Tezkere Kabul Edildi!

Olayları fırsat bilip çözüm sürecini yerin dibine sokmak da fırsatçılıktan başka bir şey değil.

Tamam bazı konularda eleştirmek normal de niye görüşülüyor niye dağa bomba yağdırılmıyor yok efendim niye bilmem nereye bayrak dikilmiyor demek ağır saçmalık.

Basit siyasi hesaplar uğruna geri dönülemez bir yola girersek çok şey kaybederiz.

Türkiye'de ki siyasetçilerin hepsi bence hatalı.

Şu an 2 gündür resmen 90'lar da ki kanlı günlere dönüş oldu diye hissediyorum.

Kobane'de ki olaylara sessiz kaldığımız söylenerek şu olaylar yaşanıyor. En ufak sekteye uğratan bir şey olduğunda tehdit balataları direk olarak çıkıyor, bir tarafın nazlı bir çocuk edası ile davrandığı bir süreç'te senin çok daha güçlü olman gerekirken değilsen hatalısındır.

Ülke de gezi parkında 1 sene önce yaşananlar ortada iken, orada ki insanlara terörist muamelesi yaparken, 20 küsür yılda 10.000'lerce cana mal olan bir örgüte, en ufak bir müdahele bile yapamaz hale gelmişsen yine yanlışsın demek bu.

Ben sokağa çıkıp, metroya bindiğimde acaba bugün'de başımıza bir şey gelmedi mi diye düşünerek işe, okula gitmek durumunda olmamalıyım.

TAK'tan saldırı açıklaması: Kobane yangın yerine çevrilmişken Türkiye metropolleri rahat uyumayacak - Gündem - T24

Böyle tehditvari açıklamaları görmemeliyim ama 25 yıldır görüyor, yaşıyor, duyuyorum.

İşinden evine dönen adamdan ne istediniz be şerefsizler?

Olayları fırsat bilip çözüm sürecini yerin dibine sokmak da fırsatçılıktan başka bir şey değil.

Tamam bazı konularda eleştirmek normal de niye görüşülüyor niye dağa bomba yağdırılmıyor yok efendim niye bilmem nereye bayrak dikilmiyor demek ağır saçmalık.

Basit siyasi hesaplar uğruna geri dönülemez bir yola girersek çok şey kaybederiz.

şu lafada hastayım çözüm süreci zarar görmesin bıt bıt bıt

teröristlerle pazarlık olmaz sonra böyle olur, yüz verirsin AYILARA gelir s.çar halıya

Önce bir anlayarak okumayı deneyin sonra yorum yapın hatta terör örgütü sempatizanlığıyla suçlayın.. Adam 2 gün önce sokağa çıkın diyen adam tuhaf bir şekilde ağız değiştirdi barış yanlısı oldu bende bu tuhaflığa dikkat çekmek için yazdım ama lafı başka yerlerinizden anlayacağınızı da tahmin ettim ama sizi önemsemedim hala önemsemiyorum da belli bir karalama kampanyasına gidiyor beni bilen bilir siyaset konularında da tanıyan çoktur Rengimi iyi bilirler o yüzden sadece şunu söyleyeyim memleketim diyarbakır değil artvin, kökenim de kürt değil gürcü.. Ne kadar nefretle bakıyorsunuz ki 2 satırdan ne sokağa çıkıp dükkan yaktığımı bıraktınız ne terör örgütü yandaşlığımı söylediğim cümle ne "ilginçtir ki tek uzlaşmacı tavır gösteren lider Demirtaş" Başındaki ilginçtir kelimesini de keyiften koydum zaten ben bilmiyordum Demirtaş'ın ne olduğunu, 2 gün önce insanları sokağa çıkardığını ona şaşırdığım için koymadım ben o ilginçtir kelimesini

HDP konusunda haklısın da CHP ne zaman insanları sokağa döktü ya :) Hatta CHP'nin kobani eylemi vardı karışıklık nedeniyle iptal edildi haksızlık etmemek lazım konuların en uzağındaki parti şuan

Daha gecen twit atildiydi, facebookta birisi paylasmisti

CHP Beyoglugenclik diye bi profil... Kadikoy ve Besiktasta eylem e gidiyoruz diye

Son düzenleme:
twitterda çağdaş hukukçular derneği askeri ve polisi suçlayan yazı yazdı bende görünce rahat duramadım malsınız diyerek yazı yazdım beni savcılığa verecekmiş kamiller :)

Bak Ömer bu fotoğraf bugün çekildi Türkiye'de çekildi..

1-640x360.jpg

Senin şuan savunmak için destekledi iddialarını çürütmek için uğraştığın adamlar 12 yılda ülkeyi bu hale getirdiler ama bilerek ama bilmeyerek, Becerikli bir yönetim sergilemiş olsalardı bugün bunları yaşamıyor olurduk açık ve net hem iç politikada hem dış politikada yaptıkları hamlelerle bugün bu fotoğraf karesini hazırladılar.. Gezide bu kareyi görmedik ve ben o gün aynen şunu yazdım.. Bugün gezi böyle atlatılır ama eğer iktidar bu şekilde devam ederse yarın sokak çatışmaları başlar, iç savaşa kadar gider... Bugün yine buradan çözülebilir problemler daha insanlar ölmez bu olaylar bugün kapanabilir ama iktidar böyle politikalarına devam ederse yarın daha sert çatışmalar göreceğiz!!
Kim bu ya bu kim

alninin ortasindan vuracan

Bu arda arkadaşlar Çağdaş Hukukçular Derneği bunu yazmış diye geçiştirmeyin. Kimmiş bunlar, kimlerden oluşur iyice bir araştırın. Daha önceki olaylarda rolleri neymiş araştırın mutlaka.

''Çözüm Süreci'' zırvasına gerçekten inanan var mı ya?
Neyin çözümü yapılıyor,ne tavizler veriliyor hiç birini de bilmiyoruz üstelik.
3 gündür süren olaylardan benim çıkardığım 2 yıldır süren çözüm sürecinin tamamen bir kandırmaca olduğu.
Çözüm sürecinde sona yaklaşıldığını açıklamıştı hükümet ama bir anda ülkeyi savaş alanına çevirebiliyorlarsa 2 senedir hiç bir yol kat edilmemiş demektir.

Bugün ''analar ağlamasın'' gibi güzel sözlerle kılıf uydurulmuş süreç öyle gözüküyor ki ileri de milyonlarca annenin ağlamasına yol açabilir.

Ve çözüm süreci tamamlandığında Öcalan serbest kalacak diyen siyasilerinde olduğunu düşünürsek.
Bu süreç dedikleri bizi iç savaşa götürecek gibi duruyor malesef.
Çünkü öcalan'ın çıkması hiç birşeyin çözümü olmayacaktır aksine çok kötü şeylerin başlangıcı olur.

cok acık soyluyorum hdp ye hemen kapatma davası acılıp hemen kapatılması gerek...kanuna cok acık bı sekılde aykırı hareket ettıler...bıtane cumhurıyet savcısı da cıkmıyor arkadas anlamıyorum bu korkuyu...hepsının elınde keleşler coltlar sokaklarda rahat rahat gezıyorlar...maalesef bu cozum surecınde bızımkıler hızbullahı guclendırmısler fılan ama 90lı yılların ortamına da gerı donulmus halkın hepsının elınde sılahlarla gezıyorlar ıstedıgını ınfaz edıyorlar...Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyelım

cok acık soyluyorum hdp ye hemen kapatma davası acılıp hemen kapatılması gerek...kanuna cok acık bı sekılde aykırı hareket ettıler...bıtane cumhurıyet savcısı da cıkmıyor arkadas anlamıyorum bu korkuyu...hepsının elınde keleşler coltlar sokaklarda rahat rahat gezıyorlar...maalesef bu cozum surecınde bızımkıler hızbullahı guclendırmısler fılan ama 90lı yılların ortamına da gerı donulmus halkın hepsının elınde sılahlarla gezıyorlar ıstedıgını ınfaz edıyorlar...Allah sonumuzu hayır etsın ne dıyelım
Ne olur ki ertesi gün Zdp çıkar zottirik demokratik parti diye aslında bunların demokrasi anlayışına uygun bir isim oldu

Geri
Üst Alt