Tezkere Kabul Edildi!

Osman Pamukoglunu salacaksin bu kopeklerin uzerine 1 haftada ne PKK kalir ne PYD nede ISID :D

Televizyonda ki bazı yorumculardan tiksiniyorum.

Bu kadar mı sattınız kendinizi.

Ülke iç savaş eşiğinde hala paralel yapı hala Esed diyorlar.

Bir kaç ülkeyle ISIS'i bir kaç hafta da yok edebiliriz.

Yeter ki devlet hizli davransin.

Bosu bosuna sehit düsmesin.

Ah bi uyansak zaten 1 ayagimiz Dogu Turkistanda Oteki ayagimiz Viyana kapilarina dayanacak ama iste bekliyoruz, Allah sabredenleri severmis
Allah sabredenleri severmis diyorsun ama ona bakarsan"Allah pisligi aklini kullanmayanlarin üzerine yagdirirmis"diye de bir ayet var..sen gercekten bu son 13 senede türk milletinin aklini kullandigini falanmi zannediyorsun?resmen koyuna cevirdiler insanlari!!ne basimizdaki cakma komutan nede koyuna cevirilmis millet ile savas kazanilmaz..

☆$☆

Bir kaç ülkeyle ISIS'i bir kaç hafta da yok edebiliriz.

Yeter ki devlet hizli davransin.

Bosu bosuna sehit düsmesin.
he bir haftaya kalmaz sam'da emevi camisinde cuma namazi killariz..bunlar 90'li yillarin bos sözleri güzel kardesim..bu isler öyle kolay degil..hele bu parcalanmis millet ile imkansiza yakin..hadi diyelim suriye'ye girdin icerdeki 3 milyon suriyeli ve pkk sempatizanlarini nasil kontrol edeceksin?

☆$☆

Rizeye gelseler hic biri canli cikamaz. herkes silahli, herkes öfkeli. sizin mahallenize, maliniza zarar verseler, sizde dayanamassiniz. pkklilarin gözleri fazla korkunca, birakirlar zaten olaylari. kobaniye gitmemeleri bunun göstergesidir.

IŞID yada Kobani bizim devletimizin umrunda değil ki.

Varsa yoksa Esed. Şu durumda Esad'ı gönderip yerine OSO denen örgütü başa getirirsen olaylar misliyle artar.

he bir haftaya kalmaz sam'da emevi camisinde cuma namazi killariz..bunlar 90'li yillarin bos sözleri güzel kardesim..bu isler öyle kolay degil..hele bu parcalanmis millet ile imkansiza yakin..hadi diyelim suriye'ye girdin icerdeki 3 milyon suriyeli ve pkk sempatizanlarini nasil kontrol edeceksin?

☆$☆

Kolay oldugunu söylemedim, ama imkansiz da degil.

ISIS'in 30k lik ordusu var.

ABD, Rusya ve bir kaç diger NATO ülkelerle bunu basarabiliriz.

Ama önce ülkenin içindeki pkk teröristleri yok etmek lazim

kompleks sorun

Age of'u kapatıp öyle yorum yapalım arkadaslar. 40 senedir pkk'yı bitirememişiz biz

kompleks sorun

simdiden buraya yazayim. tr suriyeye girerse ordan bi daha cikartmazlar. cok zor yanilirim. son zamanda yanildigim tek konu almanya bu oyunla dunya sampiyonu olamaz demem idi.

onceki sezon akhisar bjk macinda, akhisar 4-1 kazanir dedim ve bjkyi 4-1 yendiler. ve bu cok surprizdi. ama bu durum supruz degil 2+2=4 kadar net. girersen cikamazsin suriyeden

kompleks.[/QUOTE]
ne rusyasi allahini seversen ya..adamlar bu isi tezgahliyanlarin basinda geliyor..suriye de güc dengesini,stratejiyi belirleyen ülke rusyadir..

kompleks sorun

☆$☆

Polisle, askere her türlü yetkinin verilmesi gerekir yoksa bi halt olmaz. Adamlar polis arabasına molotof atıyorlar akşam izledim haberlerde tam arabaya geldi bi patlasa hepsi ölecek orada. Normal vatandaşa karşı saldırtmayı biliyor adam yetki verdim istediğinizi yapın diyor çıkıp. Ama doğuya gelince kahpelik yapıyor ne açıklama var ne yetki. Yemiyor çünkü sözde delikanlı anca normal vatandaşa saldırtır biliyor çünkü karşılık gelmeyecek. Orada da ver yetkiyi polise adamlara saldırıyorlar polis havaya ateş açabiliyor en fazla. Yani tarifsiz şekilde iğrençlik var ne küfür etsen az kalır.

Eger bu isidi bitirmek istiyorsan bunlara 4 bi yandan dalacaksin, kara harekati ile (hava destekli tabi) ortada kistiracaksin... Ondan sonra gerisi kolay artik ama temelli sarman lagzim, sade guneyden girmekle olmaz...

Polisle, askere her türlü yetkinin verilmesi gerekir yoksa bi halt olmaz. Adamlar polis arabasına molotof atıyorlar akşam izledim haberlerde tam arabaya geldi bi patlasa hepsi ölecek orada. Normal vatandaşa karşı saldırtmayı biliyor adam yetki verdim istediğinizi yapın diyor çıkıp. Ama doğuya gelince kahpelik yapıyor ne açıklama var ne yetki. Yemiyor çünkü sözde delikanlı anca normal vatandaşa saldırtır biliyor çünkü karşılık gelmeyecek. Orada da ver yetkiyi polise adamlara saldırıyorlar polis havaya ateş açabiliyor en fazla. Yani tarifsiz şekilde iğrençlik var ne küfür etsen az kalır.

Iyiki karsilik gelmemis Gezide o zaman, bide gelseymis yandiydik :D

Geri
Üst Alt