Hasan Öztürk
Kırmızı Üye
- 22 Kasım 2008
- 2.129
- 93
- 1.488
Dünyaya rezil yapacaklar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amaç bitirmek olsa Koç istmezdi bu kurulun kurulmasıını , sadece oyalamak zaman kazanmak belli bir süre.Benim aklıma sadece şu geliyor
fbnin 5 yıldız muhabbetini bitirme amaçlı da olabilir
Çünkü çok sulandırıldı
Ama burası Türkiye demeden de geçemiyorum
yahu bu fbliler bu liglerin belli şehir takımları arasındaki turnuva tarzı olduğunu bilmiyor mu? benimki de soru : ) bilseler bile sırf gsnin gerisinde kaldılar diye ve 9 yıldır o kadar mutsuzlar diye,yalan olduğunu bilseler bile kabul olsun diyebilirlerEkli dosyayı görüntüle 210631
Aynen Adem Beyin dedigi gibi olacak..
Her sene oldugu gibi gene ortaligi bulandiriyorlar..
Bana gore bizim TFF yi dava etmemiz gerek.
1 - Korsan yildizlara bir yaptirim uygulayamadigi icin
2- Hukuksuzca komisyon kurmaya calistigi icin
3- Bu mesnetsiz ve hukuksuzluklardan oturu piyasaya acik bir sirket oldugumuz icin de hisse degerlerimizin zarar gorebilme ihtimali vs.
zaman kazanınca ne olacak ki o sürede ne yapmayı planlıyor sence? haluklar şey demiş galiba sahaya 5 yıldızlı ile çıkıp ceza yemek istemiyorlar vb demişler diye duydum forum yazdılarAmaç bitirmek olsa Koç istmezdi bu kurulun kurulmasıını , sadece oyalamak zaman kazanmak belli bir süre.
Taraftarı uyutmak başka birşey değil , bende şöyle duydum 5 yıldız çıkmayalım ama siz bu kuralı kurun ne kadar geç sonuçlanırsa o kadar iyi gibisinden. Herhangi kötü gidişatta TFF bize düşman görüyorsunuz yıldızımızı vermediler diye algı yaratıp taraftarını uyutmak.zaman kazanınca ne olacak ki o sürede ne yapmayı planlıyor sence? haluklar şey demiş galiba sahaya 5 yıldızlı ile çıkıp ceza yemek istemiyorlar vb demişler diye duydum forum yazdılar
olabilir, adamlar her sene bir düşman bulmayı başarıyorlar valllaTaraftarı uyutmak başka birşey değil , bende şöyle duydum 5 yıldız çıkmayalım ama siz bu kuralı kurun ne kadar geç sonuçlanırsa o kadar iyi gibisinden. Herhangi kötü gidişatta TFF bize düşman görüyorsunuz yıldızımızı vermediler diye algı yaratıp taraftarını uyutmak.
Ekli dosyayı görüntüle 210631
Aynen Adem Beyin dedigi gibi olacak..
Her sene oldugu gibi gene ortaligi bulandiriyorlar..
Bana gore bizim TFF yi dava etmemiz gerek.
1 - Korsan yildizlara bir yaptirim uygulayamadigi icin
2- Hukuksuzca komisyon kurmaya calistigi icin
3- Bu mesnetsiz ve hukuksuzluklardan oturu piyasaya acik bir sirket oldugumuz icin de hisse degerlerimizin zarar gorebilme ihtimali vs.