tetikçi fener’in özel toplantıyı sızdırması

1 senede bunu konuşur kansız köpekler şimdi. Kendileri haksız kaç tane penaltı aldı bir tanesinin kaydı çıkmadı bizim net penaltıya algı yapıp şampiyonlığumuza leke sürerler. Başımızda yönetim yok uyumaya devam 1 tane var kaydı açıklatamayan başkan mı olur? Bu video dolayısıyla cezadan da yırtarlar. Hükümetin devreye girmesi lazım yoksa bu işin sonunda kan dökülür gibime geliyor iş o yöne doğru gidiyor.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sen Erkan Engin'in sahte kanıt yarattığı pozisyonu zamanında yeterince gündem yapıp adamları bir daha hakem konusunda ağzını açamayacak hale getirmezsen, organize çeteleri böyle görüntü falan sızdırarak gri denebilecek bir pozisyon üzerinden bir hakem algısı yaratır.

Adamlara uzatmanın son saniyesinde VAR topun ele temas etmediği bir anı durdurup orta hakeme "işte temas anı bu" diye göstererek penaltı verdirdi ancak sezonun son düzlüğüne girerken hakemlerle ilgili gündem bizim iç sahada daha maçın başında öne geçtiğimiz gayet temas net görünen, müdahalenin sertliğinden ötürü eh işte gri denebilecek pozisyon üzerinden oldu.

Şimdi son haftalara girerken hakemler hangi tarafın algı yaratmada daha güçlü olduğunu net bir şekilde görürken o düdükler istemli veya istemsiz hangi taraf lehine kayar sizce?

lehimize verilen haklı penalti posyonu icin hakemlere ayar cekmege calisan dallas dallamasi derhal kovulmali

O hafta erkan engin’in verdirdiği penaltı oluyor ve bizim maçın bolümü yayınlanıyor sadece. Maçın hakemine ve erkan engin’e ne demiştir bu dallas yavşağı acaba?
Şikecilerin adamı tabiki yayınlamadı ama merak ettim.

O hafta erkan engin’in verdirdiği penaltı oluyor ve bizim maçın bolümü yayınlanıyor sadece. Maçın hakemine ve erkan engin’e ne demiştir bu dallas yavşağı acaba?
Şikecilerin adamı tabiki yayınlamadı ama merak ettim.

evt, e.engin-e.malok ile götürdükleri 8-10 puan var

Bu videoyu yeni izledim, 2 büyük skandal var. 1 neden ve kimler tarafından ne için bu video sızdırıldı? 2, süper lig hakemi olup İngilizce bilmeden çevirmen kullanarak konuşmaları. Yazık valla. Dallas dayı tam bir mal onu geçin.

Bakın bu tarz durumlarda her zaman ilk olarak fayda sağladığı düşünülen, en büyük zararı görür.

Bu video sızdırılması gs aleyhine yapılan bir operasyon olsa da, en büyük zararı yine net olarak fb görecektir.

Son düzenleme:
Fetö Koçun elini öper abi çeker. O derece bir algıcı pc.

Pozisyonun neden penaltı verildiğini ve olduğunu güzle anlatmış burada. Yine diğer hakemin sorduğu tamam kendini abartılı atıyor olabilir ama defans oyuncusunun hareketini ne yapacağız kısmı da var mesela Dallas beyin cevap vermediği. Bu videonun sızdırılması gayet güzel oldu gündem değiştirmek isterken kendilerini net ifşa etmişler sonra GS aleyhine hakemlere nasıl baskı yapılıyor bu ortaya çıkmış oldu. Yönetim bu ortamda çıkıp resmi açıklama beklemek ve istemek seçimlerde gelmişken çok gereksiz olur. Yönetim bu işin hesabını resmi açıklama yapamadan medya önünde değil direk Tff'den hesabını sormalı kimden sızdırdı bunun takibini yapıp bu yapıyı oradan çıkarmalı. Yine Huge Dallas denen adamın verilen doğru kararda yaptığı bu baskının nedenini sormalı? Hesapları ve birileriyle ilişkilerini incelemeli ve onun da gönderilmesini sağlamaya çalışmalı.

Son düzenleme:
Düşünsenize Türkiye'de hakemsiniz. Gs lehine haklı bir karar verseniz dahi seminerde size böyle bir baskı kuruluyor. Kime ne söyleyebilirsiniz ki?

Ama şimdi bu olay mal gibi açıklandı ve deşifre oldu. Artık ülkenin yarısı sizin arkanızda. Artık doğru kararları daha cesur verebilirsiniz. Herkes neyin ne olduğunu gördü. Hakemler, hakem yorumcuları aptal mı? Neyin ne olduğunu bilmiyorlar mı?

Buradan ancak fbli ergenler 'gs kollanıyor eaabiee yeeaa' diye mastürbasyon yapar. Bir boka da yaramaz.

Herkes neyin ne olduğunu gördü. Hakemler de rahatladı. Bundan sonra daha rahat maçlar izleriz. Bir de sızdıran deşifre olursa tadından yenmez.

Net penaltı üzerinden algıya bakın tarih böyle kahpe bir sezonu gördü mü acaba? İçerdeki gümrük pendik alanya trabzon paşa hepsinde çok net hatalar yapılmasına rağmen hala kahpelik yapıyorlar..

Hayır bir de şunu sızdırarak ne yapmayı amaçladılar ki:)

Bizim yöneticilerin tarlaları ekme konuşmaları mı çıkmış ne yani bu:)

Hakemlerin hepsi net olarak rezil, buradan bize algı kurma çabası tamamen komedi

2010-11 sezonunda çarşaf çarşaf konuşma metinleri çıktı, herkes de kabul etti evet bana ait konuşmalar diye sonuç ne oldu?

Şu video sadece hugh dallas denen herifin yetersizliğini gösterir

Net penaltı üzerinden algıya bakın tarih böyle kahpe bir sezonu gördü mü acaba? İçerdeki gümrük pendik alanya trabzon paşa hepsinde çok net hatalar yapılmasına rağmen hala kahpelik yapıyorlar..
Ya diğelim ki penaltı değil. Ulan daha ilk 10 dakika olmuş. 80+10 dakika daha maç oynanacak.

Ya neyse ben bir şey demiyorum artık ya.

Eğer GS yönetimi Avrupa'da ismi olan 5 hakemi Türkiye'ye getirip bir programda pozisyonları yorumlatsa bunların çaldıkları puanlar dünyada haber olur ama kimsenin aklına gelmez bu olay bizimkilerde..

Geri
Üst Alt