiyorum tabiki. yazdıklarım ortada. ama kendisi ile alakasız başlıklarda bile gelip sürekli kendisi aleyhine yazılar yazmak, eleştiri de değildir bence.
son olarak, "okan" değil okan buruk ya da okan hoca diyebiliriz.
sakın yanlış anlamayasın, seni severiz kanks yaw
sadece hoca konusunda biraz daha metanetli olmanı öneririm.