Tezkere Kabul Edildi!

valla özgür gibi bi adam bu hale geldiyse, taşrayı varın siz düşünün, Allah sonumuzu hayretsin demek geldi içimden bu kadar birikmiş öfke hepimizin g..nde patlayacak çok kafamızı taşlara vuracaz, ülkenin gidişi hiç hoş değil.

Arkadaslar kusura bakmayin da ulke ic savasa gidiyorken, insanlar oluyorken burada parti muhabbeti yapan serserilere dayanamiyorum. Akpsinin de chpsinin de mhp sinin de cani cehenneme. Uc kurus icin ulkeyi yaktilar el ele.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Moderatçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben

Moderatçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben
Verirler birazdan hocam, dogrudan yazarim kendilerine gerekjrse saatten oturu herhalde. Ozur dilerim tekrar rahatsizlik icin.

Deep Thought cihazından gönderildi.

Tayyip aleyhindeyse montaj lehine ise gerçek. :D

2 dakika 40 saniyesini şu videoyu ayırsaydı belki bazı gerçekleri görebilirdi.Bu çok önceden yazılmış bir senaryo şimdi oynanıyor.Ama arkadaş bir ideoloji tutturmuş sabahtan beri papağan gibi tekrarlıyor.Bir videoyu örnek göstererek insanları salak yerine koyup,başka videolara montaj demekde ayrı kafa zaten.

bozkurt_5814.jpg
Bunun hangi amaçla yapıldığını sende yedin hangi amaçla dolanıyorsun az çok belli ya bari belli etmeden aradan aradan yapın keriz gibi belli etmeyin.

Kudurmada beyinsiz görmek istersen aynaya bak..Kendi ideolojin dışındaki hiçbirşeyi hazmedemeyen ezik seni..
Ya kardeş ne ideolojisi ya ulan adamlar ''serhildan'' isyan yaptılar 2 gündür.
2009 da başlayan açılım süreci ile ülkeyi bugünkü duruma sokan bizzat BOP eşbaşkanı olduğunu söyleyen şahıstır.

AKP'ye oy verenler bu adam din tüccarlığı yaptığı için dini duygular üzerinden siyaset yaptığı için oy veriyorlar.
Ülkemizde dinimizi yaşamamız için önce vatan olması gerekir.
Bu adamın ülkenin ağzına sıçtığını görmeniz için daha ne olması lazım?
Orta doğuda ki müslüman ülkelerini bitirdiler daha iflah olmaz oralar.
Allah korusun ola ki bizim ülkemizde düşerse müslümanlık mı kalacak sanıyorsun?
Türkiye düşerse Azerbaycan da biter diğer müslüman ülkeler de biter.
Şu dönem particilik yapmanın sırası değil.
Her partiyi sorgulamalı söyledikleri herşeye kuşkuyla yaklaşılması gereken bir dönemdeyiz.

Ben de dinimi seviyorum ama yalancı imamları da ayırt edebiliyorum çok şükür.
Sürekli mitinglerde Allah,kitap diyor diye yalancı vatan haini bir şahsa oy veremem.
Ülkeyi bu duruma sokmanın vebalini asla alamam kendi adıma.
Biraz daha tarafsız olarak sorgulasanız gerçekleri görebilirsiniz.

Lan dediğin için myc almamışsındır vardır başka sebebi.Ayrıca konuda da gereken yapıldı.

Öncelikle sözlerine dikkat etmen konusunda seni uyarayım.

Keyfim 2 layk peşinde koşmak değil o yaşı ve olgunluğu çoktan geçmişim.

Ben kanepede otururken sen cepheye silah taşıyıp bir yandan da mesaj yazıyorsan bravo sana.:k19:

Ama sen ve senin gibilerin anlayamayacağı ağır ironiler içeren bir mesaj için burada çıkıp kahramancılık oynaman trajikomik bir durum.

Neyse açıklama yapayım gezi olaylarında bulunan polislerde aç susuz müdehale ediyorlardı. Ne oldu o kahraman polislere hepsi sürüldü.

Benim derdim polisleri kukla gibi kullanıp atmakta. Ülkeyi iki cevik kuvvet, 3 özel tim göndererek düzeltemezsin artık.

Al işte 17 aralık olayları ne oldu o adamlara. Ülkeyi böleceklerdi değil mi şu anda olan ne. En tepeden yetki alınarak yapılan ne.

Bunun polisi seni beni kalmadı artık.

Ülke zorla son senelerde zorla savaşa sokulma derdinde.

"Olmadı suriyeden sınıra iki füze sallarız" diyen adam şu anda nerede hangi yetkide hatırladın mı.
Öncelikle sen mücadele verenlere saygılı olacaksın. Saygıyı onlar hakediyor. Bu arada eminim senin verdiğin vergilerlede maaşlarınıda alıyorlardır. İroniye gelecek olursak. Ortada bir ironi göremedim. Tamamen baskılanmış duygularını yazmışsın.

Belki cephede mermi taşımıyordum doğru ama çok mücadele ettim ve ediyorum hâla.

GT-I9300 Tapatalk

Öncelikle sen mücadele verenlere saygılı olacaksın. Saygıyı onlar hakediyor. Bu arada eminim senin verdiğin vergilerlede maaşlarınıda alıyorlardır. İroniye gelecek olursak. Ortada bir ironi göremedim. Tamamen baskılanmış duygularını yazmışsın.

Belki cephede mermi taşımıyordum doğru ama çok mücadele ettim ve ediyorum hâla.

GT-I9300 Tapatalk

Konu ile ilgili fikirleriniz varsa paylaşın millete laf yetiştireyim derdine düşmeyin.

Bırakın saf tutmayı, taraf olmayı.

Bu durum zaten planlanıyordu ezelden beri.

Bakın çevre ülkelere..Irak Suriye içkarışıklıktan yıkılıyor.

Bunun kokusu bize zaten aylar önce gelmişti.

Doğudaki tüm boş kadrolar,batı birliklerinden takviye edildi.

Bu durumu eninde sonunda yaşayacaktık.Kaçarı da yoktu.

Mevzu etnik köken ayrımcılığı asla değil.Ama bir fişleme şart.Çok acil hem de.

Şahsi fikrimmi?

Düşünce yapısı olarak hizbullahçısı,fethullahçısı,tikkolusu ve pkklısı gerek savaşarak gerek savaşmayarak, bu ülkenin altını yıllardır oydular.Kimse de kusura bakmasın.

Bunlar gerçekler.Elimizde döküman olarak da var bunlar.Tabiki paylaşmamız imkansız.

Sözün özü; gidişat kötü,fakat düzeltiledebilir.

Sağduyuyla falan değil.

Ülke düşmanları fişlenir,hiç edilir.

Bazı su kaynaklarına da kısırlaştırma ilacı.

En az 100 yıl kafanı dinlersin.

Konu ile ilgili fikirleriniz varsa paylaşın millete laf yetiştireyim derdine düşmeyin.
İdda tüyoları almıyoruz zaten konuyla alakalı yazıyorum. Bence sen biraz ara ver ve ışığı kapat karanlıkta kendini, vicdanını ve Atatürk milliyetçiliğini sorgula.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt