Tezkere Kabul Edildi!

Chp'nin hala katı ulusalcı çizgiye çekilip iktidar olabileceğini zannedenler var.

Bugün beğenmediğiniz Kılıçdaroğlu gitse sizin istediğiniz tarzda biri gelse %15'i zor görürsünüz.

Yok kürt sorununa niye hassasiyet göstermiş, yok kobani'yi niye desteklemiş, yok başörtüsüne niye karşı çıkmamış, yok niye muhafazakar aday göstermiş...

Bu muhabbetlerle değil iktidar uzun vadede anca baraj hesabı yapılır.

bu vatan hainleri malum orada Türk bayragı istemiyor. Türk askeri istemiyor Türk polisi istemiyor.bu yerlerden çekilelim okul sağlık hizmeti vermeyelim.bırakalım petrol kuyusu başında zevku sefa yapan barzaniye ortalıklarda görünmeyen uyuşturucu parası yiyen karayılana bu insanları maşa gibi kullanan hdp lilere buraya yazıyorum bu ışid bunları ıstanbula kadar kovalamazsa 1 haftada ben bu GS ı bırakırım.bunlarda tekrar yıllardan beri süren hainliklerini unutup tekrar bagırırlar dövlet buba bize yardim etmirrr.bu devlet veli nimet onlar için.bu halk artık sizi sırtında taşımak istemiyor.

Hükümet ve Erdoğan ne zaman sıkışsa Alıyorlar karşılarına Kılıçdaroğlu'nu ona vuruyorlar.. İşin ilginç tarafı Kılıçdaroğlu hep bir dayak sebebi çıkarabiliyor kendisine..

Bunlar mitinglere çıktığına göre ne yapıp edip yine tereyağı gibi üste çıkacaklar..

Bide aslanım dediği Işid Türkmenlere saldırıp yerinden yurdundanda ettirdi.

inanılmaz gerçekten 2-3 tane pkk lı terörist öldürdü diye bu canilere canlarını verecekler!! acaba bu arkadaş biliyor mu telafer'de bu caniler 5000 türkmen'i öldürüp 250 türkmen kızının ırzına geçip köle diye sattı en son 2 gün önce türkmen bir vekili infaz ettiler.

lan ne kadar bidi bidi her seyi elestirme merakli bir insanlarsiniz . yok erdogan yok hukumet .. lan hic biriniz cikipta ulan bunlari baslatan amerika diyemiyorsunuz ..

Ayni federasyonun bizi ezdigi gibi sucu hep kendi icimizde ariyorsunuz ama oysa disardan yapiliyor

Ters giden bir durum olduğun da faiz lobisi , dış güçler , paralel , Cia , Mossad , İsrail vs vs

Almanya 3. köprü yapılmasın diye geziyi organize etti lafına bile inananlar var.

Siz böyle yaptıkca hatalı olan kimse hatasından ders çıkarmıyor.

Ben genel olarak sana katiliyorum, dis mihraklar diyip üzerlerinden sorumluluk atan siyasi coktur. Ancak PKK konusunda Öcalan´in bir den cok itirafi kim, kime ve neye hizmet ettigi...

lan ne kadar bidi bidi her seyi elestirme merakli bir insanlarsiniz . yok erdogan yok hukumet .. lan hic biriniz cikipta ulan bunlari baslatan amerika diyemiyorsunuz ..

Ayni federasyonun bizi ezdigi gibi sucu hep kendi icimizde ariyorsunuz ama oysa disardan yapiliyor

Burada yağmur başladı Allah Belanı Versin Amerika ne güzel dışarı çıkmayı planlıyordum..

en son 74te oldular onda da kıbrıs fılan amerıka ambargo koydu yıne kotu donem gecırdı turkıye...sagcısı ıslamcısı kım varsa turkıyede yasanan kotu olay ıcın hep chp yı sucladılar hala da suclamaya devam edıyorlar kapatalım partıyı de hersey duzene gırecek mı bı bakalım..akepenın ezberı bozulur resmen

Buna ilk önce onlar karşı çıkar sonra kime vuracaklar Adam 70 yıl önce 2 dünya savaşı sırasındaki kıtlık üzerinden bile eleştiri yapıp oy topluyor böyle bir nimet kapatılır mı?

guray sende biraz sorun var .. chp mama'ni kismasin yoksa ciplak kalirsin .

Mama işi bizde yok kendinizle karıştırmayın herkesi kendiniz gibi görmeyin ayrıca benim CHP ile herhangi bir bağlantım da yok sadece her boku amerika'dan, dış güçlerden görmekten bıkmadınız.. Ülke çok iyi yönetiliyordu hepsi süperdi Amerika bizi kıskandı içimize çomak soktu tam barışmak üzereyken çatıştık!!! bu nedir ya :D

Edit:Ayrıca CHP'nin mama verebilecek durumunun olduğunu da sanmıyorum nede olsa sıfırlayacak milyonları yok sizinkiler gibi, Aynı şekilde diğer partilerinde mamalayacak kadar para gelmiyor be Görkem.

Son düzenleme:
Suriye'den askerimizin üzerine hedef gözetmeksizin ateş açılmış. TSK'nın açıklaması.

Iyi o zaman, Gezi olaylari ile 3. koprunun veya 3. havalimaninin ne alakasi var, onu bi acikla o zaman... Gezi seyi degilmiydi 3. kopruyu yapmayacaksiniz, 3. havalimanini yapmayacaksiniz diye... Ne alakasi vardi onlarin Gezi Parki ile, bi acikla bende sana inanayim.. Hadi bakalim

Almanya basbakani Merkel Turkiye icinde ki muridlerine mesaj atmis hemen ayaklanin 3. Havalimani, 3. Kopru yapilmasin yoksa biz biteriz demis. Icimizde ki Almanlar da geziyi baslatti.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Tabi canim hukumetin ne alakasi var. Ulke de kotu bi durum oldugunda sorumlusu disarda ki guclerdir ama duble yol yapildi mi yasasin tayyip

Beyler forumu takip edemedim de, yine bütün olanların suçlusu chp cemaat ve dış güçler üçlüsü müymüş? Son kararımız bu yönde mi?

Tabi canim hukumetin ne alakasi var. Ulke de kotu bi durum oldugunda sorumlusu disarda ki guclerdir ama duble yol yapildi mi yasasin tayyip

yav yol yaptık diye övünüyolar,dogru yaptıkları bi is yok

az bucuk yagmur yagıyor ortalıgı sel götürüyor,altyapı diye bisey yok

bu arada davutoglu suclu cehapedir mi demis bu son olaylardan dolayı:D

tam komedi bunlar ya,chp den hicbir acıklama gelmedi hatta gecenlerde kılıcdaroglu insanları sükunete davet etmisti

Geri
Üst Alt