Tezkere Kabul Edildi!

Kahramanmaraş'ta, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kıraathaneye pompalı tüfekle yapılan saldırıda 3 kişi yaralandı.

Eray adam konuşurken o malum şahısların yüzündeki meymenetsizliği gördünmü. Hani işlerine gelmeyen şeyleri söyleyen İnce'ye alaycı tavırla bakışları ...

Barışın olması onların işine gelmiyor abi o yüzden bu tavırları. Gerçek anlamda barış sağlansa artık önemsenmeyeceklerini biliyorlar. Doğruları duymak işlerine gelmiyor. Kalplerinin çirkinliği suratlarına yansımış. Ne diyeyim Allah ıslah etsin.

Barışın olması onların işine gelmiyor abi o yüzden bu tavırları. Gerçek anlamda barış sağlansa artık önemsenmeyeceklerini biliyorlar. Doğruları duymak işlerine gelmiyor. Kalplerinin çirkinliği suratlarına yansımış. Ne diyeyim Allah ıslah etsin.

Kaos ,pislik,kargaşa ortamından sadece fareler ve haşeratlar nasiplenir , onu bekler.
Bana göre aynı ortamı Aziz de istedi. Bu sayede emellerine daha güçlü yürüyorlar. Doğruyu görmek mümkün olmuyor.
Bu hararet her zaman devam etmeli. Yoksa insanlar gerçek yüzlerini görür.

2 tarafta ne kadar benziyor bu açıdan biliyormusun Eray ;

Eğer Fener 3 Temmuz sürecinde çıkıp ; " Evet biz bi halt ettik. İtiraf ediyoruz." deseydi inan ligden düşmeseler puan cezasına olay kapanırdı.
Ama onlar bunu arkalarına aldıkları malum güçlerle avantaja çevirmek istedi. Daha da güçlenmeyi hedefledi.

Aynı şekilde o malum particiler de çıkıp " Evet malum eşikıya topluluğu (adını bile zikretmek istemiyorum) bir terör örgütüdür ve onları tasvip etmiyoruz. Bağımızı koparıyoruz" deselerdi.
Ama onlarda aynı yöntemi seçti. "Bırak böyle devam etsin. kargaşa kaos ve savaş ortamı. Bu bize daha da güç verir. Nasılsa Türkiye'nin dış düşmanları bize destek veriyor" hesabı yaptılar.
Zaten bahsettiğim sözleri söylemeyeceklerini ben de biliyorum. Çünki onları oraya getiren o malum örgüt. Yani onlar öyle anlattıkları gibi demokrasi vs amacında değiller.
Onu hedefleyen ılımlı olur. Onu hedefleyen silahı, savaşı savunmaz.

Bu tür örnekleri çoğaltmak mümkün.

Kısacası; Bu tür ortamları asıl mağdur edebiyatı yapanlar amaçlar. Yani bu sürecin mağduru değildirler onlar. Aksine o ortamı çıkaranlardır. Ve bu durumdan prim yapma peşinde olanlardır..

BznKOXrCcAAueaO.jpg:large

Fake caps falan degil.

kefenini giyip yol ver geçelim taksimi ezelim diyen akboylara gazi mahallesi okmeydanı ve esenyurt uzak mı geldi acaba :D

Sevilmeyecek gibi mi Ahmet abi. İnce çok değerli bir siyasetçi benim nazarımda. Ayrıca 5 vakit namazında bir insandır. Bunu niye yazdım. Çünkü senelerdir CHP' yi dinsiz parti diye ilan edip durdular. Aralarında dört dörtlük ibadetini yapan çok sayıda siyasetçi var. Neyse her insanın ibadeti kendine o kısmı konuşmak bile beni rahatsız ediyor.

Konuştuklarına gelirsek, keşke her siyasetçi bu konuşmadan ders çıkarsa ve hep beraber uygulasa diyeceğim ama çok ütopik olur sanırım.

hahahaa muharrem ince mi namazında niyazında adam barlardan çıkmıyor ankara'da. daha geçen razmazan bayramında lıkır lıkır bira içen bu adam değil miydi?

Geri
Üst Alt