- 30 Temmuz 2009
- 32.518
- 8.375
- 2.188
Kahramanmaraş'ta, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kıraathaneye pompalı tüfekle yapılan saldırıda 3 kişi yaralandı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan bazıları da ülke karissin diye herseyi yapiyorlar kardeşi kardeşe düşürecek şerefsizler.Kahramanmaraş'ta, kimliği belirsiz bir kişi tarafından kıraathaneye pompalı tüfekle yapılan saldırıda 3 kişi yaralandı.
Eray adam konuşurken o malum şahısların yüzündeki meymenetsizliği gördünmü. Hani işlerine gelmeyen şeyleri söyleyen İnce'ye alaycı tavırla bakışları ...
Barışın olması onların işine gelmiyor abi o yüzden bu tavırları. Gerçek anlamda barış sağlansa artık önemsenmeyeceklerini biliyorlar. Doğruları duymak işlerine gelmiyor. Kalplerinin çirkinliği suratlarına yansımış. Ne diyeyim Allah ıslah etsin.
CHP Muharrem İnce'yi başkan seçmeyerek çok büyük yanlış yaptı bence.
![]()
Fake caps falan degil.
![]()
Fake caps falan degil.
resmen milletle dalga geciyorlar![]()
Fake caps falan degil.
Bunların yaşadığı dünyayı çok merak ediyorum. Bu yorum nasıl bir beynin ürünüdür. Pes doğrusu.
Sabır sabır elbet 1 gün zalimler can çekistiginde bizim bayramimiz olacak.
Samanyolu Haber'in komik capslerini sosyal medyada servis eden TROLL aklar nedense susuyor böyle capslerde.
Sevilmeyecek gibi mi Ahmet abi. İnce çok değerli bir siyasetçi benim nazarımda. Ayrıca 5 vakit namazında bir insandır. Bunu niye yazdım. Çünkü senelerdir CHP' yi dinsiz parti diye ilan edip durdular. Aralarında dört dörtlük ibadetini yapan çok sayıda siyasetçi var. Neyse her insanın ibadeti kendine o kısmı konuşmak bile beni rahatsız ediyor.
Konuştuklarına gelirsek, keşke her siyasetçi bu konuşmadan ders çıkarsa ve hep beraber uygulasa diyeceğim ama çok ütopik olur sanırım.