Tetê Resmen Panathinaikos’ta

Bu akşam Konya maçında kadroda olsa yine sövülür gidenin ardından ağlamak bize yakışmaz ...

Kendi başlığına bir bakın isterseniz...

bu eşşek 20 gol 20 asist yapsa da üzülmeyin ve boşa bağlamayın bence arkadaşlar. olmadı olmayacaktı da

Abi demek yarın Zaha gitse ve bir gol atsa bak gördünüz mü Hoca bunu da yedi diyecek millet. Maçları gözünle izlemek bu adamlardan en azından bizdeyken bir halt olmayacağını görmek için yeterli. Öyle istatistiklerle kıyaslamalar yapmaya falan inanın gerek yok.

Maçı canlı izledim. Öyle sahane bir performansı yoktu. Hatta kaleye bir sutu var taç'a gitti. Etkisiz eleman. Biz de çok sıkıntı yaşardı.

Tete'ye geçen sene Okan çok az şans verdi.Bu kadar maliyetli 1 oyuncu aldığında oynatırsın.Bu zamana kadar Galatasaray'da hiçbir hocaya bu kadar konforlu 1 kadro kurulmadı.Transferlerin hepsini kendisinin onayladığına dair açıklamalar var.Eğer bu açıklamaları da yapıyosa eleştirilerin hedefinde olmalıdır..

biz buna opsiyon falan koydurduk mu? kap bildirimine gore yok sanirim malesef cok ucuza gitti ama bizde de olmayacagi barizdi

Forumda Tete ve Dubois övenler banlanmalı moderasyon göreve

Tete'ye geçen sene Okan çok az şans verdi.Bu kadar maliyetli 1 oyuncu aldığında oynatırsın.Bu zamana kadar Galatasaray'da hiçbir hocaya bu kadar konforlu 1 kadro kurulmadı.Transferlerin hepsini kendisinin onayladığına dair açıklamalar var.Eğer bu açıklamaları da yapıyosa eleştirilerin hedefinde olmalıdır..
Nasıl gelsin ki? Adam kadroda 5.alternatif durumundaydı, kadro planlaması yanlış yapıldı, az şans bulduğundada iyi kullanamadı zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tete, Sinan Kaya'nın kaynanası tadı veren boktan 1 sporcu. Fazla bile şans verildi

Nasıl gelsin ki? Adam kadroda 5.alternatif durumundaydı, kadro planlaması yanlış yapıldı, az şans bulduğundada iyi kullanamadı zaten.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Transferleri onaylan kendisi reis.O kadar kanat transferine onay vereceğine 1 orta shaa aldırabilirdi.Okan'ı Beşiktaş Maç'ı öncesine kadar savunuyodum da artık işler değişti.O Maç'ta 2-0 Skor her türlü tutulurdu..

zaten sayın hocamız da 2 sene üst üste galibiyet serisi rekoru kırdı ve son sezonunda 102 (rekor) puan ile şampiyon oldu.

rakibimizin iki yıldır nasıl kollandığı da apaçık ortadayken hem de.

kendisi hatasızdır demiyorum tabiki. yazdıklarım ortada. ama kendisi ile alakasız başlıklarda bile gelip sürekli kendisi aleyhine yazılar yazmak, eleştiri değildir bence. takıntıdır.

son olarak, "okan" değil okan buruk ya da okan hoca diyebiliriz kendisinden bahsederken. önce biz saygı duymalıyız gs'ın başındaki teknik direktöre. biz saygı duymazsak, kimse duymaz.

sakın yanlış anlamayasın, seni severiz kanks yaw :D
sadece hoca konusunda biraz daha sakin olmanı öneririm. bjk maçı seni çok etkilemiş olmalı.

zaten sayın hocamız da 2 sene üst üste galibiyet serisi rekoru kırdı ve son sezonunda 102 (rekor) puan ile şampiyon oldu.

rakibimizin iki yıldır nasıl kollandığı da apaçık ortadayken hem de.

kendisi hatasızdır demiyorum tabiki. yazdıklarım ortada. ama kendisi ile alakasız başlıklarda bile gelip sürekli kendisi aleyhine yazılar yazmak, eleştiri de değildir bence.

son olarak, "okan" değil okan buruk ya da okan hoca diyebiliriz.

sakın yanlış anlamayasın, seni severiz kanks yaw :D
sadece hoca konusunda biraz daha metanetli olmanı öneririm.
Beşiktaş Maç'ında yapılan hata bana hiç normal gelmiyo reis.Rakip senden o maçta daha fizikli kondisyonlu ve istekliyken sen gidip Torreira yerine Zaha'yı oyuna alıyosun.Beşiktaş o kadar üstün oynamasına rağmen korkarak oynuyodu bu değişikliklerden sonra riskleri daha çok almaya başladılar.Orda Maç 2-1 olsa Maç dönebilirdi.Ben bu Maç'a kadar savunuyodum ki bu Maç'tan sonra sevmemeye başladım.Şampiyonluk sonrası kendisini tekrar desteklerim ancak :D

Geri
Üst Alt