- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
Efkan Ala suçluyu buldu Cehape 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
'Ölürüm Türkiye'm' eşliğinde müdahale - Dailymotion video
Bu ne gereksiz Artistliktir ya.. Bu durumda sakin olması gereken bunun için eğitim almış olması gereken polisin yaptığına bak. Bu çatışmalarda polis taraf tutarsa önüne geçemez.. Bir tarafın yaptıklarına göz yumarsa bu olaylar durmaz iki tarafa da sert ve caydırıcı olmalı..
Olayların bu hale gelmesinin tek sebebi mevcut hükümetin izlediği terör ve dış politikadır. Kim bu ülkeyi yönetiyorsa herşeyin müsebibi o dur. Bu duruma 1-2 ayda gelinmedi. İzlenilen 10 yıllık politikanın eseridir. Suçluyu boşuna başka yerde aramasınlar.
Hükümet hem CHP' nin fikrini basın yoluyla soruyor hem de cevap alınca ilkokul öğrenci edasıyla öğretmenine şikayet eder gibi serzenişte bulunuyor.
Partici değilim ben ama herşeyi muhalefete yıkmak gibi bir politika izlememeli hükümet. Kendilerine biat etmeyenleri dışlamamalı.
GT-I9300 Tapatalk
artistlik mi? iyi yapıyorlar ben olsam tüm tomalarda bu şarkıyı çaldırtırım
içlerinden gelerek yapsalar bile yapmaları yanlıştır sebebi ortadadır zaten ayrışmanın iç savaşın eşiğinde olduğumuz şu günlerde hem milliyetçileri hem pkklıları körüklemekten başka bir halta yaramaz.. Ayrıca polislerin elinde Türk Bayrağı olanlara nasıl müdahale ettiklerini de unutmadık şimdi
Mesela
![]()
![]()
Sen gir bakalim Suriye'ye ISIS e savas'ta senin istanbulundan ankaranda gunluk bomba patlasin .. Adamlar acik acik Turkiyeyi tehdit ediyor sen neye guvenip adamlara bos bosuna musallat olacaksin .
Bizi bu oyunlara getirmeye calisiyorlar zorla icine cekiyorlar .. Turkiye sadece sinir komsu baska hic bir alakamiz yok ordaki olanlarla .. Bize dokunmadiklari surece bir tank bile topraklarina girmemeli ..
PKK/YPG okadar gucluyse kendisi savassin isisle . bize ne ....
sen Avrupa polisi Amerikan polisi yasamadigin icin bilemezsin .. O turk polisinin ayaklarini op meniz gerekir .. Adamlar ne sartlarla ne geri zekali halklarla ugrasiyor
Ben zaten müdahalede bulunsun demedim Görkem. Yanlış anlsmışsın beni. Zaten aptallık olur böyle birşey.Sen gir bakalim Suriye'ye ISIS e savas'ta senin istanbulundan ankaranda gunluk bomba patlasin .. Adamlar acik acik Turkiyeyi tehdit ediyor sen neye guvenip adamlara bos bosuna musallat olacaksin .
Bizi bu oyunlara getirmeye calisiyorlar zorla icine cekiyorlar .. Turkiye sadece sinir komsu baska hic bir alakamiz yok ordaki olanlarla .. Bize dokunmadiklari surece bir tank bile topraklarina girmemeli ..
PKK/YPG okadar gucluyse kendisi savassin isisle . bize ne ....
içlerinden gelerek yapsalar bile yapmaları yanlıştır sebebi ortadadır zaten ayrışmanın iç savaşın eşiğinde olduğumuz şu günlerde hem milliyetçileri hem pkklıları körüklemekten başka bir halta yaramaz.. Ayrıca polislerin elinde Türk Bayrağı olanlara nasıl müdahale ettiklerini de unutmadık şimdi
Mesela
![]()
![]()
CHP'nin Atatürk'ün partisi olmaktan çıktığını bilmeyen varsa gösterelim.CHP'nin ne olduğunu zaten biliyoruz da Efkan Bey sen ver bu rezilliğin hesabını? İçişleri Bakanı olarak bir bölgenin bir terör örgütüne terkedilmesini sen açıkla CHP değil.
Olayların bu hale gelmesinin tek sebebi mevcut hükümetin izlediği terör ve dış politikadır. Kim bu ülkeyi yönetiyorsa herşeyin müsebibi o dur. Bu duruma 1-2 ayda gelinmedi. İzlenilen 10 yıllık politikanın eseridir. Suçluyu boşuna başka yerde aramasınlar.
Hükümet hem CHP' nin fikrini basın yoluyla soruyor hem de cevap alınca ilkokul öğrenci edasıyla öğretmenine şikayet eder gibi serzenişte bulunuyor.
Partici değilim ben ama herşeyi muhalefete yıkmak gibi bir politika izlememeli hükümet. Kendilerine biat etmeyenleri dışlamamalı.
GT-I9300 Tapatalk
CHP'nin Atatürk'ün partisi olmaktan çıktığını bilmeyen varsa gösterelim.
CHP'nin malum milletvekili Sezgin Tanrıkulu HDP'nin sokakları yakın yıkın(serhildan) çağrısına katılarak CHP'lilere sokağa çıkın talimati verdi.
Sezgin Tanrıkulu tanka niye çıkmadın
![]()
Sezgin Tanrıkulu ''Orta Doğu'da Kürt Realitesi'' adlı toplantıya katıldı.
AKP'ye gelince onlara diyecek hiç birşey yok.
Bu hale gelmemizin en büyük sorumlusu onlar ve onlara oy verenlerdir.