TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Bu sene büyük konuşmuştum Türkiye'de futbol izlemeye ektim GS dahil şayet yönetim pasif kalırsa kesinlikle takip etmem

SESSİZ KALMAMAMIZ LAZIM 30 MİLYON CAMİAYIZ HER GÜN GÜNDEM YAPMALIYIZ

Yanılmak istiyorum ama çıkacak karar şu:

Yıldızları verecekler ama yayın payına dahil etmeyerek kendilerince bize teselli ikramiyesi verecekler.

Aşırı tepki olmasın diye belki onların bazı şampiyonluklarını saymayıp 4 yıldızda bırakabilirler. Ya eşitlerler ya da onları 1 şampiyonluk geride bırakırlar. 59 öncesi bazı şampiyonlukları sayıp bazılarını nasıl saymayacaklar, saydıkları şampiyonlukları nasıl yayın gelirine katmayacaklar dersen bir yolunu bulurlar. Ülkede ne mantıkla yürüyorki?
Veremezler, mevcut statükoyu bozmak sağlam g*t ister.

objektif olursak aklı başında bir insanın fbli olmadığını görürüz.
fbli bir çok dostum var ama kesinlikle bir yerde zeka kıtlıkları var.
fbli adam zeki olmaz, zeki olsa fbli kalmaz.
babam-eltim var diye girmeyin objektif olursanız bana karşı gelmezsiniz zaten , gerçekler acıdır.

o yüzden YEAAV yönetimleri böyle yapınca hiç mi utanmıyor vs demeyin tencere-kapak bunlar, kabullenin.

O kadar uzun açıklamaya gerek yoktu,madem Tahkim Kurulu kararı üzerine hâlâ kurul kurulup kriterler belirleniyor TFF'nin direkt olarak Şampiyonlar Ligi'ne gönderdiği "Tarbzonspor'un 2010-2011 sezonu" için de bu kriterler geçerli olsun densin yeter! Tartışmayı bu minvalde yapmak lazım.

Başkan, yönetim kurulu, kulüp avukatları ve medyada ve sosyal medyada ne kadar etkili Galatasaraylı varsa topyekün mücadele edilecek. Meydanı boş bırakmak yok.

1 hafta önce rte ile görüşmüş, Riva’da herkes tatildeyken de başkanla konuşmuş yalı bebesi utanmaz herif ipleri sıkı tutmamız lazım

Bizim taraftarin bi kismi gerizekali

Geceriz yaee ne demek ya, gecsen herif 50 sampiyonlugum var der karsisinda salagi bulunca.

Şikesiz 18 şampiyonluğu olan gotlere yeteri kadar cevap verilmedigi icin arsizlastilar
biz 30 olsak ''yaa aslında bizim 35 varmış'' demezler diyemiyorum ben mesela, Ali koç bir kongrede ilk kez rakibimizin gerisine düştük vb dedi sonra bu olay iyice patlak verdi diye biliyorum

Geri
Üst Alt