Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Etkili olacak demedim. Acilen bu karar alınmalı dedim. Yarın PFDK kararları önemli. TFF karar mercii değil.noldu tahir
1 hafta ara verince çok etkili olacaktı
oldu mu?
Aklama calişmalari başlanmişBu nasıl rezil bir açıklama ya. Utandım.
"Faruk başkanımız böyle bir kişi değildi. Bir sağlık durumu mu oldu bilmiyoruz Ankaragücü ve Faruk Bey ile ilgili gerekli sevkleri yaptık."
Hakeme saldıran Faruk Koca'yı da savunan Büyükekşi, "Faruk başkanımız böyle bir kişi değildi. Bir sağlık durumu mu oldu bilmiyoruz Ankaragücü ve Faruk Bey ile ilgili gerekli sevkleri yaptık" dedi.
Yakında "siz onu bir de saha dışında görün, melek gibi insan." demeye başlarlar.Aklama calişmalari başlanmiş
Bu moral bozukluiguyla puan kaybederdik bence.Sivas'la bu hafta oynasak hava soğuktu ama + dereceydi. Şimdi Ocak'ta eksilere düşer. Yoğun fikstürden kurtulurken doluya tutulacağız
Yeni transferlerimiz oynayacak ozaman başlarım öyle iseSivasspor maçı 10 Ocakta oynanacakmış kışın en soğuk olduğu dönemde gidiyoruz Zaha-Ziyech-Bakambu Afrika kupasında olacak.