Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Tezkere zaten çıkması gereken elzem bir olaydı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Savaş çıkartmak için "gerekirse süleyman şah" a birkaç bomba attırırım suriyeye gireriz diyen bir mit ve yardakçısı hükümete inananlar için aynı şeyleri düşünüyorum bende.Hükümete muhalefet için tezkereye bile karşı çıkan tipler var. Allah'a havale ediyorum bunları.
Vurdu ve gol oldu :asd22:Savaş çıkartmak için "gerekirse süleyman şah" a birkaç bomba attırırım suriyeye gireriz diyen bir mit ve yardakçısı hükümete inananlar için aynı şeyleri düşünüyorum bende.
...Savaş çıkartmak için "gerekirse süleyman şah" a birkaç bomba attırırım suriyeye gireriz diyen bir mit ve yardakçısı hükümete inananlar için aynı şeyleri düşünüyorum bende.
Bi türlü anlamadığım nokta, sürekli türkiyeye destek destek diye kobani halkı ve kürtler ağlarken, hatta muhalefet bile bu konuda hükümeti eleştirirken,
şimdi çıkmış herkes sokaklarda tezkereyi protesto ediyor, sivil toplum örgütünden tutun da pkk yandaşlarına kadar herkesim tezkereyi eleştiriyor,
acaba benim kaçırdığım bi nokta mı var neyin nesidir bu durum?
bolgede guc gosterısı yapmak ıstıyor rte baska bısey degıl..2 gun once destek oldugu orgute karsı 18 yasındakı cocukları savastırcak yazık yemınle.abd nası kulagını cektıyse 180 derece donus yaptı
Herkesin bu işten bir çıkarı var HDP ve yandaşları bu teskere de aradıklarını bulamadıkları için karşı çıkıyor PYD'yi silahlandırmak istiyorlardı ama Teskere'de İŞİD ne kadar yer alıyorsa PYD'de aynı şekilde yer alıyor protestolar bundan..
Ha bende protesto ediyorum çünkü Teskere de Esad'da var hatta bakınca sırf Esad için yapılmış bir teskere gibi duruyor... senin ne işin var Esad'la arkadaş seni şuan tehdit eden İŞİD ve PYD mi eyvallah ama sen oraya Suriye'yi daha da karıştırmaya giriyorsun.. Böyle girersen İŞİD'i bitirsen bile daha tehlikesini yaratırsın Suriye'nin toprak bütünlüğü sağlamadıkça orası bizim için hep tehdit olacaktır..
Anladım, yani bölgedeki herkese karşı bir meydan okuma var bu da zaten karışık olan şu günlerde çok tehlikeli, pkk ve unsurları da hedefte kendileri de olduğu için tepkili..
O kadar sığ değil mevzu ,Bence kulak çekmek değilde bazı garantiler aldı mesela Gülen'in teslim alınması yada Esad'ın düşürülmesi gibi![]()
Bence kulak çekmek değilde bazı garantiler aldı mesela Gülen'in teslim alınması yada Esad'ın düşürülmesi gibi![]()