Batuhan Hatipoğlu
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2017
- 4.219
- 3.323
- 1.253
Aldıgım bilgiye göre tetenin cezasını da pana ödeyecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunan tarafı için maliyeti 7 milyonmuşHani 7 idi yav 4.7 çıktı
Yoktur olsa yazarlardı buraya..Sonraki satıştan pay olması lazım yoksa bu rakam bir tık az. Bizde ki performansına 10 falan hayal olurdu ama 7 idealdi. 4.75 satıldıysa sonraki satıştan pay da olmalıydı.
Verdikleri maası da katmislar maliyete abvYunan tarafı için maliyeti 7 milyonmuş![]()
Tete'nin ödemesi gereken cezayı da üstlenmişler.Verdikleri maası da katmislar maliyete abv
Mallar zaten tete odeyecekti onuTete'nin ödemesi gereken cezayı da üstlenmişler.![]()
Zaha bile lig+avrupada 10 gol attığı halde millet performansına falan laf ediyor şu herifin golü yok akılda kalan bi maçı yok şu bonservisi beğenmiyorlar + maaş yükünüNe teteymiş arkadaş ya adam süper potansiyelmiş de sanki biz görmemiş kullanmamışız gibi konuşuyonuz Okan hoca bile verim alamadı adamdan. Her yeri formda olsa nolur ya cacık olmaz o heriften yolu açık olsun.
HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Valla bunu diyecektim tam da. Son 15 hatta 20 yilda gordugum en kotu futbolcu. Oliveira da kotu mesela simdi ama yine o ilk senesi fena degildi. Tete'nin hicbir ozeligini goremedim.Yıkılmadan önceki Samiyenden beri yaklaşık 15 yıldır dönem dönem maçlara stada giderim. Samimi söylüyorum hayatımda çıplak gözle izlediğim en kötü futbolculardan biriydi. Ama takım içinde bir huzursuzluğunu da görmedik. Yolu açık olsun.
Son 20 yilda gordugum en kotu futbolcu Ndombele dahil. Bizim ligde Konya'da falan bile zor forma bulur.Bence iyi olmuş kurtulmuşuz, beklediğim kadar da bir paraymış şahsen.
Çok az oyuncu için söyleyebilirim bunu ama bu vatandaşın herhangi bir zamanda herhangi bir yerde parlamasına ihtimal bile vermiyorum. %1 bile değil bence. O yüzden sonraki satıştan pay muhabbetlerine girmememiz de iyi olmuş. Çocuk sıfır motivasyonla oynuyor gibi geziyor sahada.