Tetikçi PFDK'dan Terim'e 6 Maç Ceza

1.adım maça çıkmamak olmalı bunu da maç günü son dakika açıklayacaksın ki araya siyasileri sokmaya çalışmasınlar.

Önce götleri bi tutuşacak. 3 puan ceza mı veriyorlar verin diyecek kulüp sonraki hafta açıklama yapacak TFF tüm kurullarıyla istifa etmezse 2.maça da çıkmıyorum.
Götü yiyen küme düşürür. Götü yiyen ceza verir. Ülke hele şu haldeyken tek uyuşturucu merkezi olan futbolda kaosa izin vermezler.

O yüzden önümüzde bir fırsat var ve cesur olup doğru kararlar almak zorundalar.

Ha ceza kalktı bunlar gitmedi maçlar ertelendi diyelim bu sefer milli maçta tüm oyunculara sakatlık raporu çıkartıp göndermiyorsun kendi başlarına takılıyorlar.
Bana en mantıklı çözüm bu geldi

Bıktım artık tatlı dille olayları çözenlerden

1.adım maça çıkmamak olmalı bunu da maç günü son dakika açıklayacaksın ki araya siyasileri sokmaya çalışmasınlar.

Önce götleri bi tutuşacak. 3 puan ceza mı veriyorlar verin diyecek kulüp sonraki hafta açıklama yapacak TFF tüm kurullarıyla istifa etmezse 2.maça da çıkmıyorum.
Götü yiyen küme düşürür. Götü yiyen ceza verir. Ülke hele şu haldeyken tek uyuşturucu merkezi olan futbolda kaosa izin vermezler.

O yüzden önümüzde bir fırsat var ve cesur olup doğru kararlar almak zorundalar.

Ha ceza kalktı bunlar gitmedi maçlar ertelendi diyelim bu sefer milli maçta tüm oyunculara sakatlık raporu çıkartıp göndermiyorsun kendi başlarına takılıyorlar.
Bunun kulübe bir kazancı olmaz. Alacağın cezalar ile kalırsın. Kulübün yapması gereken isimler üzerinden ifşa yapmak ve üzerine gitmektir. Mesela Servet Yardımcı denen ahlaksız orada durmamalıdır. İsim isim açıklanmalıdır düşmanlık yapanlar. Anlatılmalıdır kimin nasıl hak yediği kamuoyuna. Sürekli istifaya davet edilmelidir. Federasyon diyerek kurumu karşına almak yerine kişilere savaş açıp yıpratmak lazım. Federasyon , mhk ve kurulları gibi ifadeler genel oluyor ve lafta kalıyor.

Şerefsizlik olmayan tek nokta açıklanma saati. Zaten Perşembe açıklanıyor daha önce hoca maça çıkacaz ceza açıklıyorlar demişti maçtan sonra olması ondandır. Verilen ceza ise tamamen Fatih Terim kompleksi adi herifler

Marsilya'ya koyunca sesi baska yerden geldi. Sasirdik mi

Bizim yönetim ne yapar merak ediyorum. Öyle kollarsan tffyi gelir sokar içinde döndürür çıkarmaz. Hala öyle böyle çıkıyorsun. Kardeşim tehdit et. Çekimser durma oy vermiyorum de. Bu ne be. Galatasarayın haklarını yedirmeyecek 1 adam olmazmı koca kulüpte

Bilerek ceza aldığı söyleniyordu. Neden TFF ye kızılıyor? İstediği bu değilmiydi?

Bu Galatasaray'a yapılan terbiyesizliktir, masaya yumruk vurulmalı çıkar ilişkileri gözden geçirilmelidir. Federasyon ve MHK hakkında sarsıcı veya ağır konuşmalardan daha çok yıkıcı hamleler yapılmalıdır. Tabir-i caizse fiili operasyon ve rajonlar kesilmelidir, gerekirse bizzat Galatasaray yönetiminin sert tutumu neticesinde görevden aldırtmalar yapılmalı PFDK içindeki disiplin kurulunda olanlar sorgulanmalı ve açıpa alınmaları için çalışılmalıdır.

Kimse kusura bakmasın olması gereken ceza. Maç günü burada herkes Fatih Terim'e de sallıyordu takımı sattı diye. Şimdi ceza verilince niye ortalığı ayağa kaldırdınız ki. . . Kusura bakmayın o kadar öfkeyle hakeme elini sallayıp gel lan burada göster kartı dersen altı maç da ceza yersin on altı da yersin. Olması gereken oldu. Terim de bu cezadan memnundur.

Kimse kusura bakmasın olması gereken ceza. Maç günü burada herkes Fatih Terim'e de sallıyordu takımı sattı diye. Şimdi ceza verilince niye ortalığı ayağa kaldırdınız ki. . . Kusura bakmayın o kadar öfkeyle hakeme elini sallayıp gel lan burada göster kartı dersen altı maç da ceza yersin on altı da yersin. Olması gereken oldu. Terim de bu cezadan memnundur.
sıkıntı ceza değil aslında (en azından bana göre). Her seferinde ceza çok manidar zamanlarda açıklanıyor. Güzel bir galibiyet alınmış üstüne ceza açıklamak mantıklı gelmiyor.

Ha öncesinde mi açıklasalardı dersen? evet o da saçma, en azından 1 2 gün sonra açıklanması düşünülebilir. Fakat PFDK'nın art niyetli olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi fb veya bjk için yaptılar mı hiç bilmiyorum. Eğer klasik bir durumsa dediğin gibiortada kızılacak bir şey yok, fakat bize özgü bir durumsa can sıkıcı.

Benim düşüncem tabii.

Sergen veya Şenol bire bir aynısı yapsalar dı maks 2 maç ceza yerdi , ayıp be ayıp.

sıkıntı ceza değil aslında (en azından bana göre). Her seferinde ceza çok manidar zamanlarda açıklanıyor. Güzel bir galibiyet alınmış üstüne ceza açıklamak mantıklı gelmiyor.

Ha öncesinde mi açıklasalardı dersen? evet o da saçma, en azından 1 2 gün sonra açıklanması düşünülebilir. Fakat PFDK'nın art niyetli olduğunu düşünüyorum. Aynı şeyi fb veya bjk için yaptılar mı hiç bilmiyorum. Eğer klasik bir durumsa dediğin gibiortada kızılacak bir şey yok, fakat bize özgü bir durumsa can sıkıcı.

Benim düşüncem tabii.
Daha önceki cezalar da yine Avrupa maçı gününde açıklandı. Diğer arkadaşlar da cezalar zaten perşembe günü açıklanır demiş. Ben onda bir problem görmüyorum. Eskiden maça yarım saat kala açıklıyorlardı.

ilk defa bu saatlerde aciklaniyormus gibi sasirip sövenler var hala

bir de buna bu sekilde tepki verenler büyük kesimden olusanlar

tüm ülkenin özeti malesef bu

neyse beyler evet tff cok serefsiz yav

tahir daha yakın zamanda sergen de sahaya girip topa vurup hakeme aleni küfür etti o zaman niye olması gereken olmadı da 1 maç ceza aldı ? burada terimin yaptığı doğru değil ama 5 maç nedir yahu..sadece terim özelinde değil bize verilen cezalarda hep böyle..cezaların orantısızlığı ve adaletsizliğe karşı artık ciddi bir aksiyon alınması lazım..kurullar aleni şekilde galatasaray düşmanlığı yapıyor.

Daha önceki cezalar da yine Avrupa maçı gününde açıklandı. Diğer arkadaşlar da cezalar zaten perşembe günü açıklanır demiş. Ben onda bir problem görmüyorum. Eskiden maça yarım saat kala açıklıyorlardı.
teşekkür ederim, benim bilgi eksikliğim bu. o zaman bence de sıkıntı yok katılıyorum.

Geri
Üst Alt