Bersan ÇAKAR
Cezalı
- 12 Aralık 2008
- 8.182
- 0
- 1.331
Yazdigim mesaj neden siliniyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olayları fırsat bilip çözüm sürecini yerin dibine sokmak da fırsatçılıktan başka bir şey değil.
Tamam bazı konularda eleştirmek normal de niye görüşülüyor niye dağa bomba yağdırılmıyor yok efendim niye bilmem nereye bayrak dikilmiyor demek ağır saçmalık.
Basit siyasi hesaplar uğruna geri dönülemez bir yola girersek çok şey kaybederiz.
Önce bir anlayarak okumayı deneyin sonra yorum yapın hatta terör örgütü sempatizanlığıyla suçlayın.. Adam 2 gün önce sokağa çıkın diyen adam tuhaf bir şekilde ağız değiştirdi barış yanlısı oldu bende bu tuhaflığa dikkat çekmek için yazdım ama lafı başka yerlerinizden anlayacağınızı da tahmin ettim ama sizi önemsemedim hala önemsemiyorum da belli bir karalama kampanyasına gidiyor beni bilen bilir siyaset konularında da tanıyan çoktur Rengimi iyi bilirler o yüzden sadece şunu söyleyeyim memleketim diyarbakır değil artvin, kökenim de kürt değil gürcü.. Ne kadar nefretle bakıyorsunuz ki 2 satırdan ne sokağa çıkıp dükkan yaktığımı bıraktınız ne terör örgütü yandaşlığımı söylediğim cümle ne "ilginçtir ki tek uzlaşmacı tavır gösteren lider Demirtaş" Başındaki ilginçtir kelimesini de keyiften koydum zaten ben bilmiyordum Demirtaş'ın ne olduğunu, 2 gün önce insanları sokağa çıkardığını ona şaşırdığım için koymadım ben o ilginçtir kelimesini
HDP konusunda haklısın da CHP ne zaman insanları sokağa döktü yaHatta CHP'nin kobani eylemi vardı karışıklık nedeniyle iptal edildi haksızlık etmemek lazım konuların en uzağındaki parti şuan
Kim bu ya bu kimBak Ömer bu fotoğraf bugün çekildi Türkiye'de çekildi..
![]()
Senin şuan savunmak için destekledi iddialarını çürütmek için uğraştığın adamlar 12 yılda ülkeyi bu hale getirdiler ama bilerek ama bilmeyerek, Becerikli bir yönetim sergilemiş olsalardı bugün bunları yaşamıyor olurduk açık ve net hem iç politikada hem dış politikada yaptıkları hamlelerle bugün bu fotoğraf karesini hazırladılar.. Gezide bu kareyi görmedik ve ben o gün aynen şunu yazdım.. Bugün gezi böyle atlatılır ama eğer iktidar bu şekilde devam ederse yarın sokak çatışmaları başlar, iç savaşa kadar gider... Bugün yine buradan çözülebilir problemler daha insanlar ölmez bu olaylar bugün kapanabilir ama iktidar böyle politikalarına devam ederse yarın daha sert çatışmalar göreceğiz!!
Hahahah aslanim TOMA bee
Nusaybinde hopallorlerden OLURUM TURKIYEMMM sarkisi esliginde terorristlere mudahale
Nusaybin'de TOMA 'Türkiyem' Şarkısı ile Göstericilere Müdahale Etti - TIKLA İZLE
Hahahah aslanim TOMA bee
Nusaybinde hopallorlerden OLURUM TURKIYEMMM sarkisi esliginde terorristlere mudahale
Nusaybin'de TOMA 'Türkiyem' Şarkısı ile Göstericilere Müdahale Etti - TIKLA İZLE
Kim bu ya bu kim
alninin ortasindan vuracan
''Çözüm Süreci'' zırvasına gerçekten inanan var mı ya?Olayları fırsat bilip çözüm sürecini yerin dibine sokmak da fırsatçılıktan başka bir şey değil.
Tamam bazı konularda eleştirmek normal de niye görüşülüyor niye dağa bomba yağdırılmıyor yok efendim niye bilmem nereye bayrak dikilmiyor demek ağır saçmalık.
Basit siyasi hesaplar uğruna geri dönülemez bir yola girersek çok şey kaybederiz.
Ne olur ki ertesi gün Zdp çıkar zottirik demokratik parti diye aslında bunların demokrasi anlayışına uygun bir isim olducok acık soyluyorum hdp ye hemen kapatma davası acılıp hemen kapatılması gerek...kanuna cok acık bı sekılde aykırı hareket ettıler...bıtane cumhurıyet savcısı da cıkmıyor arkadas anlamıyorum bu korkuyu...hepsının elınde keleşler coltlar sokaklarda rahat rahat gezıyorlar...maalesef bu cozum surecınde bızımkıler hızbullahı guclendırmısler fılan ama 90lı yılların ortamına da gerı donulmus halkın hepsının elınde sılahlarla gezıyorlar ıstedıgını ınfaz edıyorlar...Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyelım
Ben olsam iyi etmisler, gec bile kalindi derdim... Banada dava acarmiydi acaba![]()