TFF: "Ali Koç'un talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmuyoruz"

Herif resmen ilk yarıdaki hakem kıyımının gündem olmasını engellemek için böyle bir şey yaptı bence. Bir yiğit çıkıp yeri öptürdü. Üzerine Göztepe maçı çevirdi. Neticesinde patladı hesabı. Hacıosman geçsin martavalı. Bu maçta görev alan hakemler haftaya görev alırsa göreceğim senin delikanlılığını.
Sebebi alkol bence aşırı alınca aklı melekeler cidden gidiyor

Dün bire bir şahit oldum fener yönetimine verilen locanın yanındaydım tüm maç tahrik ettiler özellikle mert hakan adamlar bunla besleniyor

ifb ye eksi 3 puan verin de gorelim delikanlılıgınızı

Namussuz şerefsiz o kadar hakettiki o muameleyi az bile oldu.Artistlik yapacak ya kibir abidesi büyüklük taslayacakya..Birde maç 2-0 ve hakem her zamanki gibi slandal kararlara imza atarken yapıyor bunu.Kafasını gözünü patlatmaları lazımdı bu şerefsizin.Medyadaki yalama namussuzlar sizinde yatacak yeriniz yok.
Bizim başımızdaki hainler sizinde bunlardan farkınız yok.

Yabancı varı kaldıran bu şerefsiz federasyondanda hiçbirşey olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Koç sahaya girmese olaylar olmazdı bu kadar basit..

Tff ve ülke hukukunun olaylara isine geldigi gibi yorum yapmasindan bıktım.

Trabzon macındada tam tersi taraftar sahaya girmese olaylar olmazdı diyordu.

Fener hep sucsuz.

10 yıldır ali koç hırlamadan aksiyonlarına tepki veren ilk federasyon olmuş işte. yalama kulüpler gibi hırsızın hiç suçu yok diyip direkt saldırıyı kınamamışlar en azından. bi gün böyle herifler dayak yedi diye karşı tarafı tebrik edecek federasyona da kavuşuruz allah'ın izniyle, o zamana kadar en iyisi bu.

ha tff'nin esas çıkarması gereken ders dünkü fenerli şaibeli hakemler. bunları halletmezlerse bi gün o dayağın diğer tarafında kendileri olur, o zaman kimse de onlara geçmiş olsun bile demez.

Geri
Üst Alt