TFF: 4 - Türk Futbolu: 0

Osman SEDEN

İvan Bebek, Damir Javor, Benjamin Brand
Hocaların Hocası

8895a1.jpg

Kulübümüz dün oynanan Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devami GSC Portal'da

Deplasmanda 6 aydır maç kazanamıyoruz EY AYSAL ! Bütün İŞİN GÜCÜN HEDEF SAPTIRMAK !

BENDE DİYORUMKİ O ZAMAN FATİH TERİM : 4 - 0 : UNAL AYSAL !

hadi bakalım !

BUS+FT 4-0 Galatasaray

Herkes skor veriyorsa bende veriyim bari

Ünal Aysal,Fatih Terim,bazı Galatasaray taraftarı:4

Galatasaray:0

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

Bu 3 satır önemli. Güzel olmuş.

Galatasaray-Kasımpaşa karşılaşmasını, başka gün kalmamış gibi bu maçın üç gün sonrasında oynatan ve Cüneyt Çakır gibi bir "emir kulu"nu, bu maça atayan TFF, bizim açımızdan dün yaşananların baş sorumlusudur.

Cüneyt Çakır, bugüne kadar sergilediği hakemlik performansıyla Dünya Kupası'nda, Türk futbolunu ve Türk hakemliğini değil ancak bağlı olduğu Federasyon'un düzeyini temsil edebilir.

Camiamız; Galatasaray antipatisini daha önce de defalarca kanıtlamış sözkonusu hakeme bundan böyle maçlarında görev verilmesini hiç bir şekilde kabul etmeyecektir.

Bu 3 satır önemli. Güzel olmuş.

Arkadaşlar AYSALın bu saçmalamalarına gelmeyelim ! Her maçımı erken oynadık ! her maçtamı cüneyt çakır kırmızı verdi ! YA ARKADAŞ BİZ 2. YARI MAÇ KAZANAMIYORUZ İLK YARIDAN BERİDE DEPLASMANDA YOKUZ ! ŞAKAMI BU YÖNETİM ? SNAKİ HER MAÇI ALIYORUZDA BU MAÇTA BİZİ DOĞRADI HAKEMLER ! BİRİLERİ GALATASARAY DÜŞMANIYSA VE KUYUSUNU KAZMAK İSTİYORSA BİLİNKİ ONLARIN ARTIK UĞRAŞMAK VE UMURSAMAK BİLE İSTEMEYECEĞİ Bİ HALDEYİZ ! BU DURUMA DA KİMİN DÜŞÜRDÜĞÜ MALUM !

Deplasmanda 6 aydır maç kazanamıyoruz EY AYSAL ! Bütün İŞİN GÜCÜN HEDEF SAPTIRMAK !

BENDE DİYORUMKİ O ZAMAN FATİH TERİM : 4 - 0 : UNAL AYSAL !

hadi bakalım !

Deplasmanda maç kazanamamak dünkü hakem rezaletine gerekçe gösterilemez. Cüneyt Çakır denen ligin en eyyamcı hakeminin ısrarla bizim maçlarımıza verilmesi de TFF denen kurumun kokuşmuşluğunum kanıtıdır. Bu açıklama da hiçbir yanlış söz konusu değil. Sonuna kadar haklı bir açıklama.

Yönetim iyi bir açıklama yapmış ancak.Bu açıklamanın yapılma sebebinin hedefinin yönetime ve Mancini'ye gelen tepkiyi TFF'ye yönlendirmek olduğunu düşünüyorum. :nonchalance:

bu sert açıklama daha evvel yapılmalıydı bize karşı oynanan oyun sezon başından belliydi ligi ve ikinciliği kaybettikten sonra pek bir anlamı yok ama şimdiye kadar en sert ve net açıklama bu olmuş bu yüzden ben beğendim

ulan rte olmasa var ya bir snaiye o koltukta kalamaz o federasyondaki şikeci herifler

deklerasyon yayınlamak yetmez fenerasyonu basacaksınki bir şeye benzesin bu fff siyasilerden bu gücü aldıkça bunlar daha iyi günlerimiz

Bunlar pizzacıyı kovmuyacak anlaşıldı fenerin 4.yıldızı şimdiden hayırlı olsun

Hesap Makinesi

Maçı bir gün sonra oynatamayacak kadar yönetim duruşu sergileniyorsa, ilk kendinize bakın.

10 kişi kalınabilir. hakem hatası da olabilir ama problemlerimiz bütünb unlardan daha büyük.

Yönetim açık ve net bir biçimde hedef saptırıyor. Taraftara hoş gelecektir bu ama takım için tam bir yıkım olacaktır bu alaturka yaklaşım.

cüneyt ve tffye giydirilmesi güzel olmuş. gelelim yanliş tarafa. 1 oyuncunun atilmasi bizim için negatif olabilir. oyunun sonucunuda degiştirebilir. bizim oyuncularimiz 2-3 oyuncu dişinda mücadele etmedi. neyini eleştirmyoruz. manciniyi böyle savunuyoruz demeyin bize.

bizim maçlarda lehimize verecegini bilsem gene istemem bu tipsiz herifi. nefret ediyorum bu heriften. meloya verdigi faul ve sariyi gördüm midem bulandi. ona faul verip semihin pozisyonuna vermedi.

Geri
Üst Alt