Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya versinler yıldızlarını bi seriye bakar gene tokatlarız evelallah
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adamlara her istediğini verirsen önünü alamazsin.Ya versinler yıldızlarını bi seriye bakar gene tokatlarız evelallah
Adamlara her istediğini verirsen önünü alamazsin.
Bu saatten sonra başka şeyleri alırlar zaten raad
Ali koç döneminde başarılı olacağını sanmıyorum ben fb nin
Bırakalım aldılar yıldızları diyelim fener durulcak mı peki sizce bu seferde bizden daha önce aldığımız yayın gelirlerini isteyecekler onu da mı verelim. Bunların asıl amacı yayın gelirlerini arttırma bu yıldız muhabbetinde.Ya versinler yıldızlarını bi seriye bakar gene tokatlarız evelallah
Benim aklımada milli takım logosu geldi. Bilindiği üzere milli takımlar her dünya şampiyonluğunda 1 yıldız takma hakkı kazanırlar. 5 kez dünya şampiyonu olan brezilya'nın 5 yıldızı bulunmakta. Peki bizde milli takım logosunu 5 yıldızlı şekilde tescil ettirirsek tıpkı brezilya gibi bu logoyu kullanabilecek miyiz? Fifa buna müsaade eder mi acaba?Şimdi benim 3 yıldızlı otelim var diyelim, ama logoma 5 yildiz koydum ve reklamimi da böyle yapiyorum.
Otele gelen müşteriler ama biz 5 yıldızlı sanmıştık niye böyle logo yaptınız dediklerinde.
Efendim biz 5 yıldız için başvurduk cevap gelmedi bizde 5 yıldızı kullanmaya karar verdik derse ne olur?
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi