Mustafa Özcelik
Tecrübeli Üye
- 14 Şubat 2009
- 6.027
- 4.108
- 2.248
Belki danışıklı dögüştür fenerle federasyon arasındaki ztn cok harcama yapamıyolar ama taraftar transfer bekliyo böylece elimiz kolumuz baglı deyip federasyona sucu atarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Para yok. Sadece para harcayabilirsin izni varPara var
Huzur yok
TFF bunu yapmazsa ligin yarisi zaten maddi acidan batacak ve kulup kalmayacak ligde. Hani 2-3 takim olsa haklisin diyecem ama bizim Turk futbolu yillardir boyle yonetildigi icin mecburlar aslinda. Ben bunu dogru buluyorum. Herkes ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenecek artik. Devlet'te artik bu takimlari kurtarmasin bir zahmet.O zaman sacmalik. Yani fener suanda sadece 20 milyon euroluk maas mi verecek?
Gustavo
Fasli
Vedat
Jailson
Tolgay
Serdar
Ozan
Deniz
Gary
Sadece bunlar 15 milyonu goturur.
Altay
Sadik
Fadella
Mevlut
Zajic
Ekici
Vs vs 22 23 milyon gibi birsey yapar.
Mert Hakan 12 milyon maas 10 imza parasi
Gokhan 800 bin euro
Novak 1.8 milyon euro
Vs vs
Daha kacan Kruse'nin borcu duracak. Bence TFF bu limit olayina karismamali. Tabi batarlarsa devlet de yardim etmemeli
Ayni seyPara yok. Sadece para harcayabilirsin izni var
E6653 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
20 kulup birlesip aciklama yayinlar mi?
Bir de boyle limitlerle kucuk takimlara basari sansi vermiyor. Bana cok sacma geliyor. Illa yaptirim olacaksa kisilere olsun, belediyeler takim kuramaz desin vs vsTFF bunu yapmazsa ligin yarisi zaten maddi acidan batacak ve kulup kalmayacak ligde. Hani 2-3 takim olsa haklisin diyecem ama bizim Turk futbolu yillardir boyle yonetildigi icin mecburlar aslinda. Ben bunu dogru buluyorum. Herkes ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenecek artik. Devlet'te artik bu takimlari kurtarmasin bir zahmet.
Fener'de acilen oyuncu satmasi lazim cunku dedigin gibi toplam 20 milyon euro maas butceleri var artik. Umarim batarlar baska ne diyeyim![]()
4 ayak üstüne düştük.
Fener yarra yemiş durumda.
Ben sapmayı %30 bekliyordum.
Yazıldığı çizildiği gibiyse Fener Mert Hakanı bile zor alır yıllık ücret imza parası![]()