Tezkere Kabul Edildi!

Diyarbakır/Silvan' da 2 Polis Memuru silahlı eşkıyalar tarafından vuruldu.

Eşkıylar ellerinde keleşlerle sokaklarda Polisle çatışıyor.

Ajanslardan alınma bilgi değil. Bizzat o bölgeden alınan bilgidir.

GT-I9300 Tapatalk

GT-I9300 Tapatalk

Salsinlar soyle 50-100 ozel harekatci, temizlesinler oralari

GT-I9300 Tapatalk

polise saldirmak da ne demek?!

o tip insanlari temizlemek lazim.

Amerika kobani'den umidini kesmis

petrol yok tabi orada

adamlar demisti "onceligimiz petrol" diye :)

Bu arada turkiye neden pkk'lilarin turkiyeye giris yapmasina izin veriyor?

2 gun sonra namluluarini yine sana dogrultacaklar

İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP :D

Arkadaş MHP milliyetçi düşüncesiyle işin içinde, AKP ve HDP zaten içinde CHP hiç karışmayacağı halde nasıl AKPlilerin hedefi oldu onu anlamadım :D

İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP :D

Arkadaş MHP milliyetçi düşüncesiyle işin içinde, AKP ve HDP zaten içinde CHP hiç karışmayacağı halde nasıl AKPlilerin hedefi oldu onu anlamadım :D

Orta yol? Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?

sallama senin de rengin belli.bu vatan hainlerini sokaklara döken adamdır demirtaş.demirtaş iyi polisi oynuyor.yer mi bu millet bunca hıyanete ugradıktan sonra.

Son düzenleme:
bu içimizdeki vatan hainlerinin derdi devlet kurmak falan degil.elektirikleri bedava vergi zaten ödemezler.devlet kalkınsınlar diye yardım eder.artık cocuk parası da alacaklar,kaçakçılık ,yaşlı başlı kadınların bugday gibi hint keneviri ekmesi zaten artık yasal.niye devlet kursun öküz mü bunlar.nasıl olsa bizden aldıkları ile geçinip gidiyorlar.bu vatan hainlerinin devlet kurup elektirik parasını,vergisini ödemesi zor bir ihtimal.ayrıca Türk bayragı Türk polisi TÜrk askeri olmazsa onlarda bilir ışidin bunları yunanistana kadar kovalayacagını.

C30D5487CA8005F839C4A8BC2BE90AD9.jpg

Demirtaş şirin gözükmeye çalışıyor.
Sempati avcılığı yapıyor.
Asla böyle ayak oyunlarına kanmayız.
Kendisi hdp eşbaşkanı değil mi? Ayaklanma çağrısını hangi parti yaptı?
Seçim dönemlerinde 2-3 kere popülist konuşma yaptı diye bunları yiyecek değiliz.
Seçim dönemlerinde tayyip'in konusmalarını gören dünyanın en iyi insanı falan sanar.
Seçim yaklaşınca milliyetçi kesilir sonra milliyetçiliği ayaklarının altına aldığını söyler.
Siyasetçiler güzel konuşur ama konusmalarından ziyade yaptıkları eylemler daha önemli benim için.

Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?

Demirtas'i destekleyenler ayni zamanda Atatürk'e hakaret yapanlar degil mi?

Sallama.

2012 rte: suriye türkiye nin iç meselesidir

2014 rte: türkiye sınırı dışındaki(kobani) olaylar bizi ilgilendirmez.

2013 işid öfkeli sünni çocuklar

2014 kürt gençlerinin yaptığı vandallık(ki öyle zaten)

böyle uzar gider..... adamların bir dediği diğerini tutmuyor

doğuda hdp-hüdapar pompalı ve keleşlerle birbirine girmiş bu devlet orada ne yapıyor adamlar bu kadar silahı nasıl ve nereden temin etmiş.Allah'ın her günü büyük şehirlerde arama yapan polis doğuda ne yapıyor acaba?

bu arada mardin'de ölen iki kişi s.arabistan ve suriye uyruklu imiş maşallah ajanlar cirit atıyor ülkenin her yerinde....

Kobane olayına gösterilen tepkinin insani olduğuna inanmıyorum.Tabii ki Işid denen barbar sürüsünün bi yere girip yakıp yıkmasına tepki gösterilmeli ancak bu pkknın kanton ilan edildiği yere girişinden sonra palazlanıyosa kimse bana anlatamaz bu verilen tepkilerin insani olduğunu.Bunların istedikleri Kandil'den-kuzay ırak'dan gelecek kürt güçlerinin geçisi için koridor açılması tamam da bunların Kobane'ye girecekleri 1 ay önceden belliydi Suriye'nin doğusundan Işid'e karşı 2. bi cephe açılamaz mıydı?Burdaki asıl amaç Türkiye'yi kalkan olarak kullanıp pkknın orda güçlenmesini sağlamak.Ben Dtp ve onun yandaşlarının verdiği tepkiyi samimi bulmuyorum Kanton dedikleri yeri kaybedecek olmanın verdiği panikle etrafa saldırıyolar.Işid yok edilmeli evet ama bu pkk/pyd denen örgütün silahlanmasıyla,orda meşruiyet kazanmasıyla olmamalı.

Orta yol? Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?

sallama senin de rengin belli.bu vatan hainlerini sokaklara döken adamdır demirtaş.demirtaş iyi polisi oynuyor.yer mi bu millet bunca hıyanete ugradıktan sonra.

Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?

Demirtas'i destekleyenler ayni zamanda Atatürk'e hakaret yapanlar degil mi?

Sallama.

En azından çıkıp iki tarafından yaptıklarının yanlış taraflarını gösterebiliyor.. Bazıları gibi çıkıp bize şiddet uyguluyorlar buna misliyle karşılık vereceğiz deseydi daha mı iyidi?

İkinci olarak bana rengini belli ettin diyen arkadaş.. Sende insanın rengini anlayacak kapasite var mı ki? Görüldüğü üzere yok

En azından çıkıp iki tarafından yaptıklarının yanlış taraflarını gösterebiliyor.. Bazıları gibi çıkıp bize şiddet uyguluyorlar buna misliyle karşılık vereceğiz deseydi daha mı iyidi?

İkinci olarak bana rengini belli ettin diyen arkadaş.. Sende insanın rengini anlayacak kapasite var mı ki? Görüldüğü üzere yok

Çocuk kandırır gibi "iki tarafın yanlış taraflarını gösterebiliyor" diyorsun. Eş başkanı olduğu partinin tabanını sokağa davet eden kim? Sende biliyorsun demirtaşta çok iyi biliyor o sokağa çıkanların çoğu ne için çıktığından bile bi haber. Yediğiniz her pisliği insanlığın altına süpürmeyin yeter artık biraz samimi olun fazlasını istemiyoruz.

Demirtaşın kendisiydi zaten tabanına sokağa çıkıp eylem yapın diyen. Çıkan olayların hepsinin sorumlusu hdp dir ve ölen ve yaralanan insanlarının tümünün vebali onların üzerindedir.

sen insan degilsin ki senin rengini anlayım.galiba evde şeker tuz her şey var yagmaya katılmamışsın.bugun kobani ayagına nereleri soyacaksınız.hangi marketler var sırada.

Geri
Üst Alt