Adem Çakar
Büyük Kaptan
- 25 Haziran 2013
- 20.667
- 4.279
- 1.233
Osman Pamukoglu cesur bir adam, ve stratejik anlamda bir deha da olabilir. Ama bu adamin 3´e 5 diyen tipte bir insan oldugunu düsünüyorum. Kurnaz olabilir, ama zeki bir insan degil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmada korlukle alakasi yok, arkadas dogru soylemis... Sence simdi ne Mossadin ne Cia veya MI6 in veya olmadi Almanyanin bu olaylarla hic bi alakasi yokmu diyorsun? Pkk ile hic bir alakalari yokmu diyorsun? Eger boyle diyorsan veya dusunuyorsan kor olan Polat kardesimiz degildir bence...
Cidden şaka gibi bir ülkeyiz.
İç savaşın eşiğindeyiz ama cumhurbaşkanı Trabzon'da Rize'de miting yapacak.
Herşeyi para,güç için ve Büyük İsrail planı için siyonist yahudiler tezgahlıyor.Bu olay tek 1 açıdan iyi oldu sadece. İyi demeyeyim de yani görmek isteyenler zaten görecektir gözünü kapatan, kulağını tıkayan embesiller yine anlamayacak. Demek ki pkk isteyince gayet bitirilebilirmiş, demek ki bitirmek istemiyor birileri. Biz burada kökten operasyon lazım derken o kadar kolay mı vs. diyen tipler görüyor mudur bilmiyorum. IŞİD kadar gücü yok mu Türkiye'nin bu mu yani? 1 kere gireceksin topyekin kökten kazıyacaksın oluru bu olayın. Sivil falan destekleyen varsa gerekirse onların da birazını temizleyeceksin diğerlerine ibret olsun. Sonra piçlerini büyütüp dağa çıkarmasınlar. Adolf Hitler'i de desteklemiyorum tabi ki ama Dünya'da ki bütün bokların hangi devletlerin, hangi ırkın başının altından çıktığı da belli.
IŞİD saldırıları 20 gündür var. Bu bahsettiğim tüm örgütler/STK'lar 2 gündür ortalıkta.