- 4 Aralık 2009
- 14.180
- 10.630
- 2.498
Maç 11'e 11 gitse bile gol atabilecek miydik bir cevabını verse şunun yönetim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlarım ben olaya 2 farklı yerden bakıcam
1. yönü Cüneyt Çakır babası saolsun Ulenberg'e yaptıkları baskı sayesinde tabi sırf babası değil bazı yerinde etkisi ile FiFA Go-Kart'ı alan ve az sayıda bir maç yönetmesine rağmen elit hakem olmuş bir hakemdir. Maalesef fenerasyon lig bitimine az kaldığı halde CL ve UEFA'ya gitcek puanları yakın ve birbiri ile çekişen takımların aynı gün aynı saatte oynatma kuralını unutmuş ha unuttu diye maçtan sonra hatırlatma gereği duymucaz tabikide bunu kulübün önceden hatırlatması gerekirdi buda ayrı bir basiretsizlik olarak görüyorum Aysal belki bunu bilemez fazla futbolla alakası olmayabilir ama içeriden birilerinin bunu hatırlatması gerekirdi. Ve bu kısımda bir kaç soru sormakta istiyorum özellikle kilosunu bilmediğim fakat maçlarda çok bariz belli olan hatta bunun yüzünden UEFA'ya gidicekken gidemeyen hakemler var bu hakemler avrupaya gidemedi fakat ligimizde çok rahat devam ediyolar bu nasıl oluyor. Gözlemciler bariz hata yapan hakemlere nasıl olurda geçer not veriyor ? ( Bu arada ofsayt taç gibi hakem hataları yan hakemin notunu etkiler. ) Bu gözlemciler kimler neden bu gözlemciler aktif olan hakemlerin babaları hakemlik sistemi , padişahlık sistemi gibimi ve madem ligimizin kalitesi yüksek neden hakemliği profesyonelleştirmiyoruz ?
2.yönü ise Unutulmaması gerek şeyin Fatih Terim'in takımın durumunu görüp kendini bir şekilde garantiye alıp fenerasyonla anlaşıp Milli Takıma hoca olup takımımızı yarı yolda bırakmasıdır yönetimle adeta dalga geçip telefonlarını açmayıp bana değil asistanıma söyleyin onla getirin diyip artık ipleri son noktaya getirip iplerin kopmasını tetiklemesidir bu sebepten dolayı kaldığı yerden Mancini ile anlaşılıp yola devam edilmiştir şuan devam eden durum fazla iç açıcı değil herkes görüyor o kadar transfer yapıldı bunlar nerede diyorsunuz fakat ben tam bir sezon görüp transfer ve hazırlık döneminide geçirip neler yapacağını görmemizin 1 sene daha bekleyip sabırlı olmalıyız diyorum. Tam olarak bilmiyorum bunu Mancinimi yaptırıyor ama alt yapıda yapılan çalışmalar ve gelişmele beni mutlu ediyor. Yaklaşık 1 sene içinde 3 hoca değiştirmemiz bizi çok yıpratıcağınıda düşünüyorum tekrar bi adaptasyon taktik değişikliği oyuncularıda etkilicektir diyorum.
Taktik değişiklik mi şuan bi taktiğimizmi var ki
Hesap Makinesi
Taktik varmı diye sormuşsunda peki taktik yapıcak oturaklı bir takım varmı bana bir takım dizsene istediğin oyuncu ve taktik sistemi olarak %100 verimli olucak mı ?
Taktik varmı sorusunun cevabı ise Mancini oyuna 2 taktik sistemi ile çıkıyor genelde top bizde iken 3-5-2 gibi oluyor karşı takımda iken 3-3-2-2 gibi diziliyor ama maalesef bizim sağ bek kısmı bu olayı çözemediği için genelde atakta 4 lü defans defans yaparkende 4-4-2 gibi gözüküyor. Mancininin benim takımım değil dediği olayda bu olması lazımm.
Biz city yiz ya anasını satiyim mancini efendi taktik sistem kursun diye milyon eurolar harcayalım bu mancini denen rezil şey takımın olan sisteminide bozdu fatih hoca varken yine kaos anlarında bişeyler yapıyorduk savunmayın artık şu makarnacıyı reykaardçı ergen tayfadan farkınız yok iyi hoca eldeki malzemeden maksimum verim alan hocadır!
Hesap Makinesi
Hala Fatih Terim'i koruyanlar varya anlamış değilim ya bırakın şu Fatih Terim'i artık TFF'ye laf edip sonra gidip TFF ile el sıkışan adamı nasıl övebiliyonuz anlamış değilim 2 sene boyunca TFF laf atıp sonra aynı masaya oturan ne denirki ama hala sistem ve belli bir takım görüntüsünü istemeyen KAOS futbolunu arıyan kişileri görüyoruz maalesef.
Kasımpaşa karşısında kendi evimizde bu kadar aciz oynayan peçetelerden medet uman ruhsuz manken bozuntusunu görmektense fatih hocanın kaos futbolunu tercih ederim sistem kurucaksak bunu lucescu gibi isimlere yaptırmalıyız torpilli hoca elemanciniye değil
Hesap Makinesi
Torpilli hoca Mancini ne demek ya komik yorumlar yapıyosun. Size kim ne gelse yaranamaz abi Aziz Yıldırım 15 senedir Fenerin başında Fenerbahçe'den çok Galatasaray'ın şampiyonluğunu görmüş 1 kere adamı sen napıyon diye sorgulamadılar biz her kötü gittiğinde yönetimi teknik adamı sorguluyalım devam edelim adamların ekmeğine yağ sürelim 1 kere sukunet olsun.
Aziz başarılımı yani bunumu diyosun aziz korku imparatorluğu kurduğu için kimse ses çıkaramıyor adam sportif ve prestij olarak kulübü yerin dibine soktu
Hesap Makinesi
Torpilli hoca Mancini ne demek ya komik yorumlar yapıyosun. Size kim ne gelse yaranamaz abi Aziz Yıldırım 15 senedir Fenerin başında Fenerbahçe'den çok Galatasaray'ın şampiyonluğunu görmüş 1 kere adamı sen napıyon diye sorgulamadılar biz her kötü gittiğinde yönetimi teknik adamı sorguluyalım devam edelim adamların ekmeğine yağ sürelim 1 kere sukunet olsun.
Fake üyelikten dolayı şikayet ettim umarım ceza alırsın
Ft'yi sevmem su tüpcü ile oldugundan beri yani simdi sana cevap verecegim olayla bunu karistirmayalim lütfen.
Bir kere aziz-fenerbahce iliskisinden örnek vermissin bu tam fail, tamtersi bizim böyle olmamiz sayesinde zaten aziz fener sampiyonlugundan daha cok bizim sampiyonlugumuzu gördü, ekonomik olarak en kötü dönemimizde dahi! Biz pragmatik adamlariz bir sorun varsa baskasinda degil kendimizde arar sorunu cözeriz buda bize arada sirada cöküs yasatsada genelinde daha cok basari getiriyor, bu sayede finalleri kazanan takim oluyoruz, avrupada basarili oluyuruz ve genellikle biz winner oluyoruz.
Suan sorun Ünal Aysal ve Mancini kisa ve net! Baskan kendine ceki düzen vermeden yönetimde degisiklikler yapmadan bu taraftar saldiracakdir dogrusuda budur! Düzelene kadarda bu sürmelidir!