TFF Başkanı Hacıosmanoğlu: “Bir daha yabancı hakem gelmeyecek. O bir defaya mahsustu”

Ee olmadı ve yabancı ile oynadık? Sence taleplerinin bir önemi var mı?
tabiki var ozaman sen neden hocasın neden başkansın
uygulanır uygulanmaz ama sen ilk andan itibaren kulüp olarak karar alırsın hocanada söylersin bunuda canlı yayında söylersin fener gibi
sonra sana sorulunca kıçın başın ayrı oynarsa yok efendim hakem marstanda gelebilir filan dersen
en önce kendi camianla dalga geçmiş olursun

acun bunu söyledigi ilk günden beri bizimkiler kaale bile almadı hoca dahil buna sonrada hacıosmanı eleştiriyor taraftar

hacıosmanın son konuşmasından sonra diyorum k o herif gayet net esas sövülecek herif bizim başkan cünkü 2yüzlü

Dursun özbek ve avanesi kimlerin ağzının içine bakıyor tavır almak için?

tabiki var ozaman sen neden hocasın neden başkansın
uygulanır uygulanmaz ama sen ilk andan itibaren kulüp olarak karar alırsın hocanada söylersin bunuda canlı yayında söylersin fener gibi
sonra sana sorulunca kıçın başın ayrı oynarsa yok efendim hakem marstanda gelebilir filan dersen
en önce kendi camianla dalga geçmiş olursun

acun bunu söyledigi ilk günden beri bizimkiler kaale bile almadı hoca dahil buna sonrada hacıosmanı eleştiriyor taraftar

hacıosmanın son konuşmasından sonra diyorum k o herif gayet net esas sövülecek herif bizim başkan cünkü 2yüzlü
Sana göre hoca ve yönetim neden 2yüzlü? İstemiyorlar ki zaten hala yabancı hakem sitemim buna asıl iki yüzlü arıyorsan bizim sahadaki maça yabancı hakem isteyen acun nerede ve ne istiyor şu an biliyor musun?

Sana göre hoca ve yönetim neden 2yüzlü? İstemiyorlar ki zaten hala yabancı hakem sitemim buna asıl iki yüzlü arıyorsan bizim sahadaki maça yabancı hakem isteyen acun nerede ve ne istiyor şu an biliyor musun?
acunu dinlememeye gayret ediyorum ama gördügüm kadarıyla cok uzun zamandır söyledigi tek dogru cümle bütün macların hakemleri yabancı olsun söylemi bunu gecen gunde söylemiş kupa macı icin birşey dedimi bilmiyorum ama lig macları icin yabancı hakem diyor
iki yüzlü hafif bile kalır aleni şekilde bunlar hacıosmanla,urfalı tayfası ise acunla iş çeviriyorlar biraz beynı olan herkes anlar kimse kusura bakmasın

hacıosman canlı yayına cıktı en son konustu bizim dursun denılen herif cıkıp tek kelime cevap veremedi ve işin dahada sinir bozucu kısmı o günden beri baskan dahil diger yöneticiler dahil hiçkimse ortada yok
koskoca derbi geçti konusan yok
kasımpaşa geçti yine konusan yok
dürüst insan hacısomanın konuşması ardında o herifin söyledigi tüm iddiaları cıkar yalanlardı
tüm bunları birşey elde etmek icin degil kendi camiana karşı töhmet altında kalmamak icin yapardı
zaten hacıosman kendi agzıyla söyledi başkan bana baska konusuyor telefonda sonra medyaya baska konusuyor diye

Hepinizi üst üste koyacaz.

Rahat olun

Doğru.
Çünkü Galatasaray’ın evinde derbisi kalmadı dimi Hacıkoçunoğlu?

Sana öyle bir küfür ettim ki ..... Orojenez artığı....

istifa eder mi? etmezz

onun iftar yemeğine katılan hakemlere de yazıklar olsun. oğlum yabancıyı getiren bu herifti yüzsüz gibi ettiği lafa bak.

Dogru ise, tam bir seref yoksunu. Bu kadar adaletsiz, tarafli, gorevini kotu kullanan baska bir TFF baskani gelmemistir. Resmen 18-20 takim arasinda 1 takima hizmet ediyor. Bu kabul edilemez ve ciddi bir sekilde tum organlara sikayet edilmelidir. Cocuk oyuncagi mi bu arkadas kafana gore istedigin maca yabanci, istedigin maca yerli hakem atiyorsun?

Böyle aciz bir yönetim olamaz, turk hakem bizi bjk"nin stadında doğrar. Sebebine gelecek olursak suan bjk mağdur gözüküyor, Adnan kedisi de arada bir arenada ki bjk maçından örnek veriyor hakemi etki altına almak icin

Bu heriften Ali Koçtan daha fazla nefret ediyor olabilirim. Bu kadar kısa sürede bir de.

forum olarak bir tazminat fonu oluşturalım, bu piyona sövmek serbest olsun tazminatı bu fondan ödeyelim

Herif Ali Koç'un köpekliğini her gün bir üst seviyeye taşıyor. En ufak bir karakter kırıntısı taşımıyormuş demek ki.

Bunlar hep dağlar denize paralel diye oluyor

Bundan önce hic bukadar kukla olan bir tff baskani varmiydi?

Bir insana normalde ailesi ile sınanmasını istemem ama gerçekten bu adamın çok büyük acılar çekmesini diliyorum sürekli Allahtan ülkede adalet olmayınca Allaha sığındık.

Geri
Üst Alt