TFF: "Ali Koç'un talimatlara aykırı bir şekilde sahaya girip müdahale etmesini doğru bulmuyoruz"

mağduriyet yaratmak için de planlamış olabilir.

her gittiğimiz yerde bize saldırılıyor, her maçımızda hakemler bize karşı, siyaset bize karşı, medya bize karşı, fetö bize karşı.

böyle bir şeyleri kendine karşı olarak yorumluyor. buna da kitlesini inandırması gerekiyor tabi. son zamanda uyanan kitle vardı aralarında. tekrardan kitlesini konsolide etmesi gerekiyordu. bu güzel bir fırsat oldu, belki de planlı bir darbeydi.

tff acikladi

göztepe 2 mac + 90 bin TL ceza

fb 336 bin TL ceza
ali 504 bin TL ceza
burak kizilhan 336 bin TL ceza

Adama sadece para cezası vermişler yani adamın en umrunda olmayan şeyle. Kaçıncı vukuati oldu ama hiçbir şekilde ceza almıyor, istediğini yapma fırsatı veriyorlar.

Adamlar nereye gitse orayı kokuduyor, kaos, kavga çıkarıyor sonra bir şekilde mağdur oluyorlar hiç ceza almıyorlar ve karşıya ceza yağdırıyorlar daha sonra vadi editleriyle bununla övünüyorlar ama yine de mağdur oluyorlar

Dedim ben size bu hacıya gereğinden fazla önem yüklüyorsunuz diye.

Dedim ben size bu hacıya gereğinden fazla önem yüklüyorsunuz diye.
Koltuğunu sağlama almak için herkese gül dağıtıyor zaten. Bir gün Amed maçında bir gün bursayi ziyaret ediyor. Kuş familyası ile de iyi geçinirse kendisine artı yazacağını biliyor hatta başkanlık yaptığı Trabzon'dan çok, kuşlara daha yakın olacaktır.

Bütün ülke toplandık adamın hayal dünyasını yaşıyoruz. Her hafta acaba bu sefer ne yapacak, kimin stadını basacak, tribünden mi atlayacak, eline megafon alıp bir şeyler mi anlatacak, kime çatacak, kimleri terörist ilan edecek, kimlere nasıl iftiralar atacak oturduk bunları bekliyoruz.

Geri
Üst Alt