Fatih Celik
10 Numara!
- 12 Ocak 2011
- 10.195
- 3.280
- 1.468
Fransa Turkiyenin tampon bolge seyini destekliyormus...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İran'ın Işide karşı bu kadar sessiz kalması bana enteresan geliyor adamlar hali hazırda şii ve alevileri katliamlarına pek ses çıkarmadılar başka bir planları var galiba.
Turkiye sinirlari acmiyormus oyle diyorlaryalnız bu pkk itleri nerde? bi yerleri yemiyor heralde ışidle savaşmaya
Turkiye sinirlari acmiyormus oyle diyorlar
kobani en geç bu sabaha kadar düşer gibi haberler dönüyor ortalıkta ne kadar doğru bilemiyorum, çok kritik bir mahalle mi varmış neymiş orayı almış ışid
Yok yav çekildikleri mekildikleri yok, pentagon daha bugün açıklama yaptı kobani düşebilir falan filan diye, taktiksel geri çekilme yapıyor sonra pkk'ya yakın kürt ajansları ışid geri çekiliyor gibisinden haber yapıyor, sonra bizim basında ordan alıyor o haberleri böylece yayılıveriyo bir anda, akıl var mantık var koalisyon güçleri zebellah gibi füze atıyor adamlar çekilmeyipte ne yapacak, füzeye kafa atacak halleri olmadığına göre çekiliyorlar,bombardıman bitince geri geliyorlar.Daha bu aksam geri cekiliyor diye haberler cikmisti... Bi karar verseler artik isid cekiliyormu otturuyormu PKK yi
napak ağlayak mı?Valla bu sabaha karşı çok feci katliam haberleri gelebilir, şehirde binlerce sivil varmış, bide twitter'ı takip ediyorum da kobaniye koridor açılsın diye TT yapmışlar bunlar bm kararı olmadan koridor falan açılamayacağını bilmiyor sanırım
Ağlarsın,ağlamazsın ben orasına karışmam ben ajans mantığıyla hareket ediyorum GSC'yi bilgilendiriyorumnapak ağlayak mı?askerlerimizi şehit edince halay çeken primatlara mı üzülecen.. umarım komple kazırlar.
![]()
Değil.