Tezkere Kabul Edildi!

Rte nin,bir petrol kuyusunun başına geçmek için,ciddi ciddi USA ile pazarlık halinde olduğunu düşünüyorum.

Arkaplanda bir film dönüyor,yakında anlayacağız..
Iste Kerkuk ve Musul u alsak iyidir, zaten misaki milli sinirlarimiz icinde... Ondan sonra Guney Azerbaycan i kurtarsak ve Azerbaycani Turk birligine alir, Denizin oteki tarafinda Kazaklar Kirgizlar felan dedimmi Dogu Turkistan a kadar yolu var... Agh ula su Turk Birligini bi kurabilseler varya ortaligi yine hoplatacagizda hoplattirmiyorlar :asd:

Rte nin,bir petrol kuyusunun başına geçmek için,ciddi ciddi USA ile pazarlık halinde olduğunu düşünüyorum.

Arkaplanda bir film,pazarlıklar dönüyor,yakında anlayacağız..

Yapılan pazarlığın güvenli bölge konusu olduguna adım gibi eminim :D

ama ABD elindeki jokeri kaptırmak istemez hayatta pkk batılıların Türkiye üzerindeki tek kozu, biz de kürtleri yokluyoruz

Ayrica neyin cözümü? Kiminle? Öyle hava yaratiyorlar ki, sanki 15-20 Milyon Kürt Türkiye´ye düsmanmis gibi.

Erzurumluyum, sapina kadar Türk milliyetcisiyim arkadas. PKK ile cözüm mözüm istemiyorum ben.

Ih dediklerinde vuracaksin, gik dediklerinde gömeceksin. Hak istiyorlarmis. Yönetmek istiyormus. Zaten yönetiyorsun. Illa adi Kürdistan mi olmali?

Bu ülkenin Kürt Cumhurbaskani bile oldu, bana haktan hukuktan bahsetmesinler. Meclisin yarisi Kürt. Neyi yönetmiyorsun?

Turkiye hepimizin kurdistan sadece onlarinmis vallahi hdp ve bdplilein yalancisiyim.

Iste Kerkuk ve Musul u alsak iyidir, zaten misaki milli sinirlarimiz icinde... Ondan sonra Guney Azerbaycan i kurtarsak ve Azerbaycani Turk birligine alir, Denizin oteki tarafinda Kazaklar Kirgizlar felan dedimmi Dogu Turkistan a kadar yolu var... Agh ula su Turk Birligini bi kurabilseler varya ortaligi yine hoplatacagizda hoplattirmiyorlar :asd:

Kerkük ve musulu almanın imkanı yok.

Türkiye'nin şuanda elinde öyle müthiş kozları var ki,anlatamam.Rte de bunun farkında.Amerika da.

Türkiye bu kozları sonuna kadar kullanma derdinde.

Amerika Irakta çok asker kaybetti,hala da çıkamadılar oradan.

Aynı tablo ışide karşı da oluşacak gibi.

hava saldırısı ile hiçbir yere varamazsın.Film karada dönüyor çünkü.

Türkiye'nin, yaklaşık 6 aydır,ışide el altından silah takviyesi yaptığını düşünüyorum.

hatta hudut kapısında silah yüklü tır yakalanmıştı.

Rte nin bu işten haberinin olmaması imkansız.

Hükümeti hiç sevmem.Şahsi tercihimdir.

Fakat geçen 6 aya bakıldığında,ülke siyaseti,kamburun eritilmesi,kurtulunması ile ilgili.çok akıllıca işler yaptılar.Yalan yok..

Turkiye hepimizin kurdistan sadece onlarinmis vallahi hdp ve bdplilein yalancisiyim.
Yusuf Yusuf oldugunda nasilda Turkiyeye siginiyorlar... Sabah illa bizi birakin Kobaniye gidelim diyenler aksam oldugunda yalvar yakar tekrar ulkemize dondu... Zaten bence su PKK nin da Kurt kardeslerimizle alakasi yok, benimde Antepli Kurt arkadasim var adam senden benden cok Turk Milliyetcisi.... Hep Ermeni Israil oyunu bunlar, aynisi Isid icinde geceler... Zaten google amcaya baghdadi israel veya mossad veya cia felan yazdinmi carsaf carsaf bilgi cikiyor, aynisi al kaide icinde gecerli... Kendileri silahlandiriyorlar, kendileri egitiyorlar sonra bizim uzerimize saliyorlar zaten... Hepside buyuk orta dogu projesi icin... Ama Davutoglunun dedigi gibi Israillilere ustun bi millet olmadiklarini ogretecek TEK milletiz...

Yapılan pazarlığın güvenli bölge konusu olduguna adım gibi eminim :D

ama ABD elindeki jokeri kaptırmak istemez hayatta pkk batılıların Türkiye üzerindeki tek kozu, biz de kürtleri yokluyoruz

Sana bana güvenli bölge derler,ama her savaşın sonunda ganimetler paylaşılır.Bu böyledir.

Başbakan ne diyor?sessiz kalmamız imkansız.Bu ne demek biliyormusun?ben 1.5milyon suriyeliyi,aldım,besliyorum,maaş da bağladım.

Baba(usa) bana para ver,petrol ver,yoksa ırakta suriyede sana destek vermem,döt gibi kalırsın demek.

Siyaset böyle birşey.

Kerkük ve musulu almanın imkanı yok.

Türkiye'nin şuanda elinde öyle müthiş kozları var ki,anlatamam.Rte de bunun farkında.Amerika da.

Türkiye bu kozları sonuna kadar kullanma derdinde.

Amerika Irakta çok asker kaybetti,hala da çıkamadılar oradan.

Aynı tablo ışide karşı da oluşacak gibi.

hava saldırısı ile hiçbir yere varamazsın.Film karada dönüyor çünkü.

Türkiye'nin, yaklaşık 6 aydır,ışide el altından silah takviyesi yaptığını düşünüyorum.

hatta hudut kapısında silah yüklü tır yakalanmıştı.

Rte nin bu işten haberinin olmaması imkansız.

Hükümeti hiç sevmem.Şahsi tercihimdir.

Fakat geçen 6 aya bakıldığında,ülke siyaseti,kamburun eritilmesi,kurtulunması ile ilgili.çok akıllıca işler yaptılar.Yalan yok..

Guzel konustun rdas katiliyorum ama elbet bir gece ansizin 82 musul 83 kerkuk olacaktir... Temennimiz budur ve Turk birligi er yada gec kurulacak, kurulmasi lagzim!

Yusuf Yusuf oldugunda nasilda Turkiyeye siginiyorlar... Sabah illa bizi birakin Kobaniye gidelim diyenler aksam oldugunda yalvar yakar tekrar ulkemize dondu... Zaten bence su PKK nin da Kurt kardeslerimizle alakasi yok, benimde Antepli Kurt arkadasim var adam senden benden cok Turk Milliyetcisi.... Hep Ermeni Israil oyunu bunlar, aynisi Isid icinde geceler... Zaten google amcaya baghdadi israel veya mossad veya cia felan yazdinmi carsaf carsaf bilgi cikiyor, aynisi al kaide icinde gecerli... Kendileri silahlandiriyorlar, kendileri egitiyorlar sonra bizim uzerimize saliyorlar zaten... Hepside buyuk orta dogu projesi icin... Ama Davutoglunun dedigi gibi Israillilere ustun bi millet olmadiklarini ogretecek TEK milletiz...

Dönemediler,çünkü hala sınırda bekletiliyor o tayfa :D

Cekik gozlu degiliz dolayisi ile turkte degiliz dimi berna evet ben sarisinim kesin almanim ben kizimmm... tarzinda bir nesil yetistigi icin biraz zayif ihtimal. turklugu tartisan bir turk ulkesi olduk vay be.

Oooo muhabbet yine 14 yaş ocak, kahve seviyesi.

Atina'ya 12 saatte bayrağı dikeriz. :ddd Bor madeni. :dd

Elimiz kolumuz bagli olmasin, yapamayacagimiz sey yok. Su Aslanlardan bi kacini yollayin oraya, tamamdir.

1. dakikadan sonrasina dikkat :) Tecavüz ediyor Aslanlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=rjsdGTpHWGQ

Mevzunun kürt kesimden ibaret olmadığına dair bir anı paylaşayım.

Yıllar yıllar önce,okuldayız.90 lı yıllar.

Diyarbakır has kürt,bir arkadaşımız var.Candan da öte bi insan.

Köyünden bir acı telefon..

Pkk tüm ailesini katletmiş.

Tek başına kalakaldı.

Annesi,babası,2kızkardeşi,1erkek kardeşi,hepsini taramışlar.

Çocuk yıkıldı,ama and içti.

Yıllar geçti,özel kuvvetlere başvurdu.

30 kişi girdi kurslarına,1kişi geçti.29 kişi refüze oldu.

Kursları başarıyla tamamlayan sadece oydu.

Şuanda hala bordo bereli.

Özel kuvvetler heryere gönderilmez bu arada.Kalifiye personeldirler.

Birlik sıkışırsa,çağırır onları,15dk da temizler giderler ortamı.

Onların da mevzusu budur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ayrica neyin cözümü? Kiminle? Öyle hava yaratiyorlar ki, sanki 15-20 Milyon Kürt Türkiye´ye düsmanmis gibi.

Erzurumluyum, sapina kadar Türk milliyetcisiyim arkadas. PKK ile cözüm mözüm istemiyorum ben.

Ih dediklerinde vuracaksin, gik dediklerinde gömeceksin. Hak istiyorlarmis. Yönetmek istiyormus. Zaten yönetiyorsun. Illa adi Kürdistan mi olmali?

Bu ülkenin Kürt Cumhurbaskani bile oldu, bana haktan hukuktan bahsetmesinler. Meclisin yarisi Kürt. Neyi yönetmiyorsun?

bunun cevabini ariyorsan git en basitinden youtubedeki yorumlari gez.
bize , yani türklere, pislik ve agzina alinmayacak küfürler saliyorlar. sizinle ayni havayi sulamakdan nefret ediyorum gibi bir türlü mesajlar okuya bilirsin.
Kuracagiz kurdistani, hakimizi alacagiz ve saire diyorlar. bunlar Türkiyede yasamak istemiyorlar, istiyorlarda ama ismi Türkiye olmayacak isde.
nefret islemis bir kere genlerine. Bu bir cok kürt aileden kücüklerine kadar asilanan bir durum maalesef. Bu aile noktasinida ben degil kürtün birisi söyledi bana zamaninda. Herkesi ama tabiki ayni potaya atamayiz ama bir cok yüzüne güldügün, he bu bizden dedigin adamdan bile süphelene biliyorsun .

Geri
Üst Alt