Tezkere Kabul Edildi!

Osman Pamukoglu cesur bir adam, ve stratejik anlamda bir deha da olabilir. Ama bu adamin 3´e 5 diyen tipte bir insan oldugunu düsünüyorum. Kurnaz olabilir, ama zeki bir insan degil.

ışid vurdu gol oldu hewaller göz yaşlarına gark oldu. :D
şu anlarda ışid bunları muhtemelen eşşek cennetine gönderiyordur. :)

Gesendet von iPad Air mit Tapatalk

Kusura bakmada korlukle alakasi yok, arkadas dogru soylemis... Sence simdi ne Mossadin ne Cia veya MI6 in veya olmadi Almanyanin bu olaylarla hic bi alakasi yokmu diyorsun? Pkk ile hic bir alakalari yokmu diyorsun? Eger boyle diyorsan veya dusunuyorsan kor olan Polat kardesimiz degildir bence...

Buyulenmissiniz siz arkadaslar.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ters giden bir durum olduğun da faiz lobisi , dış güçler , paralel , Cia , Mossad , İsrail vs vs

Almanya 3. köprü yapılmasın diye geziyi organize etti lafına bile inananlar var.

Siz böyle yaptıkca hatalı olan kimse hatasından ders çıkarmıyor.

Atalay bugun bingol'de ki saldiriyla ilgili sehit yok hayati trhlike yok demis???

Linki giremedim ama isteyen ensonhaber.com'dan okuyabilir

bugunun haberi

'Ölürüm Türkiye'm' eşliğinde müdahale - Dailymotion video

Bu ne gereksiz Artistliktir ya.. Bu durumda sakin olması gereken bunun için eğitim almış olması gereken polisin yaptığına bak. Bu çatışmalarda polis taraf tutarsa önüne geçemez.. Bir tarafın yaptıklarına göz yumarsa bu olaylar durmaz iki tarafa da sert ve caydırıcı olmalı..

Zaten Polis ne yapsa yaranamıyor size. Mükemmel insan, psikolojisi düzgün, tam eğitimli, dört dörtlük insan sizsiniz. Allah sizi özene bezene yaratmış.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Cidden şaka gibi bir ülkeyiz.

İç savaşın eşiğindeyiz ama cumhurbaşkanı Trabzon'da Rize'de miting yapacak.

Cidden şaka gibi bir ülkeyiz.

İç savaşın eşiğindeyiz ama cumhurbaşkanı Trabzon'da Rize'de miting yapacak.

Ne yapsaydı ya, adam % 80 in üzerinde oy çıkardı orada.
Olaylar devam eder, kendisi de müdahil olmazsa kopmalar falan yaşanır diye düşünmüştür herhalde.
Şimdi bir iki özlü boyalı söz, Esed mesed, cehape....
Sonra uyu uyu yat uyu.

Sent from my iPad using Tapatalk

Şehitler ölüyor,vatan bölünüyor. Nerdesiniz vatanseverler?

Hiç mi adam akıllı bir lider,öncülük edecek biri yok.
Asker,polis caydırıcı olmadığı sürece sade vatandaşlar hazırlıklı olsun.
Asker polis vuracak abi hainleri lamı cimi yok. ABD ya da herhangi bir avrupa ülkesinde olsa böyle bişey(ki olmaz başımıza musallat edenler kendileri) direk kurşuna dizerler bütün hainleri.

Bunların rahat duracağını hiç sanmıyorum.
Hain hükümet içinde insanların can güvenliğinden daha önemli sözde ''çözüm süreci''
Yapılan bunca şeye rağmen hala çözüm süreci diye salak salak konuşan hükümete yazıklar olsun.

Son düzenleme:
Bunlar daha iyi günlerimiz :red: O bölgede pis bir oyun oynanacağı çok belliydi. Bunun için yıllarca çalışmalar yürütüldü zemin hazırlandı. Şimdi de birileri düğmeye bastı. İşin kötüsü o bölgede oynanan bu pis oyunun içerisinde kendi devletimin de dahil olduğunu düşünüyor olmamdır. Ben bir vatandaş olarak bu cümleyi kurabiliyorsam bunun üzerine artık ne söyleyebilirim ki? Pisine pisine verilen bunca şehitten sonra ne diyebilirim ki? Başımız sağolsun mu? Vatan sağolsun mu? Hangi Vatan? TC mi? Bu millet o defteri 31 mart ve 10 ağustos tarihleri itibari ile kendi eliyle kapattı zaten! Şimdi hiç boşuna ağlamasın...

İstanbul'da yaşıyorum. Ben bile çelik kapı mı yaptırsam, ruhsatlı silah alıp evde mi bulundursam vs.. gibisinden şeyleri düşünmeye başlamışsam eğer bu ülke çoktan ölmüş gömeni yok demektir... Yazık...

Bu olay tek 1 açıdan iyi oldu sadece. İyi demeyeyim de yani görmek isteyenler zaten görecektir gözünü kapatan, kulağını tıkayan embesiller yine anlamayacak. Demek ki pkk isteyince gayet bitirilebilirmiş, demek ki bitirmek istemiyor birileri. Biz burada kökten operasyon lazım derken o kadar kolay mı vs. diyen tipler görüyor mudur bilmiyorum. IŞİD kadar gücü yok mu Türkiye'nin bu mu yani? 1 kere gireceksin topyekin kökten kazıyacaksın oluru bu olayın. Sivil falan destekleyen varsa gerekirse onların da birazını temizleyeceksin diğerlerine ibret olsun. Sonra piçlerini büyütüp dağa çıkarmasınlar. Adolf Hitler'i de desteklemiyorum tabi ki ama Dünya'da ki bütün bokların hangi devletlerin, hangi ırkın başının altından çıktığı da belli.

Bu olay tek 1 açıdan iyi oldu sadece. İyi demeyeyim de yani görmek isteyenler zaten görecektir gözünü kapatan, kulağını tıkayan embesiller yine anlamayacak. Demek ki pkk isteyince gayet bitirilebilirmiş, demek ki bitirmek istemiyor birileri. Biz burada kökten operasyon lazım derken o kadar kolay mı vs. diyen tipler görüyor mudur bilmiyorum. IŞİD kadar gücü yok mu Türkiye'nin bu mu yani? 1 kere gireceksin topyekin kökten kazıyacaksın oluru bu olayın. Sivil falan destekleyen varsa gerekirse onların da birazını temizleyeceksin diğerlerine ibret olsun. Sonra piçlerini büyütüp dağa çıkarmasınlar. Adolf Hitler'i de desteklemiyorum tabi ki ama Dünya'da ki bütün bokların hangi devletlerin, hangi ırkın başının altından çıktığı da belli.
Herşeyi para,güç için ve Büyük İsrail planı için siyonist yahudiler tezgahlıyor.
ABD ise bu devletin üssü olarak çalışıyor resmen.

IŞİD saldırıları 20 gündür var. Bu bahsettiğim tüm örgütler/STK'lar 2 gündür ortalıkta.

Diğerlerini bilemem tek tek takip etmiyorum hangisi hangi gün ne yayınlamış ne konuşmuş diye ama burada ki algı kirliliği yaratmak istendiği ortada yandaş medya da Gezi'yi de bu olayların içine çekme çabasında mesela CHP'yi de aynı şekilde içeriye çekmeye çalışıyorlar, mesela yaklaşık 1 hafta önce bana telefondan mesaj geldi ismi çok önemli değil CHP milletvekilinden Kobani'deki İŞİD eylemlerini protesto etmek için yürüyüş kararları alındığı tarihleri vs yazıyordu.. 2 gün önce de iptal edildiği mesajı geldi ortamın gergin olduğu ve provakasyonlara neden olabileceği için iptal edildiği yazıyordu. Ancak yandaş ve yalaka medya 1 hafta önceki yürüyüş kararı sanki dün alınmış ve insanları sokağa davet ediyormuş gibi lanse etti ve ısrarla etmeye devam ediyor..

Bu sadece örnek medyadaki fikir algısını nereye çekmeye çalıştığını göstermek için..

Gezi olaylarındakilerin çoğunun destek verdiğine gelince %90'ı destek veriyor diyorsun forumda geziye destek verenlerin yazdıklarına bakman yeterli kendi iddianı çürütmek için tabi bakmak istersen ;) Ayrıca gezide ve bu protestolarda aynı örgüt flamaları görmek aynı kişilerce yapıldığını göstermez yine örneğin ESP her eyleme giderler toplasan 40-50 kişi olurlar ama hepsinin elinde flama olduğu için karıştıkları grubu kendi grubuymuş gibi gösterirler.Bu örgütlerde ve partilerde (ESP,ÖDP,Halkevleri,İşçi Partisi) hep bir azınlık problemi olduğundan kalabalıklara karışıp yada önüne geçip flamalarla çoğunlukmuş gibi göstermeye çalışırlar. ESP, ÖDP gibi marjinal sol diye tanımlanan yapılar zaten bu eylemlerde bulunuyor ama orada aralarına karıştıkları normal gezi protestocuları eylemlerde bulunmuyor.

Bu olaylar bir kaç şeye sebep olmalı artık:

1. Devletin Çözüm Süreci'ni yürütürken yaptığı hataları, bölgeyi terk etme fikrinin sahibini kamuoyuna açıklamalı

2. Özellikle doğuda PKK yapılarıyla, Büyükşehirlerde de sol örgütlerle mücadele artırılmalı, tutuklanacak kelle sayısı sayılmamalı. Binler, yüzbinler de olsa farketmez.

3. Üniversitelerdeki terör yapıları deşifre edilmeli (PKK ve diğerleri)

4. Oy verenler de aklını başına almalı 'kardeşim sen ne yapıyorsun demeli'

5. Suriye ve IŞİD konusunda batıdan gele baskılara boyun eğmemeli. Büyük bir medya baskısı başlıyor The economist, Foreign Policy, Foreign Affairs gibi dergilere özellikle dikkat.

Bu konuya ilk ve son mesajım olsun.

GSCimbom 'da siyasi konu istemiyorum, arkadaşlardan gereğini yapmalarını istedim.

İlla gündeme dair konu tartışacaksak, ön denetlemeli bölümümüz var. Kılıçların çekildiği bir ortamda siz incinmeyin diye yapabileceğimizin maksimumu bu olur.

Geri
Üst Alt