Furkan Yünlü
Tecrübeli Üye
- 23 Haziran 2017
- 6.146
- 4.969
- 373
O işler boş. Allah bilir ne taahhütler imzaladılar haberleri yok bir o kadar da tazminat öder her birisi.Kuşlar lig tvleri iptal ediyormuş xd
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işler boş. Allah bilir ne taahhütler imzaladılar haberleri yok bir o kadar da tazminat öder her birisi.Kuşlar lig tvleri iptal ediyormuş xd
Reis nasıl yedin o kadar lokumu yaahahaha kudurmalarını izlemek çok zevkli. 12 tane büyük lokum yedim kuşların tweetlerini okurken :d
Evde yiyecek bir şey yok reyis, para yok 2 hatta 3 güne kadar. Açım napayım?Reis nasıl yedin o kadar lokumu ya
Ye kardeşim afiyet olsunEvde yiyecek bir şey yok reyis, para yok 2 hatta 3 güne kadar. Açım napayım?
@Necmi Koyuncu abi arkadasa bi yemek soyle eli bol adamsin bilirim seniEvde yiyecek bir şey yok reyis, para yok 2 hatta 3 güne kadar. Açım napayım?
eyvallah ama gerek yok idare ederim. az biraz pirinç var, az kaldı zaten dediğim gibi 2 güne geliyor para. + @Fatih Bakan sana da eyvallah abi@Necmi Koyuncu abi arkadasa bi yemek soyle eli bol adamsin bilirim seni
Arabcı mı oldun yoksa?Bu limitler ffp sebebiyle konmuyor mu? Ekşi sözlükte FB liler bein sports iptal kampanyası yapmışlar. Neden? Digitürk ne alaka peki? Adamlar şamar oğlanı oldu.
Yaz özelden EFT saati geçmeden kardeşimEvde yiyecek bir şey yok reyis, para yok 2 hatta 3 güne kadar. Açım napayım?
Çok sağol abi ama dilencilik yapacak değilim. Dediğim gibi idare ediyorum. Modlara rica ediyorum malum son 3-4 mesajımı silebilirlerse makbula geçer.Yaz özelden EFT saati geçmeden kardeşim
Koltuk....Yaz özelden EFT saati geçmeden kardeşim
Tamam kardeşim o ne demek okumadım tam mentionladılar geldim kırdıysam özür dilerim gayri ihtiyari ama bir özel mesaj kadar yakınım sana üstatÇok sağol abi ama dilencilik yapacak değilim. Dediğim gibi idare ediyorum. Modlara rica ediyorum malum son 3-4 mesajımı silebilirlerse makbula geçer.
yok ne kırılması estağfurullah, iyi günlerTamam kardeşim o ne demek okumadım tam mentionladılar geldim kırdıysam özür dilerim gayri ihtiyari ama bir özel mesaj kadar yakınım sana üstat
Limit aşımı sahaya yansımamış.fenere ceza nerde kardeşim
geçen sezon limiti aştılar. önümüzdeki sezona yansıyacak ceza dendi, hani nerdeeee??