TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

1689562347967.png

Aynen Adem Beyin dedigi gibi olacak..

Her sene oldugu gibi gene ortaligi bulandiriyorlar..

Bana gore bizim TFF yi dava etmemiz gerek.

1 - Korsan yildizlara bir yaptirim uygulayamadigi icin

2- Hukuksuzca komisyon kurmaya calistigi icin

3- Bu mesnetsiz ve hukuksuzluklardan oturu piyasaya acik bir sirket oldugumuz icin de hisse degerlerimizin zarar gorebilme ihtimali vs.

Bizimkiler boş duruyor geçen sene Lale Ortayı davcılığa verdiğimiz gibi adımlar atmalıyız bir açıklama yapıp kenara çekilmek olmaz

bu aslinda vatandasi agir tahrik etmeye giriyor
bunun hukuksal hicbir cezasi yok mu lan türkiyede?
tamam hukuken batik bir ülke ama yine de bu ne lan
almanyada volksverhetzunga benzer bir seyden dava edebilirdin aslinda bunlari

Benim aklıma sadece şu geliyor
fbnin 5 yıldız muhabbetini bitirme amaçlı da olabilir
Çünkü çok sulandırıldı
Ama burası Türkiye demeden de geçemiyorum

Ekli dosyayı görüntüle 210631

3- Bu mesnetsiz ve hukuksuzluklardan oturu piyasaya acik bir sirket oldugumuz icin de hisse degerlerimizin zarar gorebilme ihtimali vs.
yahu bu fbliler bu liglerin belli şehir takımları arasındaki turnuva tarzı olduğunu bilmiyor mu? benimki de soru : ) bilseler bile sırf gsnin gerisinde kaldılar diye ve 9 yıldır o kadar mutsuzlar diye,yalan olduğunu bilseler bile kabul olsun diyebilirler

Amaç bitirmek olsa Koç istmezdi bu kurulun kurulmasıını , sadece oyalamak zaman kazanmak belli bir süre.
zaman kazanınca ne olacak ki o sürede ne yapmayı planlıyor sence? haluklar şey demiş galiba sahaya 5 yıldızlı ile çıkıp ceza yemek istemiyorlar vb demişler diye duydum forum yazdılar

zaman kazanınca ne olacak ki o sürede ne yapmayı planlıyor sence? haluklar şey demiş galiba sahaya 5 yıldızlı ile çıkıp ceza yemek istemiyorlar vb demişler diye duydum forum yazdılar
Taraftarı uyutmak başka birşey değil , bende şöyle duydum 5 yıldız çıkmayalım ama siz bu kuralı kurun ne kadar geç sonuçlanırsa o kadar iyi gibisinden. Herhangi kötü gidişatta TFF bize düşman görüyorsunuz yıldızımızı vermediler diye algı yaratıp taraftarını uyutmak.

Profesyonelliğe geçiş 1952,o tarihten önce bir şampiyonluk yazmalari objektif hukukçularla göre mümkün değil.İkinci olarak da ogranizasyonun devamlılık ve süreklilik özelliğinin olmaması Lig özelliği kapsamında olmamasının göstergesi.Ha Federasyonun organizasyon düzenlemiş olması elle tutulur bir durumdur lâkin "her düzenlenen organizasyon Lig değil, farklı kupalar şeklinde de olabilir.(İngiltere'de Lig ve Kupa harici Federasyon Kupası da halihazırda oynanıyor ve en eski organizasyon)Bu arada daha önce söylediğimiz gibi Türkiye Futbol Şampiyonası deplasmanlı Lig usulü olmadığı için kapsam dışı, 1923-1937 olan bölüm.1937-1950 arası dönemde de aktif amatör kulüplerin şampiyonaya davet edilememesi ikinci bir hukuki sonuç doğurur (özellikle Trabzon bölgesi birçok şampiyonluk istiyor) ve içinden çıkılmaz bir hâl alır.Kaldi ki olayın zaten Tahkim Kurulu onamiş, bunun üzerine bir karar çıkarsa bu sefer 2011 Şampiyonluğu için Trabzonspor'a yol açılmış olur,extra bir kaos daha oluşur.
Günün sonunda Ali Koç'u zor duruma düşürmemek için onun başkanlığı döneminde herhangi bir karar alınmaz,FB Genel Kurulu sonrası şimdiki durumda "oyna,devam"denir.

Taraftarı uyutmak başka birşey değil , bende şöyle duydum 5 yıldız çıkmayalım ama siz bu kuralı kurun ne kadar geç sonuçlanırsa o kadar iyi gibisinden. Herhangi kötü gidişatta TFF bize düşman görüyorsunuz yıldızımızı vermediler diye algı yaratıp taraftarını uyutmak.
olabilir, adamlar her sene bir düşman bulmayı başarıyorlar vallla :)

Ekli dosyayı görüntüle 210631

En başından veri bunu diyorum tff için ayrı bu kararları alan herkese de bireysel olarak görevi kötüye kullanmaktan ayrı ayrı dava açmalı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En başından beri diyorum bu Fenerbahçe’nin allah belasını versin. Boşuna Şükrü Saraçoğlu amerika ajanı kod adı harem’di. Demiyorlar.

Geri
Üst Alt