bana rakiplerin bütçelerini çıkarsanaŞu bütçeye rağmen şu ligden şampiyon çıkamayan Fatih Hoca'yo tebrik ediyorum. Geçen yıl yine böyleydi bizde.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bi karşılaştırma yapalım
bana rakiplerin bütçelerini çıkarsanaŞu bütçeye rağmen şu ligden şampiyon çıkamayan Fatih Hoca'yo tebrik ediyorum. Geçen yıl yine böyleydi bizde.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Açık ara en yüksek bizimdi bu sene.bana rakiplerin bütçelerini çıkarsana
bi karşılaştırma yapalım
Bonservise harcanan rakam olarak da mı?Açık ara en yüksek bizimdi bu sene.
Onda 0a 0ız. Bjk sanırım en fazla harcayandı.Bonservise harcanan rakam olarak da mı?
Daha başka şeyler de çıkartırım eğer arzun varsa.Olm sen bu tablodan bunu çıkarabiliyosan harcanıyon buralarda
Çıkar olurDaha başka şeyler de çıkartırım eğer arzun varsa.

ya o olay fb taraftarı için her sezon öncesi ve ortasında nefes almak kadar nomal bi olay.Bu limitler ffp sebebiyle konmuyor mu? Ekşi sözlükte FB liler bein sports iptal kampanyası yapmışlar. Neden? Digitürk ne alaka peki? Adamlar şamar oğlanı oldu.
Bu haber seferine saplar misin bana ?4 ayak üstüne düştük.
Fener yarra yemiş durumda.
Ben sapmayı %30 bekliyordum.
Samimi söylüyorum vazgeç abiBu sezon yırttik ama
Seneye hapı yuttuk.
Yediğimiz hurmalar seneye bizi tırmalar
Eleman yine arkasında enkaz bırakıp kaçacak
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Sanki kendileri hiç dalavere yapmamışlar da başkasına gönderme yapıyorlar. Hey yavrum hey.
Turkiye'nin en zengin kulubu hala Fenerbahce oldugunu dusunuyorlar. Taraftari da iste kulubun ekonomik durumundan bir haberler; yillardir kupa kazanamayan, Avrupa'ya gidemeyen, en cok borcu olan ama hala TFF onlari 'engellemeye' calisiyormus. Kafa yapilari tam olarak boyle isteBu şikeciler niye ağlıyor yine. İflas eşiğindeki takıma 500 milyon limit mi versinler?
İyice sıktı bunların ağlaması.
Ewt...Simdi bu limitin yuksek olmasinin sebebi bu seneki cl gelirleri dimi?
Oyleyse gelecek sene her turlu cok daha az limit olacak bu seneyi iyi gecirmek lazim satabilecegimiz oyuncular almaliyiz yoksa ciddi bir kuculme yasariz