Tezkere Kabul Edildi!

Aynen öyle bence de...Ve bu olayların ardından kimse sesini çıkaramayacak. YPG,PKK gibi terör örgütleri Kürtleri düşünmüyorlar..Onlar hep maşaydı maşa kalacaklar. Kürtler ölmüş çok da umurlarında değil,zaten yıllardır PKK Kürt vatandaşları öldürüyorlar...Alan hakimiyetini bu çatışmalar sonucunda legal hale getirecekler.

Bu Kürt devletinin kurulma projesidir. PKK ve kollarını legalleştirip,sempatik gösterme çabasıdır.

Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum.
pkk aslında en büyük kürt düşmanıdır.
Kürt devleti kurulursa önce İsrail onu bir müddet kullanacak sonra Filistin halkına yapılan zulumle kürtler karşı karşıya kalacaklardır.
Herşey Büyük İsrail için yapılıyor. İsrail topraklarını büyütecek hem de bölgedeki devletler ''devletçik'' olacak ve İsrail bölgede rahat olacak amaç bu.

Bağımsız devlet kurma hayaliyle yanıp tutuşanlar çok yanılıyor.
Kendi sonlarını getirecekler farkında bile değiller.

AKP VE PKK-BOP PROJESİNE HİZMET EDEN İKİLİ - YouTube

Haberde gördüm düsen helikopterin bir sehidimizn tabutunda Galatasaray formasi vardi

5f3a2fef75f46b058d9041339808c999.jpg

İŞİD'de kimsenin yeri garanti değil:)

Türkiye(RTE) niye Essada karşı?
Bu son olaylardan önce de mi birsey vardı.
Essadın yok olması TR için nasıl bi faydası olabilir misal (kendi halkına kimyasal savas olayı durdumak hariç)

Bunu birisi açıklayabilir mi

IŞİD Türkiye yi de kâfir illan ettiğine göre, Dünyada Müslüman ülke olarak bir tek İsrail kaldı ...

Essadın yok olması TR için nasıl bi faydası olabilir misal (kendi halkına kimyasal savas olayı durdumak hariç)

Pkk köpeklerini beslemesi mesela.

Esad alevi ve rte'nin alevilere karsi alerjisi var + bunu "orta dogunun lideri olacaksin" diye yemlemisler

Son düzenleme:
Eylemi yapanlar tepki gösteren teyzeye ''çocuklar ölüyor kobani de,kadınlara tecavüz ediliyor sen ne biçim insansın'' falan diyorlar.
Bu nasıl bir iki yüzlülüktür yahu. En büyük ırkçılar kendilerini bütün mazlumların yanındayız diye tanıtmıyor mu en çok ona gıcık oluyorum.
Araplar ve Türkmenler katledilirken bu arkadaşları göremedik nedense.
Şimdi insani duyguları tavan yaptı.

''Kan sadece Kobani’de akmadı. Ölümler sadece Kobani’de yaşanmadı. İşgal ve vahşet bir tek Kobani’de görülmedi. Kerkük’te, Musul’da, Tuzhurmatu’da, Telafer’de, Suriye’nin muhtelif kentlerinde nehir gibi akan Türkmen kanına sırt dönenlerin, Arap katliamına yüz çevirenlerin sırf Kobani için ayağa kalkması tarifi olmayan rezilliktir.''

Erdoğan'ın insanların ölmesi çok umrunda olsaydı Metin Lokumcu'da görürdük bunu mesela, Ya da Mısır'da ki Aktivist ölünce ağlarken neden Ali İsmail Korkmaz dövülerek öldürülünce ağlamaz... Madem insanları o kadar seviyor 2 senedir yaklaşık 50 kişi ölürken de sesi çıkardı.. Soma'da 301 işinde ekmeğinde olan masum insan cinayet gibi bir sorumsuzlukla ölürken fıtrat demezdi..

Erdoğan niçin esadı istemez bunu tartışabiliriz ama bir sebep kesinlikle olmadığını söyleyebiliriz "Masum insanların ölmesi" sebep bu değilde..

Ml1ppa.jpg

ALMANYA: "BİZ ASKERİMİZİ ACIMASIZ BİR SAVAŞIN ORTASINA YOLLAMAYIZ!"

Almanya Dışişleri Bakanı Steinmeier: "Hiçbir batı ülkesi kendi kara ordusu ile Suriye'ye girmek istemiyor. Tüm ortaklarımız bu görüşte. Suriye halkının acıları hiç kimseyi kayıtsız bırakmıyor, beni de. Ancak biz, askerlerimizden sorumluyuz. Biz, genç insanlarımızı, aynı anda birkaç yönde yürütülen ve IŞİD, Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad ordusu ve onlarca küçük grubun birbiriyle mücadele ettiği bu acımasız savaşa gönderemeyiz”

“IŞİD'e karşı tek cephe olmak gerektiği konusunda Arap ülkelerini, Türkiye ve İran'ı ikna etmeye çalışıyoruz. Bunun için eski düşmanlıklara son verilmeli.”

Milleti kendi insanını seven kişiler yönetiyor bizi ise ABD severler yönetiyor.

Almanlarin öyle demesi kolay, onlar Suriyeyle komşu ülke degil sonuçta.

Haksiz degiller bu arada.

Almanlarin öyle demesi kolay, onlar Suriyeyle komşu ülke degil sonuçta.

Haksiz degiller bu arada.
Dikkat çekmek istediğim adamların insanına verdiği değer.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, CHP'nin TBMM'nin toplanmasına yönelik çalışmalarını eleştirirken, ''Birkaç Mehmet şehit oldu diye Meclis'i toplamayız'' ifadesini kullandı. :red:

Biz de ise Apo'ya sayın, şehide kelle bile dendi.
ABD istesin hemen askerleri yığarız Suriye'ye yeter ki ABD aba altından sopayı göstersin bunlara.

Evde zor tutulan %50 yi piste alalım

Bende pek anlayamadim.
Simdik onlarla boşu boşuna savaş'a girmeye gerek yok.

Esad belki pkk'yi yardim etmiş olabilir, ama onun için kanit yok benim bildigim kadariyla.
Spekülasyon etmekten başka birşey degildir

Bende pek anlayamadim.
Simdik onlarla boşu boşuna savaş'a girmeye gerek yok.

Esad belki pkk'yi yardim etmiş olabilir, ama onun için kanit yok benim bildigim kadariyla.
Spekülasyon etmekten başka birşey degildir
Olay Esad iyi yada kötü veya pkk'ya yardım etti olayı değil.
Suriye'nin merkezi otoritesine ve toprak bütünlüğüne karşı yapılan saldırılar amacına ulaşırsa sıra Türkiye'ye gelecektir.
4 parçalı Kürdistan'da Irak,Suriye,Türkiye,İran yani Esad'a karşı yapılanlar amacına ulaşırsa bunların hiç biri bizim işimize gelmeyecek.

Ayrıca Suriye Kürdistan'ını kurmak isteyen PYD lideri Müslim geçenlerde hükümetle konuştu :red:
Davutoğlu bu örgütü meşru gördüğünü söyledi.
Resmen Kürdistan kurulmasına yardım eden bir hükümet var başımızda.
Suriye'yi hedef alan her adım namlunun yakın zamanda bize çevrilmesi demektir.

Alenen hainlik yapıyor hükümet.

Hükümet birisini yardim ediyorsa, o ÖSO oldugunu düsünüyorum.

Esad kendi milletini öldürdügüne de unutmamak lazim.

Mesele o kadar basit olmadigini düsünüyorum.

Kürdistan kurulmasina yardim etseydiler PKK'yi terör örgütü olarak görmezdiler

Hükümet birisini yardim ediyorsa, o ÖSO oldugunu düsünüyorum.
Peşmerge başı Barzani: "Türkiye bize silah yardımı yaptı ama açıklamadık."

"Türkiye de bize silah gönderdi ama iç konjonktürlerinden dolayı bizden açıklamamamızı istediler. O zaman cumhurbaşkanlığı seçimlerine gidiyorlardı ve IŞİD’in elinde rehineleri vardı."
Esad kendi milletini öldürdügüne de unutmamak lazim.
Tayyip'de Gezi olaylarında polislere o emirleri verdirerek kendi milletinden insanları öldürttü görüşleri ne olursa olsun.
Aynı iradeyi terör yandaşlarına karşı göremedik nedense.

Mesele o kadar basit olmadigini düsünüyorum.

Kürdistan kurulmasina yardim etseydiler PKK'yi terör örgütü olarak görmezdiler
2015 de seçim var tabi ki pkk bir terör örgütüdür diye şov yapacaklar. Tersini yaparlarsa seçimi kaybederler.
Ayrıca terörün nirvanaya ulaşmasında kimin katkısı olduğunu nasıl tavizler verdiğini de gördük.

''Genelkurmay yaptığı açıklamalarda PKK’nın Suriye’nin kuzeyinde faaliyet yürüten yapısı ‘PYD’ye terör örgütü’ derken, Başbakan Ahmet Davutoğlu ise ‘meşru görüyoruz’ ifadesini kullandı.''

Suriye Kürdistan'ı kurulursa sıranın bize geleceğini unutmadan yorumlarsak daha faydalı olur.

Hükümetin hain olduğunu bu millet anladığında çok büyük acılarla karşı karşıya kalacak ve iş işten geçmiş olacak.

Geri
Üst Alt