Tezkere Kabul Edildi!

Cekik gozlu degiliz dolayisi ile turkte degiliz dimi berna evet ben sarisinim kesin almanim ben kizimmm... tarzinda bir nesil yetistigi icin biraz zayif ihtimal. turklugu tartisan bir turk ulkesi olduk vay be.

Valla kardes seni bilmem ama ben kokune kadar Turkum vallaha kim ne derse desin beni ilgilendirmez... Hem Turkiyesiz Turk birligi olmaz, hem ekonomik anlamda hem askeri anlamda en ileri konumda olan ulkeyiz... Ama bizimde artik su Dogu Turkistan meselesine bi el atmamiz gerekiyor, mesela su hava roketleri vardi Cin in kazandigi ihale... Cin e dayatirsin, tamam lan dersin senden alacagim anlastigimiz seyler uzerinden ama sende Dogu Turkistandaki irkdaslarimizi dindaslarimizi rahat birakacaksin diyeceksin... Eger bisey oldugu an butun anlasmalar iptal... Felan gibi bisey olabilir mesela

Valla kardes seni bilmem ama ben kokune kadar Turkum vallaha kim ne derse desin beni ilgilendirmez... Hem Turkiyesiz Turk birligi olmaz, hem ekonomik anlamda hem askeri anlamda en ileri konumda olan ulkeyiz... Ama bizimde artik su Dogu Turkistan meselesine bi el atmamiz gerekiyor, mesela su hava roketleri vardi Cin in kazandigi ihale... Cin e dayatirsin, tamam lan dersin senden alacagim anlastigimiz seyler uzerinden ama sende Dogu Turkistandaki irkdaslarimizi dindaslarimizi rahat birakacaksin diyeceksin... Eger bisey oldugu an butun anlasmalar iptal... Felan gibi bisey olabilir mesela

Uygurlari onemseyen.yok turk humanistlerin tek derdi oz hakiki(!) Kardeslerimiz kurtler ve islam disinda hic bir ortak noktamiz olmayan bi diger oz hakiki(!) Kardesimiz araplar. Onlar musluman bikere tmmi :@s

Elimiz kolumuz bagli olmasin, yapamayacagimiz sey yok. Su Aslanlardan bi kacini yollayin oraya, tamamdir.

1. dakikadan sonrasina dikkat :) Tecavüz ediyor Aslanlar :)

https://www.youtube.com/watch?v=rjsdGTpHWGQ

Bu arada mevcut parkuru,normal bir askerin geçiş süresi 5-7 dakika arasıdır en az.

2.08...Şaka gibi..

Tabi bir eğitimlerinde,15 gün üstüste 47 km yürütülen,koşturulan bir kesimden bahsediyoruz.

İnsan işi değil kesinlikle..

Uygurlari onemseyen.yok turk humanistlerin tek derdi oz hakiki(!) Kardeslerimiz kurtler ve islam disinda hic bir ortak noktamiz olmayan bi diger oz hakiki(!) Kardesimiz araplar. Onlar musluman bikere tmmi :@s

Uygurlar da dogu Turkistanda biliyordum ben pardon... Hele bi Turk birligini kuralimda arab birligini sonra bi ara hallederiz :hat:

Sonra efendim neden dış siyaset, iç politika malzemesi yapılıyor, yapılır tabi yapmayanı döverler. Son 2-3 sayfaya bir göz atın ne demek istediğimi anlarsınız böylesine bir kitle varken adamlar neden kaliteli siyaset yapmaya çalışsın ki ucuz ucuz 2-3 nara at tamamdır.

Dunya Ozel Kuvvetler yarismasinda Bordo Bereliler 4 defa ust uste sampiyon olmustur... Amerika bundan sonraki yarismalari iptal etmistir...

Kaynak: Siradisi bilgiler

Sonra efendim neden dış siyaset, iç politika malzemesi yapılıyor, yapılır tabi yapmayanı döverler. Son 2-3 sayfaya bir göz atın ne demek istediğimi anlarsınız böylesine bir kitle varken adamlar neden kaliteli siyaset yapmaya çalışsın ki ucuz ucuz 2-3 nara at tamamdır.

Cok haklisin tebrik ederim iste bize boyle kaliteli adaar lazim.

Dunya Ozel Kuvvetler yarismasinda Bordo Bereliler 4 defa ust uste sampiyon olmustur... Amerika bundan sonraki yarismalari iptal etmistir...

Kaynak: Siradisi bilgiler

b-297759-Bordo_Bereliler.jpg

kupaal305rken8zs-1.jpg

Savaş kapıda gözüküyor; milliyetçilik akımının en ayyuka çıktığı dönemler olacak, belki de faydalı da olacak bu durum ama gerçeklerden bizi fazlaca koparıyor. Bunun adı savaş, binlerce ailenin evlatsız kalma riski var. Hem de 'this is not our bussiness' iken. Orada da insanlar ölüyor evet, bu iki dengeyi iyi tutturup bu işi tek başımıza değil, NATO çerçevesi altında ele almalıyız yoksa uğraştığımız belalar arasında bir koca top daha eklenmiş olacak.

Fasist isgalci pkk ile isid cozum surecini baslatmali ve konuyu demokratik bir bicumde cozume kavusturmalidir. yoksa analar aglamaya devam edecek.

Bu işten yine en çok bizim başımız ağrıyacak gibi görünüyor savaş anlamında değilde sosyal patlama olarak olaya bakmak lazım

Bu görüntü dün gece çekildi

SURİYE’de Kürtlerin yaşadığı Kobani’ye IŞİD saldırıları bu gece başta Diyarbakır olmak üzere, Şırnak, Mardin ve ilçelerinde protesto edilirken olaylar çıktı. Diyarbakır'daki olaylar sırasında bir öğrenci yurdundaki Atatürk büstü balkonda aşağı atıldı.

bu-goruntu-dun-gece-cekildi-4848422.Jpeg

Diyarbakır’da gösteri yapan gruplar kent merkezindeki Ofis Semti’nde bulunan banka şubelerine saldırdı. Taş ve sopalarla bankalara ait ATM’lere zarar veren göstericilere polis, tazyiklu su ve gaz bombası ile müdahele etti. Bu arada Ofis Semti’nde bulunan bir öğrenci yurdundaki Atatürk büstü öğrenciler tarafından binadan aşağıya atıldı. Sandalyelerin de pencelerinden aşağıya atıldığı yurttaki öğrencilere ve aşağıda bulunan göstericilere polis müdahale ederek dağıttı.

NUSAYBİN’DE BANKA ŞUBESİ BÜYÜK HASAR GÖRDÜ

Mardin’in Nusaybin İlçesi’nde de göstericiler, Zeynel Abidin Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan kamuya ait bir banka şubesine saldırdı. Bankanın kepenklerini ve camını kırıp şubeye giren saldırganları içerideki eşyaları tahrip etti. Bazı eşyaları da sokağa atan göstericilere polis gaz bombası ve basınçlı su ile müdahale etti. Aynı cadde üzerinde ateşler yakarak yol kapatan göstericilere de polis müdahale ederken, olaylar geç saatlere kadar sürdü.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İslamcılar da Atatürk'ü simgeleri olarak görüyor zaten baya zekice bir hareket olmuş. Extraordinary Kurdish Mind

Tap

Muslumanlar birbirleriyle savastikca agitlar Kurtce, Turkce ve Arapca zafer cigliklari Ingilizce ve Ibranice olacaktir...

Yusuf Islam

Söylediklerimi çarpıtarak hiçbiryere varamazsın.

Gayri nizami savaşan bir örgütün hakkından,yine gayrinizami savaşan bir örgütle başa çıkarsın.

TSK'yı küçümseme,elinde silah olmayan teröristi vurman yasak.Bizde insan hakları geçerli.

Ayrıca kahpece araç mayınların da bu sonlarını keyifle izliyorum.

Arkadan vurmak,onların işi.Tarihte de böyleydi hep ;)

Neymiş,pkklılar savaş için bizden silah desteği istiyorlarmış.

Işid işi bitecek,sonra namlular tekrar bize dönecek.

Yardır ışid.Yardırın aslanlarım.

son pkklının kökü kuruyuncaya dek.

Sozlerini carpitmiyorum sen acik acik Turkiye'ye saldiri olsun diyorsun, sana bulastiginda goruruz o destekledigin adamlari !!

Bu arada askersin galiba ?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt