Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Tayyip aleyhindeyse montaj lehine ise gerçek.https://www.youtube.com/watch?v=yDa96x5XzQg&list=UUco3MR99AgqsiwVjAcoNvCA
Oyun zaten belli ses kayıtları montajdı değil mi![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tayyip aleyhindeyse montaj lehine ise gerçek.https://www.youtube.com/watch?v=yDa96x5XzQg&list=UUco3MR99AgqsiwVjAcoNvCA
Oyun zaten belli ses kayıtları montajdı değil mi![]()
Kudurmada beyinsiz görmek istersen aynaya bak..Kendi ideolojin dışındaki hiçbirşeyi hazmedemeyen ezik seni..
Moderatçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben
Verirler birazdan hocam, dogrudan yazarim kendilerine gerekjrse saatten oturu herhalde. Ozur dilerim tekrar rahatsizlik icin.Moderatçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben
Tayyip aleyhindeyse montaj lehine ise gerçek.![]()
Sende bi dur ya zaten ortalık karışık dert ettiğin şeye bakModeratçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben
Bunun hangi amaçla yapıldığını sende yedin hangi amaçla dolanıyorsun az çok belli ya bari belli etmeden aradan aradan yapın keriz gibi belli etmeyin.
Ya kardeş ne ideolojisi ya ulan adamlar ''serhildan'' isyan yaptılar 2 gündür.Kudurmada beyinsiz görmek istersen aynaya bak..Kendi ideolojin dışındaki hiçbirşeyi hazmedemeyen ezik seni..
Lan dediğin için myc almamışsındır vardır başka sebebi.Ayrıca konuda da gereken yapıldı.Moderatçr admin falanda yok foruma bak hey yavrum hey. Eskiden böyle miydi gık dedim mi indiriyorlardı cezayı lan dedim diye 3 gün myc aldığımı bilirim ben
Öncelikle sen mücadele verenlere saygılı olacaksın. Saygıyı onlar hakediyor. Bu arada eminim senin verdiğin vergilerlede maaşlarınıda alıyorlardır. İroniye gelecek olursak. Ortada bir ironi göremedim. Tamamen baskılanmış duygularını yazmışsın.Öncelikle sözlerine dikkat etmen konusunda seni uyarayım.
Keyfim 2 layk peşinde koşmak değil o yaşı ve olgunluğu çoktan geçmişim.
Ben kanepede otururken sen cepheye silah taşıyıp bir yandan da mesaj yazıyorsan bravo sana.:k19:
Ama sen ve senin gibilerin anlayamayacağı ağır ironiler içeren bir mesaj için burada çıkıp kahramancılık oynaman trajikomik bir durum.
Neyse açıklama yapayım gezi olaylarında bulunan polislerde aç susuz müdehale ediyorlardı. Ne oldu o kahraman polislere hepsi sürüldü.
Benim derdim polisleri kukla gibi kullanıp atmakta. Ülkeyi iki cevik kuvvet, 3 özel tim göndererek düzeltemezsin artık.
Al işte 17 aralık olayları ne oldu o adamlara. Ülkeyi böleceklerdi değil mi şu anda olan ne. En tepeden yetki alınarak yapılan ne.
Bunun polisi seni beni kalmadı artık.
Ülke zorla son senelerde zorla savaşa sokulma derdinde.
"Olmadı suriyeden sınıra iki füze sallarız" diyen adam şu anda nerede hangi yetkide hatırladın mı.
Öncelikle sen mücadele verenlere saygılı olacaksın. Saygıyı onlar hakediyor. Bu arada eminim senin verdiğin vergilerlede maaşlarınıda alıyorlardır. İroniye gelecek olursak. Ortada bir ironi göremedim. Tamamen baskılanmış duygularını yazmışsın.
Belki cephede mermi taşımıyordum doğru ama çok mücadele ettim ve ediyorum hâla.
GT-I9300 Tapatalk
Hiç bir şey şu 2 şehidimiz kadar yıkamdı beni gerçekten. Lanet olsun.
İdda tüyoları almıyoruz zaten konuyla alakalı yazıyorum. Bence sen biraz ara ver ve ışığı kapat karanlıkta kendini, vicdanını ve Atatürk milliyetçiliğini sorgula.Konu ile ilgili fikirleriniz varsa paylaşın millete laf yetiştireyim derdine düşmeyin.