TFF, 2020-2021 Sezonu Harcama Limitlerini Belirledi

Belki danışıklı dögüştür fenerle federasyon arasındaki ztn cok harcama yapamıyolar ama taraftar transfer bekliyo böylece elimiz kolumuz baglı deyip federasyona sucu atarlar

O zaman sacmalik. Yani fener suanda sadece 20 milyon euroluk maas mi verecek?
Gustavo
Fasli
Vedat
Jailson
Tolgay
Serdar
Ozan
Deniz
Gary
Sadece bunlar 15 milyonu goturur.
Altay
Sadik
Fadella
Mevlut
Zajic
Ekici
Vs vs 22 23 milyon gibi birsey yapar.
Mert Hakan 12 milyon maas 10 imza parasi
Gokhan 800 bin euro
Novak 1.8 milyon euro
Vs vs
Daha kacan Kruse'nin borcu duracak. Bence TFF bu limit olayina karismamali. Tabi batarlarsa devlet de yardim etmemeli
TFF bunu yapmazsa ligin yarisi zaten maddi acidan batacak ve kulup kalmayacak ligde. Hani 2-3 takim olsa haklisin diyecem ama bizim Turk futbolu yillardir boyle yonetildigi icin mecburlar aslinda. Ben bunu dogru buluyorum. Herkes ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenecek artik. Devlet'te artik bu takimlari kurtarmasin bir zahmet.

Fener'de acilen oyuncu satmasi lazim cunku dedigin gibi toplam 20 milyon euro maas butceleri var artik. Umarim batarlar baska ne diyeyim :)

TFF bunu yapmazsa ligin yarisi zaten maddi acidan batacak ve kulup kalmayacak ligde. Hani 2-3 takim olsa haklisin diyecem ama bizim Turk futbolu yillardir boyle yonetildigi icin mecburlar aslinda. Ben bunu dogru buluyorum. Herkes ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenecek artik. Devlet'te artik bu takimlari kurtarmasin bir zahmet.

Fener'de acilen oyuncu satmasi lazim cunku dedigin gibi toplam 20 milyon euro maas butceleri var artik. Umarim batarlar baska ne diyeyim :)
Bir de boyle limitlerle kucuk takimlara basari sansi vermiyor. Bana cok sacma geliyor. Illa yaptirim olacaksa kisilere olsun, belediyeler takim kuramaz desin vs vs

Mevcut gelir giderlere borçlara bakınca fener ve 8jk zaten teknik olarak iflas durumundalar biz ise sinirdayiz sanki fener ve 8jk gelirlerinin çoğu 2023e kadar temlikli olmasida etkili tabi

Bu sene yırttık. Şimdi yönetimin aklı selim davranarak yüksek maliyetli herkesten kurtulup ucuz genç potansiyelli bi kadro oluşturmaya bakması lazım. Günlük yaşamayı bırakalım artık. Önümüzdeki sene şampiyon olamasak bile yük olmayacak bi yapı kurmaya bakalım

Yazıldığı çizildiği gibiyse Fener Mert Hakanı bile zor alır yıllık ücret imza parası 😂

Bu sene de sampiyon olamazsak buna kimse bir bahane uretmesin, FFP falan olabilir ama diger kuluplerin hali de ortada. Bizden cok daha dusuk butcesi olan takimlarin cogu bizden daha iyi futbol oynadi mesela. Cikip Terim simdi yok transfer yapamadik yok Pandemi falan derse yine artik sezon sonu istifasini verebilir.

Fener'in mevcut maaş yükü ne kadar?

Geri
Üst Alt