Tezkere Kabul Edildi!

salı günü yeni kanunlar gelecek erdoğan açıkladı. bu sokakları savaş alanına çeviren soysuzlar için sırf bu yeni kanun. sanırım ya vuracaklar ya da cezayı +10sene koyacaklar. ve bu partililer içinde geçerli olacakmış milleti galeyana getirenler içinde kanun geliyor. bu salı güzel olacak

salı günü yeni kanunlar gelecek erdoğan açıkladı. bu sokakları savaş alanına çeviren soysuzlar için sırf bu yeni kanun. sanırım ya vuracaklar ya da cezayı +10sene koyacaklar. ve bu partililer içinde geçerli olacakmış milleti galeyana getirenler içinde kanun geliyor. bu salı güzel olacak

Umarım sadece onlara uygulanır protesto hakkını kullanıp masum gösteri ve yürüyüş yapanlara da aynısı uygulanmaz..Aynı şekilde partiler de neye göre galeyana getirmek mesela %50'yi evde zor tutuyorum demek de sayılacak mı?

9e818b683938ccc324f5cb1e43b890fa.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Sözlükte bide solcular vardi Demirtas'a oy veren. Bunlarin yaptigi Kürt fasistliginden baska birsey degil. Göz yasina bakmadan Kobani'ya yolayacaksin bunlari. Ama bundan sonra sinirlari kapatsan ne fayda. 1,5 milyon suriyeli dolmus memlekete milletin evlerini taslayip yakiyorlar. Burdan bir kez daha dedeme tessekur ediyorum Hollanda'ya tasindigi icin zamaninda, böyle memleketde yasanmaz. 'Yeni' Türkiye'de yasayan renkdaslarima aciyorum gercekten.

bölücülere hicbisey yapmaz bu

hala bu olaylarin arkasinda cehape, paralel devlet, esad, pansilvanya var diyor :)

Yeni kanunlar gelecekse ve bölücülerden, hainlerden koruyacaksa halkı, halkı Akp' nin zulmünden kim ya da hangi kanun koruyacak?

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Şu anda farklı değil aslında yine kazık bir ülkeyiz. Bu arada refah düzeyi yüksek bir ülkede hayat pahalı olmaz. Çok tezat olur.

GT-I9300 Tapatalk

Hiç de bile. Ada ülkelerinin ekonomik ve toplumsal yaşantılarını iyi araştırmanı öneririm.

Son düzenleme:
Beyler olay çözülmüş uzatmayın işte. Reis-i Cumhur'umuz söyledi işte arkasında pensilvanya varmış. Konu kapanmıştır

Hiç de bile. Ada ülkelerinin ekonomik ve toplumsal yaşantılarını iyi araştırmanı öneririm.
Tamam dediğin olabilir de yalnız refah düzeyi iyi olan ülkelerde gelecek kaygısı olmaz, insanlar rahat yaşar iyi para kazanır. Dolayısıyla bize göre pahalı gibi gözüksede aslında ödeme güçleri yüksektir. Bilmiyorum bana biraz alakasız geliyor.

GT-I9300 Tapatalk

9e818b683938ccc324f5cb1e43b890fa.jpg

GT-I9300 Tapatalk

Hala özellikle emperyalist devletler ve onların ülkedeki işbirlikçileri tarafından "Kürt Sorunu" diye yutturulan olayın,"Bölgesel(Petrol) Sorunu" olduğunu anlayamayacak kadar sığ insanları derinleştiren bir harita olabilir.

Kobani düşmüş diyorlar, bilmiyorum aslı var mı..
Bu sefer gerçekten düştü sanırım, arapça bilen bir arkadaşta bir kaç arapça haber sitesinden teyit etti, ama kesin değil tabi. Dediğine göre bugün hava saldırısı olamazmış sismi varmış, yağmur mu varmış neymiş bu sebeple bugün öldürücü darbeyi vurması bekleniyormuş ışid'in yine dediğim gibi kesin değil tabi ki propaganda da olabilir böyle haberler. Birde çatışmalar çok kısa mesafede geçmeye başlamış bu sebeple hava saldırıları ışid yerine ypg'yi vurabilirmiş kazara.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt