TFF: 4 - Türk Futbolu: 0

Biz bu terim defterini kapatmazsak daha çok maç kaybederiz.

Tapatalk

bu arada bu golün benzerini elmander fb'ye atmisti arena'da. bazen faul olsa bile yemiyorlar. burada tek suclu semih'tir, hemen kendini yere atmayacaksin.

Neco senin de sinirlerin gergin galiba sacmaliyorsun kusura bakma

Orada adam gelip seni yitse sen de dusersin

Yuzde 1 milyon faul o pozisyonu calmayan adam hakemlik lisansini cöpe atsin bi zahmet

cüneyt çakır tescilli fbli. ve tetikçi artık bu hakem toplumun gözünde böyle. ne zaman fb sıkışsa cüneyti atarlar rahat galibiyet alır. bizim ne zaman önümüz kesilmesi gerekiyorsa arka arkaya cüneyti atarlar belki çelme takar diye ve dün gecede bunu gördük. cünytçakır aptal değil. tffnin tetikçisi olduğunun o da farkında ve layığıyla işini yapıyor. ancaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dün geceki yenilginin asıl suçlusu cüneyt değil. asıl sorun çok daha büyük. yönetim hedef saptırmasın. taraftar gerçeği görüyor. en başta mancini olmak üzere başımızdaki iş bilmez yöneticiler olduğu sürece seneyede değişen hiçbişey olmaz

Bir Şahsı galatasaray değerlerinden üstün tutanda sizlersiniz ! Bu takımın değeri fatih terimdir ! ondan üstün tuttuğunzuda isviçre bankalarında bol sıfırlı hesapları olan bir unal aysal !

Bir Şahsı galatasaray değerlerinden üstün tutanda sizlersiniz ! Bu takımın değeri fatih terimdir ! ondan üstün tuttuğunzuda isviçre bankalarında bol sıfırlı hesapları olan bir unal aysal !

Unal aysal alninin teriyle kazanmistir o parayi

Terim gibi yalakalik yaparak degil

Ayrica eminim terim'in de artik bol sifirli hesaplari vardir isvicre'de ustasi sayesinde ;)

yavas yavas fenere benzemeye basladik Allah sonumuzu hayretsin.tamam 11-11 oynasak en fazla berabere kalirdik.Tekinik iradeden futbolcudan yönetime kadar herkes suclu.tükenmislik sendromu var gibi.Allahdan TS ile bayagi puan var yoksa bu gidisle 3.de olamayiz

hiç gaza gelmiyorum barış =) ...

Fatih terimi ünal aysaldan fazla sevmek beyinsizlikse beyinsizim abi ...

sevebilirsin ona bişey diyememde bu topicte fatih terim demeden eleştirseydin daha uygun olurdu. cüneyt ve ttf ye sallama iyi olmuş ama cüneyte önceden bu ayar verlmeliydi. cüneyt maçin gidişatini degiştirmiş olabilir ama ben bu mancini ve bazi oyunculari eleştiririm. GS yönetimi eleştiremez diyemez. mücadele etmediler. mancini bizle billur geçiyor. haberlerinde degil.

Kendimizi rezil etmekten başka birşey değil bu açıklamayı maçtan önce yapacaksın neden C.tesi oynuyoruz diyeceksin 4-0dan sonra ne onlar takar ne de başkası sadece biraz olsun unutturalım çabası tamamen boş ve rezil açıklama umarım bidaha bu tür açıklama olmaz

Doğruluk payı yok değil tabiki ama dünkü skoru ve oyunu sadece tff ye ve hakeme yıkmak Galatasarayımıza yakışmıyor.

Hedef saptırmak olmuş ciddiden göstere göstere çekilde.

Olayı geniş çerçeveyle bakamıyoruz, adnan polat dönemi gibi fişimiz çekildi ne zaman derseniz puan farkı 3e indiği ve tt arena maçı daha oynanmadıgı dönemde fbnin bir hakemi işinden edip tff ile görüşüp tüm futbolcuların ortak olarak tffye ağladığı dönem, şimdi bırakalım birbirimizi yemeyide yok aysal yok terim diye asıl tehlikeye odaklanalım. Adnan polat dönemide aynıydı, hagi suçlu polat suçlu tüm futbolcular ruhsuzdu hep derdim doğru olmayan birşeyler var diye ve temmuzda ortaya çıktı.ne yazıkki çok unutkan bir milletiz

Yahu haftalardır galip gelemiyoruz hala futbolcuyu savunuyorsunuz ayıp be..

Susacaksınız oturacaksınız..

Geçen sene Mersin İdman Yurdu maçı diyorum 2-0'dı hemde..

Nasıl geri döndük aç izle Aysal!

Taktik değişiklik nasıl olur bir gör..

Geri
Üst Alt