Tezkere Kabul Edildi!

Fransa Turkiyenin tampon bolge seyini destekliyormus...

İran'ın Işide karşı bu kadar sessiz kalması bana enteresan geliyor adamlar hali hazırda şii ve alevileri katliamlarına pek ses çıkarmadılar başka bir planları var galiba.

İran'ın Işide karşı bu kadar sessiz kalması bana enteresan geliyor adamlar hali hazırda şii ve alevileri katliamlarına pek ses çıkarmadılar başka bir planları var galiba.

İran'ın fazla bir seçeneği olduğunu zannetmiyorum, büyük ihtimal onlarda bizim gibi korkuyorlardır kara harekatından ki hak veriyorum ABD bile tırsıyor kara harekatından, düşün Işid neredeyse Kerbala'ya girecek artık son nokta Şiiler için..

İlk defa bir örgüt bu kadar büyük bir halk desteği aldı ortadoğuda ve fiziki anlamda bir devlet kurdular Irak ve Suriyede. Küresel anlamdada müslüman dünyasının ve cihatçıların desteğini de arkasına aldı adamlar.

Ne İran, ne Türkiye ne ABD dinlemezler tarumar ederler şu an o bataklıkta adamı.

türk devleti olarak sogukkanli davranip, sakinligimizi korumaliyiz, kesinlikle emperyal devletlerinin masasi olup mudahil olmamaliyiz bu savasa

Aslında bu bir milat iran ordan biz burdan ısid ordan bu köpeklerin kökünü kazıyacaksın alın size kürdistan diyceksin ...

kobani en geç bu sabaha kadar düşer gibi haberler dönüyor ortalıkta ne kadar doğru bilemiyorum, çok kritik bir mahalle mi varmış neymiş orayı almış ışid

pkk neden kobani´ye gitsin ki?kandil´de kalip uyuysturucu trafigini yönetmek varken adamlar aptal mi kobani´ye gidip kelleyi kaptirsin..

kobani en geç bu sabaha kadar düşer gibi haberler dönüyor ortalıkta ne kadar doğru bilemiyorum, çok kritik bir mahalle mi varmış neymiş orayı almış ışid

Daha bu aksam geri cekiliyor diye haberler cikmisti... Bi karar verseler artik isid cekiliyormu otturuyormu PKK yi

Daha bu aksam geri cekiliyor diye haberler cikmisti... Bi karar verseler artik isid cekiliyormu otturuyormu PKK yi
Yok yav çekildikleri mekildikleri yok, pentagon daha bugün açıklama yaptı kobani düşebilir falan filan diye, taktiksel geri çekilme yapıyor sonra pkk'ya yakın kürt ajansları ışid geri çekiliyor gibisinden haber yapıyor, sonra bizim basında ordan alıyor o haberleri böylece yayılıveriyo bir anda, akıl var mantık var koalisyon güçleri zebellah gibi füze atıyor adamlar çekilmeyipte ne yapacak, füzeye kafa atacak halleri olmadığına göre çekiliyorlar,bombardıman bitince geri geliyorlar.

vallah cipsimi aldım zevkle izliyorum :D bu dizeler benden kobanililere gelsin..

ışid vurdu gol oldu hewaller göz yaşlarına gark oldu.

lo lo mahsun noldu lo koabene oldu koybana lo viişşş anney gettimi kobane*dağlar taşlar üzerime kepe.*işid koyde acı acı urfa isodu yakmadı böyle bacı. :)

Valla bu sabaha karşı çok feci katliam haberleri gelebilir, şehirde binlerce sivil varmış, bide twitter'ı takip ediyorum da kobaniye koridor açılsın diye TT yapmışlar bunlar bm kararı olmadan koridor falan açılamayacağını bilmiyor sanırım

Son düzenleme:
Valla bu sabaha karşı çok feci katliam haberleri gelebilir, şehirde binlerce sivil varmış, bide twitter'ı takip ediyorum da kobaniye koridor açılsın diye TT yapmışlar bunlar bm kararı olmadan koridor falan açılamayacağını bilmiyor sanırım
napak ağlayak mı? ;) askerlerimizi şehit edince halay çeken primatlara mı üzülecen.. umarım komple kazırlar. :D

napak ağlayak mı? ;) askerlerimizi şehit edince halay çeken primatlara mı üzülecen.. umarım komple kazırlar. :D
Ağlarsın,ağlamazsın ben orasına karışmam ben ajans mantığıyla hareket ediyorum GSC'yi bilgilendiriyorum

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt