TFF Başkanı Büyükekşi: "Lig başlayalı 4 hafta oldu ama maalesef fanatizm ve Twitter problemi şimdiden başladı"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1662058808154.png

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Böyle bir saldırıyı çok kısa sürede hemen yakalamaları çok önemli. Özellikle şunu söylemek istiyorum, lig başlayalı 4 hafta oldu ama maalesef fanatizm ve Twitter problemi şimdiden başladı."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Buradan bütün başkanlarımıza, bütün teknik direktörlerimize, bütün taraftarlarımıza sesleniyorum; her yenilgiden sonra ve her beraberlikten sonra hakemleri, federasyonu suçlamayın. Önce insan olduğumuzu hatırlayalım."

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi: "Eğer bunları hatırlamazsak böyle şeyler daha çok yaşanır. Biz, sporu barış ve kardeşlik olarak görüyoruz. Hepimiz bu şekilde davranalım. Bu da herkese güzel bir ders olsun."

Yapılanlar yanlış. Bu yanlış ülkenin siyasi ikliminin tesiri. Siz de kötü niyetli yayıncı kuruluşa bir çekin düzen verin ve adaleti sağlayın o zaman.

Son düzenleme:
Yav hakemlerine söyle tetikçiliği bıraksınlar.

Süleyman Soylu: "Yakın yerden 11 atış olduğunu değerlendiriyoruz. 5 adet binaya isabet var. C.U ve O.G polisimizin dikkatli çalışması sonucu yakalandı. 2'si de sarhoş."

Kes siyasetin atadığı herifin birisin. Demogojiyi bırak da torpilli hakemleri adam et.

sarhoş adam nası tutturmuş ya yönetim kurulunun odasını

Twitter konusunda hakli

Bizim insanimiz twitter’i kullanamiyor bu yuzden yasaklanmali

Arada twitter’i silah olarak degil de normal sekilde kullanan insanlara haksizlik olur dogru ama artik günden güne zivanadan cikti bu mesele

yapma yaauvvvv

Hakemlerle ilgili dönen dolapları anlat başkan boş boş konuşma yapay zeka diye diye sikecilerin her rakibi kırmızı yer oldu

Bu adamın konuşmalarının çoğu doğru ve yapıcı. O yüzden yakın zamanda görevden alınır.

Yıllardan beri yapılan yanlışların toplamını her sene görüyoruz.Bunu sürekli körükleyenlerden hesap sorulmadıkça böyle devam eder.

Boş yapma. Eleştirilmek istemiyorsan bu adamlara laf edilsin istemiyorsan o zaman hakemlerine adaletli olmayı öğreteceksin. Oran buran oynamayacak.

gelde sinirlenme. 1 saat öncesinde üzüldüm bu olaya, valencia kararıyla ağır sövüyorum

Yabancı kuralını 6 ay görüşüp çözeceklermiş.Neden 6 ay kardeşim ? Bir günde rezerv ligi kaldiriyorsun.Tasman kimin elinde acaba

Geri
Üst Alt