TFF, 1959 Senesi Öncesi İçin Komisyon Kuracağını Açıkladı, Kulübümüzden Cevap Gecikmedi

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten TFF'ye sert tepki: Bu kararı kınıyoruz

Fenerbahçe'den 1959 öncesi şampiyonlukları hakkında açıklama: Tahkim'den dönmedi, yalan

Temmuz 17, 2023 19:53

Fenerbahçe, 1959 öncesi şampiyonluklarıyla ilgili daha önce federasyonu bir başvuru yapılmadığını ve Tahkim Kurulu'ndan dönmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

Fenerbahçe'den yaptığı açıklamada, 28 şampiyonluk talebi için kulübün daha önce başvuruda bulunmadığı kaydedildi.

Sarı lacivertli takımdan yapılan açıklama şöyle:

"28 ŞAMPİYONLUĞUMUZUN GEÇMİŞTE TAHKİM KURULU TARAFINDAN REDDEDİLDİĞİ YALANI HAKKINDA

Son günlerde, aynı kulübün belli isimlerince gündeme getirilen Fenerbahçemizin 1959 öncesi Türkiye Şampiyonlukları ile ilgili daha önce TFF’ye başvuru yaptığı ve bu başvurunun Tahkim Kurulu tarafından reddedildiği gerçeği yansıtmamaktadır.
Kulübümüzün iddia edildiği gibi geçmişte bu konu hakkında Türkiye Futbol Federasyonu’na ne başvurusu olmuştur ne de ‘OLMAYAN’ bu başvuru Tahkim Kurulu tarafından reddedilmiştir.
Şanlı tarihimizin yazılmasında pay sahibi olan, alın teri döken tüm efsanelerimizin emeklerine sahip çıkmak için attığımız hak arayışımız sonuna kadar devam edecektir.
Kamuoyunun bilgisine sunarız."

Şimdi benim 3 yıldızlı otelim var diyelim, ama logoma 5 yildiz koydum ve reklamimi da böyle yapiyorum.
Otele gelen müşteriler ama biz 5 yıldızlı sanmıştık niye böyle logo yaptınız dediklerinde.
Efendim biz 5 yıldız için başvurduk cevap gelmedi bizde 5 yıldızı kullanmaya karar verdik derse ne olur?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu saatten sonra başka şeyleri alırlar zaten raad

Ali koç döneminde başarılı olacağını sanmıyorum ben fb nin

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fark yapmaz. Veriniz, alsinlar birakiniz falan yok. Kural belli, durum belli. Bizim gibi soke soke gelip almadikca kimseye havadan yildiz/sampiyonluk saydirma yok. Bejeke konusunda da boyle olmustu. Bu bakis acisi dogru degil. Taviz, tavizi dogurur. Bu simariklar icin VAR kayitlari ilk ve son kez acildi. Artik yeter.

Şimdi benim 3 yıldızlı otelim var diyelim, ama logoma 5 yildiz koydum ve reklamimi da böyle yapiyorum.
Otele gelen müşteriler ama biz 5 yıldızlı sanmıştık niye böyle logo yaptınız dediklerinde.
Efendim biz 5 yıldız için başvurduk cevap gelmedi bizde 5 yıldızı kullanmaya karar verdik derse ne olur?

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Benim aklımada milli takım logosu geldi. Bilindiği üzere milli takımlar her dünya şampiyonluğunda 1 yıldız takma hakkı kazanırlar. 5 kez dünya şampiyonu olan brezilya'nın 5 yıldızı bulunmakta. Peki bizde milli takım logosunu 5 yıldızlı şekilde tescil ettirirsek tıpkı brezilya gibi bu logoyu kullanabilecek miyiz? Fifa buna müsaade eder mi acaba?

SM-T870 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunların en büyük efsanelerinden biri islam çupi değil miydi? O bile kabul etmemiş 1959 öncesini..
964f1dc6bb85e69d359e41da0f2263b7.jpg

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yıldız sistemine 1959 sonrasında alınan karar ile geçtiğimiz için önceki şampiyonluklar bu kategoriye alınmıyor deyip geçsinler.

Trabzon’un hakkını Trabzon’a versinler artık. Öyle 2 takımla şampiyon da olmadılar. Halederek oldular.

Geri
Üst Alt