Bora Er
Parçalı Üye
- 12 Ağustos 2011
- 4.344
- 1.795
- 1.913
Zaniolo henüz gitmedi .Çocuğu kimse sevmiyor ama bize teşekkür mesajı yayınlamış en azından.
Zaniolo'dan daha vefalı. Biz de sana teşekkür ederiz Tete kardeş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo henüz gitmedi .Çocuğu kimse sevmiyor ama bize teşekkür mesajı yayınlamış en azından.
Zaniolo'dan daha vefalı. Biz de sana teşekkür ederiz Tete kardeş.
ben de korkuyorum acilen ligler başlasın pana ile maça çıksın inanalım.Emin miyiz? Gitmemiş olabilir.
Evet bizim oyuncumuz olsa bile bütün Galatasaray resimlerini silen adamın ben taaa.Zaniolo henüz gitmedi .
2.5 yada 2.7 alacakmış. Kendi açıklamasında en pahalı transferi olduğunu söyledi. Ceza olayını da sözleşmede Pana üstlenmiş. Tete'nin imza parası 3.1'de ödenmemiş eğer kalsaymış bu sene ödenecekmiş imza parası 1.1 önümüzdeki ay 2 milyonda Aralık ayında bu ödemeden de kurtulmuşuz Haluk'un haberine göre.Acaba orda kac para kazanacak? Bizde bile baya kazaniyordu daha aza gitmemistir heralde
Bizi hiç sevmedi ki şimdi sevsin.Oliviera bizi çok mu seviyor.?Evet bizim oyuncumuz olsa bile bütün Galatasaray resimlerini silen adamın ben taaa.
Kendisini çok savundum ama defolup gitsin. Bizi sevmeyini biz de sevmeyiz.
Bence bundan kat kat daha çok seviyor.Bizi hiç sevmedi ki şimdi sevsin.Oliviera bizi çok mu seviyor.?
Okan: Ağrın var.. Kasıkta ağrın var. Kerem gelecek oraya.yasaklı bölgeye girmiş. bizde olsa ağrıları başlardı bu golün akabininde
pana'dan olsa olsa çarşamba pazarı olur.Bir yandan orada iyi oynaması bizim işimize gelir. panathiakos'a verim alamadığımız ama maaşı yüksek oyuncuları kitleriz. yani yeni bir pazar açılır bizler için.
Onlarda da şampiyonluk ve şampiyonlar liginde oynama hasreti var. başkanları iki sezondur futbola para harcamaya başladı. türk pazarına odaklanacaklardır.pana'dan olsa olsa çarşamba pazarı olur.