TFF, 2020-2021 Sezonu Harcama Limitlerini Belirledi

Kulüpler, harcama limitlerini %16-20 bandında aşmaları halinde 1 puan silme cezasıyla

%21-25 bandında aşmaları halinde 2 puan silme cezasıyla

%26 ve üstünde aşmaları halinde ise 3 puan silme cezasıyla karşılacak.

(@SportsDigitale)
hiçbirşey olmaz fener geçen aştı ceza almadı

637265403198108628.jpg

Şu anda güncel tabloya göre (Kruse gitti‚ Berke yok) 26.3 milyon euro maaşımız var. Bu maaşlar üzerinden herkesten %15 istenmişti ama bu yıla etki etti mi o bilmiyorum.

Galiba Tolgay daha fazla alıyor sadece diğerleri normal.

Bu tabloda biraz oynamalar yapmamız‚ oyuncu satmamız gerekecek.

Böyleymiş durumları :D
Dorukhan - Ozan Deniz takasini bjk kabul etmez. Ancak Ozan ve Deniz en az 600 700 bin indirirse kabul edebilirler

Fenerin toplam maasi 40 milyonsa simdi 19 milyonluk bosluk mu yapmak zorundalar?

TFF bunu yapmazsa ligin yarisi zaten maddi acidan batacak ve kulup kalmayacak ligde. Hani 2-3 takim olsa haklisin diyecem ama bizim Turk futbolu yillardir boyle yonetildigi icin mecburlar aslinda. Ben bunu dogru buluyorum. Herkes ayagini yorganina gore uzatmayi ogrenecek artik. Devlet'te artik bu takimlari kurtarmasin bir zahmet.

Fener'de acilen oyuncu satmasi lazim cunku dedigin gibi toplam 20 milyon euro maas butceleri var artik. Umarim batarlar baska ne diyeyim :)
Fener den ucuza oyunu kapmak lazım

Aslında Mert Hakan için tam araya girme fırsatı

Transfer Istihbarat Şefi

Bu sene sampiyon olduk olduk yoksa bizde o duruma duseriz o yuzden Allah askina şu yonetim ve Fatih Terim aklini kullansin artik şakasi yok bu işin.

Zannetmem, kume dusme potasinda bir takim 3 puan fazla almis olsaydi kumede kaliyordu gecen sezon mesela Kayseri gibi (kume dusme kaldirildi o ayri bir konu). Aynisi sen simdi sampiyonluk yarisinda olsan ve 3 puan yuzunden kaybettigini dusun.
Ama belkide o 26% ile +1 oyuncu gelir, sana iki maç kazandırır - O vakit nolcak ?

Transfer Istihbarat Şefi

Bizim Maas butcesi 60 milyon euro galiba

Suan mevcut kadroya ne kadar ödüyoruz Bizim de elden oyuncu cikarmamiz gerekmiyor mu transfer yapmak icin

Geri
Üst Alt