Tetê Resmen Panathinaikos’ta

Gittiği iyi oldu. Gereksiz yere kadroda yer kaplayacaktı. Muhasebe yapmaya gerek yok.

Kurtulduğumuza sevindim ama bari opsiyon koysaydık

Bu forumdakileri memnun etmek çok zor

Abicim bu adam koca sezonda naptı. Adamın ligde golü yok. Oğuz aydın denen adam 12 gol atmış cengiz bile istanbulspora olsa bile gol atmış bu adamın golü yok

Emin olun maaşı düşük olsaydı 7-8e satılırdı pasaport ve şaktardaki geçmiş performansı için. Ama bu adamın maaşı da yüksek. Bu herif için 4.75m gayet güzel para. Sonraki satıştan pay olması zor pana masaya bile oturmazdı. Reel hayatı FM ile ayırın biraz

3 milyon imza, 3 milyon € maaş verdik. Maaşı bedava gelen bir oyuncu için kabul edilebilir diyebiliriz.

Geri zekalı herif biraz performans verse 10 milyona satardık. Fakat bu tarz transferleri her zaman destekliyorum.

Bundan toplama bakılınca ufakta olsa (1.25 milyon €) zarar etmiş olabiliriz ama denemeye değerdi.

Ayrıca maaşını, bonservis miktarına eklemek doğru bir alış-şatış maliyeti değil bence.

3 milyon € (imza parası) aldık, 4.75 milyon € sattık da diyebiliriz. Bu durumda ufakta olsa kar yapmış oluyoruz.

Ben buradaki bazı yorumları anlamıyorum. Oyuncuya çöp deyip nasıl 10 milyona satılmıyor diye yaygara çıkartıyorlar. Herkes adamın maaş yükünden kurtulmanın en iyisi olduğunu söylerken bonservis kazanmamıza mutlu olmuyorlar aksine yaygara kopartıyorlar. Yani alan adamlar da bu geri zekalı değil ki Galatasaray performansını taraftarı ona olan tepkisini bilmesinler. Alan içinde satan içinde hayırlısı olsun.

bu adamı 5 milyondan aşağı SATAN yönetim şampiyonluğu SATMIŞTIR.... bundan sonra yönetimi dest....

şaka la şaka gitmesi önemli yunanistanda başarılar kar'şim... ayranla suladık açmadın belki suyun öte tarafında uzo verince kendine gelirsin.

Haczini ödememek için tüymüş gibi görünüyor.

gayet ii çakmışız ama paoya üzüldüm
teteyi düzenli takip eden hiçbi kulüp 1milyon wermezdi

Geri
Üst Alt