Tezkere Kabul Edildi!

hocam olaya Türk Bayrağı diye bakma orda göstericilere müdahale ediliyor, dünde bir sürü bayraklı ülkücü gözaltına alındı. Bayrağımızı, Atatürk büstünü yakan topluluğa çiçeklede yaklaşılmaz, onların anlayacağı dilden yaklaşmak gerek. Ha iyice kışkırtır mı evet kışkırtır bu durumda da zararı yine onlara olur sonuçta ölen onlar :)

Aynı şeyi söylüyoruz zaten ama bu iki fotoğrafta ne bayrağı yakan var ne Atatürk büstünü hatta sahip çıkan var mesela 2. resimdeki kız dayak atmadan göz altına alınamaz mı? Görevin dayak atmak mı gözaltına almak mı?

30 senedir oldurdugun Turk askerinden simdi yardim mi istiyorsun ? Sen adamlarin tertipini olduruyorsun sonra gel bana yardim et diyorsun, olmaz.

Bir Teror grubu diger teror grubuna karsi savasiyor, bize ne arkadas. Ulkemizde ortaligi dagittanlari bir containere koyup kobani'den assa salmak lazim.

Chp kötü bir partidir demiyorum ama içlerinde her partide olduğu gibi fazlaca hain barındırıyorlar.

CHP Zihniyeti 27 - Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'nun pkk cenazesindeki konuşması - YouTube

PKK cenazesinde yaptığı konuşma.
Ayrıca daha önce PKK tutuklularının avukatlığını yaptığını da duymuştum

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, Genel Başka Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu'na ''CIA ajanı'' dediği için disiplin kurulundan ceza aldı. Akagün Yılmaz,''Ben şüpheli ilişkileri olan bir vekile dikkat çektim'' dedi.

CHP'de CIA depremi: Tanrıkulu'nun kod numarasını söyledim - Politika Haberleri - Radikal

Sezgin TANRIKULU

Kılıçdaroğlu demese bile partinin içine bir sürü truva atı yerleştirildi.
Kaldı ki ben kılıçdaroğlunun da pek sağlam pabuç olduğuna inanmıyorum.

Bizzat kılıçdaroğlu yerleştirdi zaten tabanın tepkisi de buna sağdan soldan farklı görüşten çok adam doldurdun diye..

24 saat daha direnin hükümet düşecek kesin bilgi yayalım :D

Bizzat kılıçdaroğlu yerleştirdi zaten tabanın tepkisi de buna sağdan soldan farklı görüşten çok adam doldurdun diye..
Zaten o yüzden Kılıçdaroğluna hiç güvenmiyorum.
Y-Chp dedikleri pkk hizasına geçmiş bir parti Atatürk ilkeleri ile hiç alakaları yok artık.

Şu olaylardan sonra Türkiyede Işid e inanılmaz sempati artışı oldu.Türkiyeden katılımın da artacağına şüphe yok. Yani bu kürtlerin binlerce yıldır devlet kuramamasının nedeni de tam bu işte. Adamlarda büyük resmi görme kapasitesi yok. Şimdi soykırıma uğrama korkusuyla yıllardır şehit ettikleri Türk askerinden yardım isteyecek kadar da omurgasız bunlar.Kaldı ki bu tezkere çıkmadan önce en başta karşı çıkanlardan biride hdp idi. Bunlar ne zaman birilerinin maşası olmayı bırakıp samimi olarak Türkiyenin yanında yer almaya başlarlar,o zaman milletlerinin geleceğini garanti altına alırlar. Ha yok böyle devam ederlerse tarihin derinliklerine gömülürler ve 100 yıl sonra ırk-köken tarihçileri dışında kimse bunları hatırlamaz.

Bence suçlu pek sağlam pabuç olmayan Kılıçdaroğlu hem CHP zihniyetini biliyoruz bu olayın tam sebebide onlar oh be rahatladım kaç gündür bunu düşünüyordum.
Videonun ismi CHP zihniyeti diye ben de öyle düşünüyorum anlamına gelmez.
Kaldı ki chp'nin için de hain ajanların olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bu söylediklerin.
akp toptan hepsi hain zaten diğer partilerde de ajanlar kol geziyor.
CIA şefi bizzat söylemişti ''TBMM'nin heryerindeyim'' diye.

Videonun ismi CHP zihniyeti diye ben de öyle düşünüyorum anlamına gelmez.
Kaldı ki chp'nin için de hain ajanların olduğu gerçeğini de değiştirmiyor bu söylediklerin.
akp toptan hepsi hain zaten diğer partilerde de ajanlar kol geziyor.
CIA şefi bizzat söylemişti ''TBMM'nin heryerindeyim'' diye.
Sen veya bir başkası benim ne dediğim ortada düşüncenin ne olduğuyla alakadar olmuyorum yetkililerin çıkıp algıyı kendi üstlerinden çekip her seferinde aynı işi görmeleri hayli hayli başarılı oluyor. Ha bunu bence hepsi kötü diyen adamda yapıyor bir yerde sorun olsa gerek dimi ?

Erdoğan başbakandı böyle konuşuyordu şuan Cumhurbaşkanı yine aynı tarz ve söylemlerle konuşuyor şimdi iki makam arasındaki fark ne?

chp bu ulkede herseyın sorumlusu ıktıdar olamasalar bıle her zaman herseyın sorumlusu chp

Ve dun geceden anektodlar.

Silopide 2 banka daha yakti serefsizler yolu trafige kapadi.

Bizim asagi inisimizle birlikte cil yavrusu gibi dagildilar.

Rahat 500-600 biber gazi attik.saftlari dagildi.

Bikactanesini de polisler yakaladi.bi sopa da bizden yedi kansizlar.

Silopide sukunet saglandi.fakat simdilik.gece yine azacaklardir.bi daha gider bi daha cokeriz.sorun degil.

Isidden geldigi ileri surulen turkiyeye atilan bombalara gelince..
Hepsi pkklilar tarafindan atilmis.bugun kesinlesti.amac da turkiyenin kobaniyi savunmasini saglamak.

Ama gen.kur.bunu yedimi yemedi.

Atilan tum havanlarin koordinatlari belirlendi.misliyle karsilik verildi.

Guneyden isid kuzeyden bizimkiler pkknin aruna koydu.

Bundan daha iyisi olamazdi.

Boyle devam isid..

Aslansiniz siz aslan.

Son cumlem de chp genel baskanina..
Egeliyim..
Ataturkcuyum..
Babadan gelir chplilik.atadan gelir.
Ama benim partiyle isim olmaz..
Kilicdaroglu lafim sana..chp kuruldu kurulali senin gibisini asla gormemistir.tarihte yazmaz.

Saygilarimla dostlar.iyi aksamlar

ne kadar sakat bir kafadasın Allah sana akıl fikir versin!!!! izmir kordon'da gezeceğine git işid'e katıl, senin gibi cengaveri dört gözle bekliyorlardır!!!!

Ters giden bir durum olduğun da faiz lobisi , dış güçler , paralel , Cia , Mossad , İsrail vs vs

Almanya 3. köprü yapılmasın diye geziyi organize etti lafına bile inananlar var.

Siz böyle yaptıkca hatalı olan kimse hatasından ders çıkarmıyor.

Iyi o zaman, Gezi olaylari ile 3. koprunun veya 3. havalimaninin ne alakasi var, onu bi acikla o zaman... Gezi seyi degilmiydi 3. kopruyu yapmayacaksiniz, 3. havalimanini yapmayacaksiniz diye... Ne alakasi vardi onlarin Gezi Parki ile, bi acikla bende sana inanayim.. Hadi bakalim

Ne zaman iktidar oldular ki? :confused:

en son 74te oldular onda da kıbrıs fılan amerıka ambargo koydu yıne kotu donem gecırdı turkıye...sagcısı ıslamcısı kım varsa turkıyede yasanan kotu olay ıcın hep chp yı sucladılar hala da suclamaya devam edıyorlar kapatalım partıyı de hersey duzene gırecek mı bı bakalım..akepenın ezberı bozulur resmen

Geri
Üst Alt