Oguz Alp Akcay
10 Numara!
- 17 Temmuz 2017
- 11.609
- 7.160
- 913
bir piyon gider baska bir piyon gelir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kupa göremeyizBence ben olmalıyım TFF başkanı
Adres ver delikanlıKupa göremeyiz
Ne alakası var Cumhurbaşkanıyla olayın?Bende bir vatandaş olarak senin istifani istiyorum sayin cimhirbaşkanim çok sevdiğin araplarla omrunun kalanini geçirebilirsin
Yav şu masalları kendinize saklayın. Bu ülkede cumhurbaşkaninizin izni olmadan kuş uçmaz kuş. Kaldi ki arap seviciliği herkesce malum bir konu. Bu organizasyonu o istemeden onay vermeden arapların yurdunda yaptiracak bir güç yokNe alakası var Cumhurbaşkanıyla olayın?
Maçın suudi Arabistan da oynanmasını isteyen ali koç..
Kabul eden eline yüzüne bulaştıran tff..
Başkanını görevden el çektiren Cumhurbaşkanı.
Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapanda kendisi..
Milletin Atasına olan sevgisini siyasi malzeme yapmayın
Yahu Ali koç istemiş.. o dile getirmiş ısrar etmiş.. fatih Altaylı söylüyor adam muhalif..Yav şu masalları kendinize saklayın. Bu ülkede cumhurbaşkaninizin izni olmadan kuş uçmaz kuş. Kaldi ki arap seviciliği herkesce malum bir konu. Bu organizasyonu o istemeden onay vermeden arapların yurdunda yaptiracak bir güç yok
Bakalım çok sevdiğin AKP ne diyecek bu duruma.Ne alakası var Cumhurbaşkanıyla olayın?
Maçın suudi Arabistan da oynanmasını isteyen ali koç..
Kabul eden eline yüzüne bulaştıran tff..
Başkanını görevden el çektiren Cumhurbaşkanı.
Cumhuriyet tarihinin en büyük spor yatırımını yapanda kendisi..
Milletin Atasına olan sevgisini siyasi malzeme yapmayın
Ali Koç ve Erdoğan birlikte iş yapmıyor mu sanıyordun sen yoksa. Bence yapıyorlar. Sürekli beraber poz veriyorlar.Yahu Ali koç istemiş.. o dile getirmiş ısrar etmiş.. fatih Altaylı söylüyor adam muhalif..
Siyasi gözlüklerinizi çıkarmazsanız tff yi fe dizayn eder yalının çocuğu sonra da yayıncı kuruluş exxen olur oturur tiyatro izlersiniz..
Yalının çocuğu büyük tehlike bi görün şunu artık futbol tehlikesi küçük kalır
Ben x partili y partili değilim ha söylemek zorunda değilim ama siyasi görüş olarak Türk Milliyetçisiyim.Bakalım çok sevdiğin AKP ne diyecek bu duruma.
Mavi marmara geldi aklımaBakalım çok sevdiğin AKP ne diyecek bu duruma.
Birader ne futbolu başlatma futboluna. Senin arap sevicilerinin ülkeyi atani madara ettiği kaçinci mevzu bu ? Gerçi doğru sizin zihniyetin gözünde ata dediğimiz adam 5 para etmez senin gibilerinde işine geliyor ya bu yaşananlar biyik altindan iyi siritiyorsunuzdurYahu Ali koç istemiş.. o dile getirmiş ısrar etmiş.. fatih Altaylı söylüyor adam muhalif..
Siyasi gözlüklerinizi çıkarmazsanız tff yi fe dizayn eder yalının çocuğu sonra da yayıncı kuruluş exxen olur oturur tiyatro izlersiniz..
Yalının çocuğu büyük tehlike bi görün şunu artık futbol tehlikesi küçük kalır
Hocam ben bugünkü olayda değilim..Ali Koç ve Erdoğan birlikte iş yapmıyor mu sanıyordun sen yoksa. Bence yapıyorlar. Sürekli beraber poz veriyorlar.