- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyarbakır/Silvan' da 2 Polis Memuru silahlı eşkıyalar tarafından vuruldu.
Eşkıylar ellerinde keleşlerle sokaklarda Polisle çatışıyor.
Ajanslardan alınma bilgi değil. Bizzat o bölgeden alınan bilgidir.
GT-I9300 Tapatalk
Bu emri verecek vatansever siyasetçi kalmadı artık. Mazallah koltuklarından olurlar.Salsinlar soyle 50-100 ozel harekatci, temizlesinler oralari
Diyarbakır/Silvan' da 2 Polis Memuru silahlı eşkıyalar tarafından vuruldu.
Eşkıylar ellerinde keleşlerle sokaklarda Polisle çatışıyor.
Ajanslardan alınma bilgi değil. Bizzat o bölgeden alınan bilgidir.
GT-I9300 Tapatalk
İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP
Arkadaş MHP milliyetçi düşüncesiyle işin içinde, AKP ve HDP zaten içinde CHP hiç karışmayacağı halde nasıl AKPlilerin hedefi oldu onu anlamadım![]()
sallama senin de rengin belli.bu vatan hainlerini sokaklara döken adamdır demirtaş.demirtaş iyi polisi oynuyor.yer mi bu millet bunca hıyanete ugradıktan sonra.İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP
Arkadaş MHP milliyetçi düşüncesiyle işin içinde, AKP ve HDP zaten içinde CHP hiç karışmayacağı halde nasıl AKPlilerin hedefi oldu onu anlamadım![]()
İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP
Orta yol? Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?
sallama senin de rengin belli.bu vatan hainlerini sokaklara döken adamdır demirtaş.demirtaş iyi polisi oynuyor.yer mi bu millet bunca hıyanete ugradıktan sonra.
Ne gibi çözüm üretmiş demirtaş?
Demirtas'i destekleyenler ayni zamanda Atatürk'e hakaret yapanlar degil mi?
Sallama.
En azından çıkıp iki tarafından yaptıklarının yanlış taraflarını gösterebiliyor.. Bazıları gibi çıkıp bize şiddet uyguluyorlar buna misliyle karşılık vereceğiz deseydi daha mı iyidi?
İkinci olarak bana rengini belli ettin diyen arkadaş.. Sende insanın rengini anlayacak kapasite var mı ki? Görüldüğü üzere yok
Demirtaşın kendisiydi zaten tabanına sokağa çıkıp eylem yapın diyen. Çıkan olayların hepsinin sorumlusu hdp dir ve ölen ve yaralanan insanlarının tümünün vebali onların üzerindedir.İlginçtir şuana kadar orta yolu bulmaya çalışan tek lider Demirtaş.. Olaylara hiç bulaşmadığı alakası olmadığı halde tepki çeken tek partide CHP
sen insan degilsin ki senin rengini anlayım.galiba evde şeker tuz her şey var yagmaya katılmamışsın.bugun kobani ayagına nereleri soyacaksınız.hangi marketler var sırada.En azından çıkıp iki tarafından yaptıklarının yanlış taraflarını gösterebiliyor.. Bazıları gibi çıkıp bize şiddet uyguluyorlar buna misliyle karşılık vereceğiz deseydi daha mı iyidi?
İkinci olarak bana rengini belli ettin diyen arkadaş.. Sende insanın rengini anlayacak kapasite var mı ki? Görüldüğü üzere yok