TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Bu saçmalık ilk ciktigindan beri diyorumbu iş yönetim götürür bizimkiler ciddi durmazlarsa maalesef tüm yönetim gider

Konuyu bizim eski dönemde avukatlık yapan başkan yardımcısına bıraksınlar. O bu işin üstesinden gelir.

10 yıldır şamp olamayan şikebahçe masa başında 9 şamp birden alacak şaka gibi şikenin ödülü galiba böyle ülkenin taa

Nasıl bir kulüpse sahada oynanan futbol konuşulmasın hatta oynanmasın diye uğraştıkça uğraşıyorlar. Normal şartlarda bir ülke bu kadar saçmalığa dayanamaz ve kapatır bunların çenelerini ama işi siyasete çevirdikleri için hepimiz bu saçmalıkları çekmek zorunda kalıyoruz. Rezillik.

Bizim kulup ne zaman rest cekmeyi ogrenecek merak ediyorum. Aciklama yerine olagaustu kongre karari alip, kurulan komisyon lagve edilmezse ligden cekilecegimiz karari tum ulkeye ilan edilmeli. Tipasi yiyen devam etsin yerel secimede ligde Galatasaray olmadan girsin gorelim.

Bunlar 5 yıldızlı forması için disipline verildiler. Ordan buraya nasıl geldi ulan is

Komisyon kurmuslarmis. Öyle yok 3 maçla şampiyonluk.

Uzun zamandır kaos yasamiyorduk

bak bak yıldızlarına bak ..... katıksızlar
1689455510234.webp

Belliydi böyle olacağı. Ali, büyükekşinin dibinden ayrılmıyordu

Ben Fener taraftarı olsam şu yönetimlerinin yaptıkları yüzünden utanırım.

o zaman federasyon kupası ve cumhurbaşkanlığı/süper kupalara da yıldız versinler.. en az 15 fazla kupamız fazlamız var burada.. semt takımları arasında yapılan kupalar sayılıyor da bunlar niye sayılmıyor ? uefa ve uefa süper kupaya kaç yıldız takacaklar ? hazır komisyon varmış madem..

saldırıya saldırı ile karşılık vereceksin...

Konuyu karara bağlayıp Fenere kalıcı olarak siktir çekebilirler

Lobilerle yıldız hesabına dahil ettirebilirler

Lobilerle yayın payına hesabı dahil ettirebilirler

3 seçenek var sonuncusu imkansız.

Ortadakinin de imkansız olduğunu sağlamak gerekiyor burada.
Yanılmak istiyorum ama çıkacak karar şu:

Yıldızları verecekler ama yayın payına dahil etmeyerek kendilerince bize teselli ikramiyesi verecekler.

Aşırı tepki olmasın diye belki onların bazı şampiyonluklarını saymayıp 4 yıldızda bırakabilirler. Ya eşitlerler ya da onları 1 şampiyonluk geride bırakırlar. 59 öncesi bazı şampiyonlukları sayıp bazılarını nasıl saymayacaklar, saydıkları şampiyonlukları nasıl yayın gelirine katmayacaklar dersen bir yolunu bulurlar. Ülkede ne mantıkla yürüyorki?

Geri
Üst Alt